Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Sarcina din 20 nov 2009 10:50 de Elena
Buna ziua.
Am avut contact sexual neprotejat acum aproximativ 3 luni... am facut 4 teste de sarcina, 1 la 2 saptamani, 2 la 2 luni sau asa ceva si 1 la 3... toate au iesit negative. Ciclul din luna de dupa contact a durat 2-3 zile si a fost si rosu ...
Re: Durere in zona ovarelor! din 20 nov 2009 10:40 de suchi
si eu cred ca ai racit,poi daca umblati fetelor cu spatele gol,cum sa nu raciti
,mai stati in scara blocului si mai trageti cate o tigara,si pe voi va trage curentul,e normal
Re: Re: Re: Re: Relatia la distanta s-a racit..... din 20 nov 2009 00:19 de cooLZero
In fine... daca imi spune ca nu m.ai vrea sa continuam ce sa ii zic?Sa mai insist? s.au nu?Sa fiu mai bine indiferent si sa no mai bag in seama vreo sapt dupa care sa merg iara sa ma intalnesc cu ea si sa incerc atunci? Cum credeti ca e mai bine?
Re: O simpla intrebare din 19 nov 2009 23:51 de sweety16
Ciclu mentrual logic.Cum sa fie hemoragie?Daca era hemoragie era dusa la spital de mult.
Re: Re: Re: Relatia la distanta s-a racit..... din 19 nov 2009 23:00 de sgc
cand mi-o merge yahoo si chatting-ul, primul lucru, pe care indubitabil il voi face, va fi sa raspund la mesaje, daca sunt. acum, urmeaza sa ma-ntrebe vladbogdan, daca am 18 ani, ca ieri m-a-ntrebat pe forum, daca am 14 ani si despre desene animate. ...
Re: Dezvirginarea la baieti din 19 nov 2009 22:44 de suchi
da asa pentru cultura voas tra generala ati cautat pe net sa vedeti daca doare sau nu?....da te doare daca fata e virgina,dar nu mult...
Re: Re: O simpla intrebare din 19 nov 2009 22:37 de Maria77
Este ciclu dupa parerea mea:D. Daca ai mentionat ca a mai curs sange acum cateva luni... Ce te face sa crezi ca e hemoragie?:blink:
Re: Re: Re: Relatia la distanta s-a racit..... din 19 nov 2009 22:28 de vladbodan
cam pe acelasi motiv am arso si eu, doar ca ea e putin mai copila si nu intelege mesajul exact care vreau sa il transmit...
Re: Ucisă cu pietre, pentru că s-a culcat cu un din 19 nov 2009 22:23 de suchi
mi se pare cea mai mare prostie,dar daca cei de acolo au un protocol,niste legi trebuie respectate,acolo si daca bei alcool faci puscarie...de asta e bine sa raiesti in romania ptr ca e "Tara tuturor posibilitatilor",numai ca noi nu avem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 nov 2009 20:49 de sgc
nu stiu ce-o fi inteles pandora, habar n-am ce-ntelege cine citeste si/ participa la discutia voastra, dar eu n-am priceput nimic. adica mi se pare o aiureala ce spui. eu imi explic, spre exemplu, de ce se intampla atata rau unor oameni carora n-ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa-mi rup ata din 19 nov 2009 20:44 de catalin
:.(!)):(:cat::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 nov 2009 19:54 de cutarescu
Mie nu mi se pare deloc o timpenie. Am vazut la televizor un om care spunea ca nu a facut rau nimanui dar ai carui copii au murit amindoi deodata intr-un accident de masina. Poate ca acest lucru a venit ca o rasplata pe capul acestui om pt. ceva ...
Re: Re: Gustul spermei din 19 nov 2009 19:52 de inedit
http://www.calauzitorul.com/2009/06/calauzitorul-te-invata-acum-sa-faci.html
Re: Sexul anal din 19 nov 2009 18:29 de george
Ce as putea sa folosesc pe post de "lubrifiant" ,ca mi-e cam rusine sa merg sa cumpar lubrifiant original :">
daca nu ai bani de lubrifiant original cauta ceva "made in china" ca sunt mai ieftine decat alea de firma gen "armani"
Re: Ucisă cu pietre, pentru că s-a culcat cu un din 19 nov 2009 16:52 de valentine
Here u have a point...:D
Defapt, daca stam sa ne gandim bine, in orice tara cat de cat dezvoltata, daca s-ar aplica legea asta, s-ar injumatati populatia.
Caminul conjugal are o importanta tot mai mica odata cu avansarea anilor, atat tamp ca ...
Re: Re: Relatia la distanta s-a racit..... din 19 nov 2009 16:36 de cooLZero
Am vb cu ea si mi.a spus ca o sa imi dea raspunsu sambata daca mai vrea sau nu sa continuam... deci nu cred ca o sa am ocazia sa povestim mai multe nu? S.au cum as putea proceda sa fac lucru asta? Apropo daca mi.ar raspunde iara cu nu stiu ce ...
Re: Re: Ucisă cu pietre, pentru că s-a culcat cu din 19 nov 2009 15:54 de Manilla
Nu cred ca vor scadea numarul divorturilor, dar cu siguranta va creste numarul vaduvilor/vaduvelor :)
Re: Ucisă cu pietre, pentru că s-a culcat cu un din 19 nov 2009 15:51 de toy
Cu siguranta aceasta este o adevarata cruzime. Daca s-ar plica in Romania poate ar fi oamenii mai buni. S-ar micsora numarul divorturilor poate
Ucisă cu pietre pentru sex cu barbat insurat din 19 nov 2009 15:37 de Manilla
S-a intamplat in Somalia, se pare ca o domnisoara de 20 ani s-a culcat cu un barbat insurat. Sentinta a fost una crunta, ea fost condamnata la moarte, in timp ce barbatul a fost condamnat la 100 lovituri de bici.
Ce s-ar intampla daca aceiasi lege ...
Re: Re: Re: Critici in loc de sfaturi :| din 19 nov 2009 14:14 de McLove
Din pacate, multi care cer sfaturi, scriu in chineza. Cred ca avem vreo legatura cu ei, daca tot le folosim limba.
Inteleg ca vrei un sfat, dar incearca sa scrii corect gramatical astfel incat sa inteleaga cei care iti vor da un raspuns.
Pagina 1189 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
93 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |