Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Sex in grup, dar in ce combinatie??? din 15 nov 2009 04:39 de ExoticDream
Deci, daca le-ati incercat pe toate, ce mai urmeaza? Presupun ca sado-maso, voyeurismul si alte copilarii din astea au fost epuizate in primul an de casnicie, nu? Kama Sutra o avea paginile si ea praf.... Unii se plictisesc de prea putina ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumnezeu!? din 15 nov 2009 02:49 de Bozgoru
mda daca sunt din problemele pe care le-am enumerat nu pot sa zic decat sa speri ca va veni si norocul pe strada ta si sa speri.. altceva.. n-am ce sa mai zic..
Re: Re: Critici in loc de sfaturi :| din 15 nov 2009 00:50 de McLove
Decat sa ii zici " e bine, bravo" mai bine il critici si il faci sa se supere putin. Asa ii intra ceva la cap. Daca el pune o intrebare total aiurea, eu ii raspund frumos, pe el il doare undeva..:`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bamboo cap din 15 nov 2009 00:36 de sweety16
Oricum nu ti-ar pune ecstasy...ca de la ala nu devii dependent(cel putin din primele dati)
In cel mai rau caz nu ti-ar pune droguri gen cocaina heroina sau crack ca na de la alea devi dependent da tu nu ai continua sa iei de la ei deci n=ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: In ce tara/zona/oras v-ati din 15 nov 2009 00:30 de sweety16
Daca ar fi sa aleg un oras din roamania...nu m-as muta din Bucuresti...nu ma imaginez undeva printr-un satuc din Moldova sau prin alt oras.
Daca ar fi sa aleg un oras unde sa ma mut ar clat unul din afara tarilor din Europa unde tiganii nostrii ...
Re: Re: Re: Re: Money,money din 15 nov 2009 00:22 de sweety16
Naspaa...ce parinti sunt aia?Tu cum te descurci cu banii daca de la ei nu prea primesti?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 nov 2009 23:13 de SORIN28
Uite...daca tu promiti ca nu mai vorbesti aiurea, eu promit sa nu spun ca mananci rahat aiurea. OK? :ok:
Re: Problema urgenta! din 14 nov 2009 22:19 de jimbeam
e posibil ca acel ''alb'' sa fie de la tine . Si tu ''elimini lichide in timpul actului sexual . poate ai tu vreo raceala , deci poate si daca te uitai inainte sa-si dea el drmul e posibil ca acel ''alb'' sa fi fost tot acolo ;)
Din prieten in iubit din 14 nov 2009 22:05 de brb
Am si eu o mica problema... Sunt prieten camd e 1 an cu o fata, intre timp am avut o iubita de care m-am despartit. Fata de care este vorba mi-a zis acum mult timp ca ii place de mine si nu stie ca am avut o iubita in timpul asta. Momentan ma ...
Re: Re: par din 14 nov 2009 20:39 de lexxa
omg cum sa`ti smulgi paru dp viermisor ku penseta :))) tu te auzi ce zici? DD daca o avea padurea baneasa pe akolo ... in cel mai probabil timp ..ar termina si el knd e timpu sa moara :)))
Re: Re: Re: Re: Re: Menage a trois din 14 nov 2009 19:35 de jimbeam
nu e vb k de abia astepti sau nu... fiecare e cu parerea lui . Crezi k daca tu zici k parerea ta e cea mai buna chiar asa este ??? stai linistit k nici tu nu esti singur si nici eu nu sunt :))
Re: Re: Re: Re: Re: oare ce s-a intamplat? din 14 nov 2009 18:18 de Firefox
daca tie iti place de ea.. sau chiar esti indragostit.. o sa vezi "semnele" gresit.. sau neclar..
Re: Re: Re: Re: Menage a trois din 14 nov 2009 17:19 de valentine
Ma, daca tu ti-ai luat nevasta in lipsa de alte optiuni, nu inseamna ca toti si-o aleg la fel si implicit nu toti dabea asteapta sa o dea/schimbe/imprumute.
Re: Re: Menage a trois din 14 nov 2009 16:36 de cocarlez
e o vorba care zice asa: "femeia si masina nu se da"
Re: Re: Re: Re: oare ce s-a intamplat? din 14 nov 2009 15:25 de me
ce dreptate ai ...desi se poate intampla sa devina si iubitzi in caz de amandoi se plac ...da na se intampla rar
Re: Amic da, iubit nu? din 14 nov 2009 15:14 de sgc
absurd, nu. intr-adevar, dragostea se reflecta in comportament. am citit si urmatoarele posturi din acest subiect, dupa deschiderea subiectului. daca urmare a intrebarii tale sms, ti-a raspuns ca nu, desi zici, ca prin comportamentul antecedent, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fimoza - un impedi din 14 nov 2009 13:32 de Clauss
ba auz am 15 ani ....am avut acceasi problema am incercat sa fac sex pielea de pe cap sa tras in spate si imi strangea capu si nu mai ajungea sangele la el..insepea sa mise umfle ceva in juru capului ca un inel n uma era mare .... am stat 2 saptamani ...
Re: Re: Re: Menage a trois din 14 nov 2009 12:04 de jimbeam
mai tata dak tu nu esti de acord , lasa lumea-n pace ... stai linistit , fiecare se simte bine cum crede de cuviinta... tu poti sa ti-o tragi doar cu nevasta-ta si dupa 30 de ani de casatorie sa se sature de tine k nu ai stiut sa faci si tu nimic ...
Re: Re: Re: Menage a trois din 14 nov 2009 12:01 de jimbeam
nu trebuie sa rogi un prieten , poti eventual sa te duci cu a ta la el ;) to sex in 3 se keama...
Re: Re: Menage a trois din 14 nov 2009 11:37 de McLove
Interesant...
O sa rog un prieten sa mi-o dea o tura pe nevasta lui, daca tu zici ca asa e la moda. :`
PS: va umileste tastatura... Gandeste si tu inainte sa apesi pe o tasta. :huh:
Pagina 1197 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |