Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

.....

din 18 nov 2009 20:01 de 24-cm

esti topit rau..ai te steaua te de topit cere esti...din partea mea v-am zis putetzi sa va datzi limbi si in intestinu gros daca tot este o treaba realizabila ca din cate inteleg paicea daca tot se poate infaptui si itzi aduce o placere perversa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!

din 18 nov 2009 19:30 de McLove

Zici ca suntem mutu' si surdu'... Eu zic ceva, tu intelegi altceva. In fine, nu mai conteaza, ramane ca tine.. LE: rog pe cineva sa ii explici ce am vrut sa zic. Se pare ca eu nu ma exprim destul de bine. :ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!

din 18 nov 2009 19:24 de sgc

da, prostia se plateste. daca as fi fost eu cea care s-a pronuntat asupra dimensiunii penisului tau, in subiectul cu pricina, as fi inteles sa spui ca arunc cu jigniri aici. te-am facut idiot, dar pe weblog. si s-ar putea sa te mai fac, daca-mi dai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 nov 2009 19:22 de cutarescu

Pandora, eu nu m-am referit neaparat la viata asta, ci poate la una anterioara in care ai lasat niste polite neplatite pe care le platesti acum.

Re: Re: Re: Re:

din 18 nov 2009 19:14 de sgc

da' ce, eu umblu cu tine?!? sunt colega de facultate cu tine?!? sunt amica, cu tine?!? nu. nu. nu. legat de amicitie, am observat c-ati omologat o definitie noua: noi te porcaim pe tine, noi te jignim pe tine, noi mancam kkt despre tine, noi iti ...

Re: Are prietena...

din 18 nov 2009 18:15 de basturk

pai mai intai iti faci ordine in ganduri, vezi ce relatie ai cu el, sau daca simti ceva pt el.apoi vezi c vr si el de la tine, si daca amandoi vreti ceva....se gaseste o solutie

Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 18 nov 2009 17:29 de ramona

[lasatile dracu de pozitii am si eu un sfat pt fetele de varsta 13-16 ani care vor sa-si inceapa viata sexuala:nu faceti greaseala asta asa de mici pt ca veti regreta dupa aceea.si barbatii sunt niste perversi.ganditiva fetelor daca faceti sex ...

Re: vreau sa-o fac cu el dar mie frika:((

din 18 nov 2009 16:26 de McLove

E clar... :lol: Te-a sarutat, apoi direct: "hai sa o facem fato!". Ce mai astepti? Il cunosti de 2 zile, sari si rupei bluza... Asa e frumos. :,

Veau sa o fac cu el, dar mi-e frica!

din 18 nov 2009 16:25 de pufulicii

buna am 15 ani:D:love:ji am cunoscut un baiat:~*imi place foarte mult de el:huh:vorbim pe mess chestii balarii:-`:-`:-`ne-am ji sarutat dap el mi-a zis daca vreau sa facem dragoste:((:((eo sunt virgina:p:pji nu am experienta:~*:~*puteti sa-mi spuneti ...

Re: Re: URGENT !!!!

din 18 nov 2009 16:12 de McLove

Tu esti ala care face sex turbo pe sistem o ora ? Palalila baila la aka Fantastik Romeo

Re: URGENT !!!!

din 18 nov 2009 16:08 de un sfat

Daca a bagat-o doar de 2 ori si a ejaculat, atunci eu iti sugerez sa iti cauti alt prieten :D. Ce ratati!! :D

Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zic ca il plac?

din 18 nov 2009 15:56 de cooLZero

Vrei sa sti cum as proceda in locul tau? Afla o ora pe care nul pasioneaza nicidecum si intreabal daca nu vrea sa vina cu tine la un suc in timpul orei aleia.Mergeti la suc te.ai pus langa el si e deajuns. Isi da el seama ca nu e tampit

Re: Relatia la distanta s-a racit.....

din 18 nov 2009 15:53 de Firentze

Si eu am o relatie la distanta.Eu sunt din Iasi el din Braila.Stiam de la bun inceput in ce ma bag si intr-adevar au fost momente din astea si pentru noi...chiar si in ultima saptamana in schimb am vb cu el motivul nu as fi eu ci niste probleme de ...

Re: Re: Re: Re: Relatia la distanta s-a racit.....

din 18 nov 2009 15:01 de cooLZero

Hmm cu toate ca NU cred nici cum varianta ta sa aiba pe altul..Din pacate nu o pot exclude!Din 2 motive 1. Nu mi.a raspuns la mesaj cand eu deja cred ca am gasit o solutie ff avantajoasa pt. ea.(gresesc?) Si 2. Pt. simplul fapt ca asa am ...

Re: Re: Re: Re: pentru cine stie!!!

din 18 nov 2009 14:39 de Guest

Dipinde cu cine faci asta daca faci cu unul mai mic decit tine nu e dureros shi tu ar trebuii sa vriai asta fuarte mult!

Re: Re: Re: URGENT !!!!

din 18 nov 2009 14:22 de McLove

Pai si atunci de ce mai intrebi daca esti insarcinata? Nu a ejaculat, nu esti...

Re: Re: URGENT !!!!

din 18 nov 2009 14:20 de SIMPLU

Pai nu a ejaculat in mine a simtit inainte si a scos-o afara

Re: Re: Re: Ajutor! :S

din 18 nov 2009 14:19 de McLove

Inainte sa dai sfaturi total aiurea, incearca sa dai cu capul de 3 ori in tastatura. Sper ca te va ajuta.

Re: URGENT !!!!

din 18 nov 2009 14:16 de McLove

Sincer, nu inteleg deloc inceputul, decat "Buna!". A avut senzatia ca ejaculeaza? Daca el a zis ca nu a ejaculat, atunci e in regula... Nu esti insarcinata, stai calma.

Re: Re: Re: Re: Fostul prieten imi creeaza problem

din 18 nov 2009 13:21 de anduu

daca ai discutat cu el si nimic fii indiferenta nu-l baga in seama şi discută cu actualul despre aceasta problemă

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1191 din 3731
«   1 ... 1188   1189   1190   1191   1192   1193   1194 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare