Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
..... din 18 nov 2009 20:01 de 24-cm
esti topit rau..ai te steaua te de topit cere esti...din partea mea v-am zis putetzi sa va datzi limbi si in intestinu gros daca tot este o treaba realizabila ca din cate inteleg paicea daca tot se poate infaptui si itzi aduce o placere perversa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor! din 18 nov 2009 19:30 de McLove
Zici ca suntem mutu' si surdu'... Eu zic ceva, tu intelegi altceva.
In fine, nu mai conteaza, ramane ca tine..
LE: rog pe cineva sa ii explici ce am vrut sa zic. Se pare ca eu nu ma exprim destul de bine. :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor! din 18 nov 2009 19:24 de sgc
da, prostia se plateste. daca as fi fost eu cea care s-a pronuntat asupra dimensiunii penisului tau, in subiectul cu pricina, as fi inteles sa spui ca arunc cu jigniri aici. te-am facut idiot, dar pe weblog. si s-ar putea sa te mai fac, daca-mi dai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 nov 2009 19:22 de cutarescu
Pandora, eu nu m-am referit neaparat la viata asta, ci poate la una anterioara in care ai lasat niste polite neplatite pe care le platesti acum.
Re: Re: Re: Re: din 18 nov 2009 19:14 de sgc
da' ce, eu umblu cu tine?!? sunt colega de facultate cu tine?!? sunt amica, cu tine?!? nu. nu. nu. legat de amicitie, am observat c-ati omologat o definitie noua: noi te porcaim pe tine, noi te jignim pe tine, noi mancam kkt despre tine, noi iti ...
Re: Are prietena... din 18 nov 2009 18:15 de basturk
pai mai intai iti faci ordine in ganduri, vezi ce relatie ai cu el, sau daca simti ceva pt el.apoi vezi c vr si el de la tine, si daca amandoi vreti ceva....se gaseste o solutie
Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman din 18 nov 2009 17:29 de ramona
[lasatile dracu de pozitii am si eu un sfat pt fetele de varsta 13-16 ani care vor sa-si inceapa viata sexuala:nu faceti greaseala asta asa de mici pt ca veti regreta dupa aceea.si barbatii sunt niste perversi.ganditiva fetelor daca faceti sex ...
Re: vreau sa-o fac cu el dar mie frika:(( din 18 nov 2009 16:26 de McLove
E clar... :lol:
Te-a sarutat, apoi direct: "hai sa o facem fato!". Ce mai astepti? Il cunosti de 2 zile, sari si rupei bluza... Asa e frumos. :,
Veau sa o fac cu el, dar mi-e frica! din 18 nov 2009 16:25 de pufulicii
buna am 15 ani:D:love:ji am cunoscut un baiat:~*imi place foarte mult de el:huh:vorbim pe mess chestii balarii:-`:-`:-`ne-am ji sarutat dap el mi-a zis daca vreau sa facem dragoste:((:((eo sunt virgina:p:pji nu am experienta:~*:~*puteti sa-mi spuneti ...
Re: Re: URGENT !!!! din 18 nov 2009 16:12 de McLove
Tu esti ala care face sex turbo pe sistem o ora ?
Palalila baila la aka Fantastik Romeo
Re: URGENT !!!! din 18 nov 2009 16:08 de un sfat
Daca a bagat-o doar de 2 ori si a ejaculat, atunci eu iti sugerez sa iti cauti alt prieten :D.
Ce ratati!! :D
Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zic ca il plac? din 18 nov 2009 15:56 de cooLZero
Vrei sa sti cum as proceda in locul tau? Afla o ora pe care nul pasioneaza nicidecum si intreabal daca nu vrea sa vina cu tine la un suc in timpul orei aleia.Mergeti la suc te.ai pus langa el si e deajuns. Isi da el seama ca nu e tampit
Re: Relatia la distanta s-a racit..... din 18 nov 2009 15:53 de Firentze
Si eu am o relatie la distanta.Eu sunt din Iasi el din Braila.Stiam de la bun inceput in ce ma bag si intr-adevar au fost momente din astea si pentru noi...chiar si in ultima saptamana in schimb am vb cu el motivul nu as fi eu ci niste probleme de ...
Re: Re: Re: Re: Relatia la distanta s-a racit..... din 18 nov 2009 15:01 de cooLZero
Hmm cu toate ca NU cred nici cum varianta ta sa aiba pe altul..Din pacate nu o pot exclude!Din 2 motive
1. Nu mi.a raspuns la mesaj cand eu deja cred ca am gasit o solutie ff avantajoasa pt. ea.(gresesc?)
Si 2. Pt. simplul fapt ca asa am ...
Re: Re: Re: Re: pentru cine stie!!! din 18 nov 2009 14:39 de Guest
Dipinde cu cine faci asta daca faci cu unul mai mic decit tine nu e dureros shi tu ar trebuii sa vriai asta fuarte mult!
Re: Re: Re: URGENT !!!! din 18 nov 2009 14:22 de McLove
Pai si atunci de ce mai intrebi daca esti insarcinata?
Nu a ejaculat, nu esti...
Re: Re: URGENT !!!! din 18 nov 2009 14:20 de SIMPLU
Pai nu a ejaculat in mine a simtit inainte si a scos-o afara
Re: Re: Re: Ajutor! :S din 18 nov 2009 14:19 de McLove
Inainte sa dai sfaturi total aiurea, incearca sa dai cu capul de 3 ori in tastatura. Sper ca te va ajuta.
Re: URGENT !!!! din 18 nov 2009 14:16 de McLove
Sincer, nu inteleg deloc inceputul, decat "Buna!".
A avut senzatia ca ejaculeaza? Daca el a zis ca nu a ejaculat, atunci e in regula... Nu esti insarcinata, stai calma.
Re: Re: Re: Re: Fostul prieten imi creeaza problem din 18 nov 2009 13:21 de anduu
daca ai discutat cu el si nimic fii indiferenta nu-l baga in seama şi discută cu actualul despre aceasta problemă
Pagina 1191 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
99 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |