Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Ce cadouri se potrivesc fiecarei zodii? din 22 nov 2009 01:48 de ExoticDream
Daca tot se apropie infioratoarea luna a cadourilor, sa ne inspiram din preferintele zodiilor....
[b]Berbec[/b] - Berbecul adora provocarea, asa ca un curs de sky-diving sau alte incercari indraznete il vor incanta. Berbecul este impulsiv si ...
Re: Re: Re: eu iti zic una si buna din 22 nov 2009 01:40 de ExoticDream
De acord cu tine, nici eu nu (mai) cred in asemenea prietenii foarte stranse, nici macar in cazul in care amandoi sunt implicati in relatii.... stabile. Sa notam cele doua cupluri F1-B1, respectiv F2-B2, unde F1 si F2 sunt fetele, iar F1 si B2 ...
Re: Ce cadou special sa-i fac prietenului meu? din 22 nov 2009 01:18 de ExoticDream
Barbatii sunt destul de.... pretentiosi in privinta cadourilor, daca nu-i "nimeresti" te-ai chinuit degeaba, poti sa-ti rupi tu picioarele luni de zile incercand sa gasesti cadoul ideal, daca nu este ce avea el in minte, ghinion! Eu zic mai bine ...
Re: Cum sa aflu ce vrea de la mine? din 21 nov 2009 23:30 de sweety16
1 Mai bine nu ai crede ce spun e prietena ta...sti fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani am eu grija.
2 Totusi daca te combini cu el nu te implica prea mult cel putin o perioada de timp ca sa nu-ti iei teapa si apoi sa suferi din cauza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plombele...Un din 21 nov 2009 22:41 de Maria77
Mi-a spus ca nu am nici o carie:huh:. Desi eu vad ca am ceva negru. Dar totusi daca a zis ca nu nu . Ce nu ar face dentistul ca sa ia bani?:lol: Oricum mi-a facut tratament de albire.
Re: Re: Re: fara acordul parintilor? din 21 nov 2009 21:52 de sgc
pe-asta sa i-o spui lui mutu. vezi sa nu schimbi jugul de lemn cu jugul de fier. oricum la 29 ani nu-ti trebuie acordul parintilor sa te insori. este bine, insa cand ai niste parinti destupati la minte si nu intepati de aiurea si din orice, dar cu o ...
Re: Re: Cum sa le spun parintilor ca voi face sex? din 21 nov 2009 16:16 de sgc
iata, inca un raspuns corect. ma rog, nu stiu daca mai citeste raspunsurile cea care-a deschis subiectul, dar ar trebui sa aprecieze macar buna intentie
Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri... din 21 nov 2009 15:59 de ursaru
bai treziti-va,disparitia cosurilor nu are nici o legatura cu sexul!!
eu am folosit numeroase tratamente,dar nici unul nu a functionat 100%.smooderm,skynoren,clearskin sau alte creme de la avon nu prea au efect.
Zynerit trebuie folosit de 2 ori ...
Re: Re: Re: Re: Re: Durere in zona ovarelor! din 21 nov 2009 15:53 de simosimina
Eşti cumva medic gineco? :rolleyes:
Are legătură cu mărimea, pentru că dacă nu te uZi şi băiatul o are mare...SIGUR te va durea:)
Înţelegi?
Ginecologul te-ar contrazice în ce spui, pentru că eu vorbesc din spusele lui:)
Şi ...
Re: Re: Re: Re: Durere in zona ovarelor! din 21 nov 2009 15:50 de camy
"udatul " cum spune-ti unele dintre voi ,nu are nici o treaba cu durerea ovarelor.:lol:,daca nu te" uzi",simti disconfort la intrarea in vagin ,nu in ovare!n-are nici o treaba cu marimea penisului:D
Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata sexuala? din 21 nov 2009 15:38 de pestisor_tt
E ceva normal sa-ti fie frica.De obicei cand vine vorba de un lucru nou,ai emotii,iti este frica....esti curios/curioasa cum va fi,doresti si nu doresti totodata acel ceva (de care iti este frica).
Probabil esti o persoana timida,insa varsta ...
Re: Re: Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, din 21 nov 2009 15:25 de camy
iar pentru rMyy
..esti dezinformat.In timpul actului sexual,in urma excitatiei ,barbatul mai elimina lichid seminal,poate fi o picatura....SUFICIENT pentru a ramane gravida,la fel de suficient este daca ejaculezi la intrarea in vagin.
Protectia ...
Re: Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, past din 21 nov 2009 15:18 de camy
...sa mor eu daca va pot intelege...,toti criticati de parca a-ti fi in masura sa o faceti...,si voi la randul vostru ati facut greseli,adolescentii in general experimenteaza,..fara cap ,ce-i drept ,dar tot ce conteaza este sa invete din acele ...
Re: excrescenta intre zona ano-genitala?? din 21 nov 2009 14:11 de sgc
daca nu-i testicol, atunci e doar un nodul - exces de foliculina.
Re: Sfarsitul lumii in 2012? din 21 nov 2009 14:02 de baby
Nu vedeti ca in fiecare an mai apare cate o idiotenie de asta?
Si daca va fi sfarsitul in 2012 ce e de facut?
Pt unii sfarsitul e maine....pt altii e peste o luna...
Important e sa faci cat mai multe lucruri...pana la [b]acel final[/b] in ...
Re: Re: Re: am 14 ani din 21 nov 2009 13:17 de McLove
:lol:
E grav daca atunci ai sarutat prima oara, foarte grav...
Re: Re: Re: inghit sperma? din 21 nov 2009 09:15 de daniela
Re: Re: Re: Problema din 21 nov 2009 08:25 de Lia
daca face o pauza prea mare intre actele sexuale. deoacere e la inceput o doare pentru ca se largeste in interior. ar trebui sa foloseasca niste lubrifiant. dupa nu o mai doare ca se uda ea singura... dar pana una alta nu are ce sa faca.. decat sa ...
Re: Re: Tata e foarte exigent din 21 nov 2009 00:21 de sweety16
La varsta care o ai esti singura care il poate schimba.Poti incepe sa faci pur si simplu ce vrei.Vi cand vrei si decat il anunti cand vii, probabil ai cheie la camera deci foloseste-o, pursi simplu nu mai tine atat cont de ce zice el.Daca nu lasa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Relatia la distanta s-a racit. din 21 nov 2009 00:11 de sgc
la multi ani, sufletel! cu multa :love::love::love::love::love::flowers:, eu, care cred ca, vedem noi cum ne-o fi mai bine. dar acum, :love: &:flowers:
Pagina 1187 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
103 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |