Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Cum calculez perioada fertila? Vrem un copil!

din 17 nov 2009 15:40 de irina

deci eu si cu prietenul meu incercam sa facem un copil ... are ceva daca el isi da drumu in mine de mai multe ori ??? dauneaza la ceva ?? si cum sa calculez cand este ziua in care eu pot ramane gravida ??? va rog raspundeti !!

Re: Re: Re: Re: Lipsa libidoului

din 17 nov 2009 14:04 de simosimina

Tu să te bagi în seamă cu mine atunci când înveţi să scrii corect!!! Până atunci...gura mică...ne-am dat seama că eşti prost..dar nu trebuie să şi semnalizezi asta :))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 nov 2009 13:53 de cherry_dream

da.daca nu se excita foarte tare. oricum..nu e o durere insuportabila..

Re: Dezvirginarea la fete .......

din 17 nov 2009 13:51 de cherry_dream

tie ti-am raspuns pe celalalt topic :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete ....

din 17 nov 2009 13:50 de cherry_dream

Incercati sa le convingeti usor usor..discutati mai multe despre sex..si pana la urma or sa vrea. nici eu nu am vrut la inceput..dar am discutat mult diverse chestii legate de asta..ajungeam pana intr-un punct..dar la un moment dat ziceam ca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum di

din 17 nov 2009 13:40 de cherry_dream

e normal sa o doara la inceput. excit-o bine de tot in primul rand..si apoi bag-o cu grija, incet..iubeste-o, sarut-o, mangai-o..fa-o sa uite de durere.spune-i sa se gandeasca la ce va fi dupa..ca e marfa :D. asa doare la inceput..dar trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violenta conjugala-nu

din 17 nov 2009 12:35 de simosimina

Se vede din modul tău de a scrie că eşti limitat! Persoanele că tine au impresia că dacă bat pe cineva fac dreptate sau ceva de genul :)) Tu crezi că eşti mai "macho" dacă îţi baţi soţia/prietena/etc ?! Probabil că în mintea ta ...

Re: Tot prima oara....

din 17 nov 2009 12:22 de simosimina

Da este normal...şi chiar vei avea orgasm...senzaţia de urinare este absolut normală...

din 17 nov 2009 09:57 de oana27dub

si sa stii ca, atunci cand ai o relatie frumoasa cu cineva...sexul oral e ceva super normal si o modalitate de a te apropia si mai mult de persoana iubita...

Re: Cum vi se pare ideea de a linge fata in vagin?

din 17 nov 2009 09:39 de oana27dub

am citit toate parerile voastre si nu stiu ce sa zic...unii dintre voi sunteti foarte imaturi...va laudati ca aveti o viata sexuala foarte activa dar de fapt habar n-aveti cu ce se mananca si daca ati futut (scuze) vreo doua pizde sunteti cei mai ...

din 17 nov 2009 09:05 de anduu

daca fata e curata si mai e si o relaţie serioasa treaba e ok. am încercat şi de atunci nu mai liseşte din peisaj:p PS. 69 e bestial

Re: Re: Re: Din prieten in iubit

din 17 nov 2009 09:00 de Black_06

Esti sigur ca nu faci asta doar fiindca te plictisesti???? Din ce vad eu ca ai scris....si modalitatea de exprimare,nu prea te arde sa ai o relatie puternica cu ea....esti asaaa...."hai sa o fac si pe asta",cam asa inteleg eu din ce ai scris ...

Re: Re: Re: Re: Re: Problema de logica.

din 17 nov 2009 01:29 de ExoticDream

Nu era nevoie de acest experiment, au trecut si trec pe-aici numeroase personaje reale, care se muleaza perfect pe modelul imaginat de tine! Stii vorba aia a lui Lapusneanu..... B)B)B)

Re: Re: Re: Re: Sex in grup, dar in ce combinatie?

din 17 nov 2009 01:03 de ExoticDream

Nu stiu altii cum sunt (si este treaba lor ce fac), dar eu m-as rezuma la un singur partener muuuuuuuult-muuuuult timp, prefer sa gasesc diversitatea in interiorul cuplului, combinatiile de la 3 in sus sunt, in opinia mea, periculoase in ...

Re: Critici in loc de sfaturi :|

din 17 nov 2009 00:36 de ExoticDream

N-ai inteles bine: cand situatia o cere, oferim tacam complet, adica.... [b]critici + sfaturi[/b]! Cand sunt doar critici, inseamna ca cineva isi cam bate joc de noi sau are o mica-mare... dereglare. Si sa nu crezi ca ne simtim bine cand nu ne ...

Re: buna ziua

din 17 nov 2009 00:24 de simosimina

Eu as lua si ultima pastila! Menstruatia iti va veni fix!! Ca si pana acum...

Re: mdah...

din 17 nov 2009 00:04 de VaLenTiN28

Eu sunt baiat , am 17 ani si deja imi creste par pe fata "barba" deci in fiecare dimineata trebuie sa ma obisnuiesc cu acest lucru pentru ca vreau sa dau la Academie :rolleyes:

din 16 nov 2009 22:47 de pandora

Nu stiu ce sa zic..eu nu am mai suferit din dragoste pana acum..am impresia.. ca nimeni nu ma intelege..sunt ani(multi)care i-am petrecut cu el..am crescut langa el..si acum incerc sa inteleg ca nu o sa mai fie langa mine niciodata.Stiu ca multe ...

Re: Cum sa le spun parintilor ca voi face sex?

din 16 nov 2009 22:24 de sgc

ce pregatire si ce profesie au parintii tai?!? cum merge relatia lor de cuplu?!? daca sunt oameni destupati la cap si relatia lor de cuplu, merge cat de cat, vor gandi si singuri ca o data si-o data vei incepe sa faci si sex. de obicei, ingrijorarea ...

Re: Calitatile unui viitor sot!

din 16 nov 2009 22:02 de suchi

buna intrebarea pusa de tine,dar teai gandit ce calitati ar trebuia sa indeplineasca o sotie?poti fi o nevasta de viitor?se poate avea incredere in tine?...intradevar ai calitati,dar ai si defecte...avem doti unii mai mult,altii mai putin...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1194 din 3731
«   1 ... 1191   1192   1193   1194   1195   1196   1197 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare