Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: are prietena... din 13 nov 2009 13:49 de ThT
Nu inteleg de ce te deranjeaza daca oricum nu ai nicio intentie cu el.Poate persoana de la care ai auzit acel lucru nu era foarte bine informata sau poate stau impreuna doar de plictiseala.:ermm:
Are prietena... din 13 nov 2009 13:19 de deea
de catva timp am inceput sa simpatizez un baiat,sunt anul intai la faculta si asa l-am cunoscut,de fapt mai bine zis el m-a abordat sa zic asa...participam la bal impreuna,vorbeste cu mine tot timpul ,am mai iesit la suc intre ore(nu doar noi ...
Re: Re: Re: anticonceptionale aiurea urgent raspun din 13 nov 2009 09:49 de simosimina
Măi..în primul rând orice anticoncepţionale ai lua..dacă ai început să le iei..continui să le iei..că nu sunt bomboane care le manânci când ai chef şi când nu mai ai poftă le laşi de-o parte! Poţi rămâne însărcinată dacă ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal din 13 nov 2009 09:41 de simosimina
:)))) aşa a păţit iubita ta? :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 nov 2009 09:33 de SORIN28
Da...la fel ca si meningita, cancerul, o betie crancena, castigul de la lotto, un accident cu masina...si astea pot provoca decesul:ok:
Re: Re: Re: Re: oare ce s-a intamplat? din 13 nov 2009 01:15 de ExoticDream
Nu-i adevarat, mai ai pana cand vei intelege eternul feminin!
Afla ca unora dintre noi (asta ca sa nu dau procente gen 50% cel putin) ne place sa fim intai amici/prieteni pentru ca ne ofera timp sa va cunoastem binisor, sa ne dam seama daca ne ...
Re: Re: Re: Parerea fetelor despre sex oral din 13 nov 2009 00:40 de suchi
nu,iubirea sta in sentimente,nu in sex.se intampla ca in unele relatii unul din parteneri sa aibe o retragere in a face sex oral,dar asta nu inseamna ca acea persoana nu`si iubeste partenerul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 nov 2009 00:39 de sgc
Daca ti-am lasat mesajul de la "La Multi Ani" asta nu inseamna ca ai voie sa scrii :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 nov 2009 00:19 de ExoticDream
Are ceva daca "scutim" ploaia de bancnote verzi pentru nea Parizer si alti trubaduri fermecatori ca el si apelam la muzica inregistrata si un "DJ" dintre prieteni/colegi? Mi-as dori totusi muzica de o anumita calitate si nici formatiile ...
Re: O iubesc,dar ea e orbita de unul care are prie din 12 nov 2009 23:42 de sgc
o singura persoana, un singur tip m-a orbit si pe mine-n viata asta, insa tot el m-a trezit, ca sa zic asa, ori de cate ori l-am prins pe forumul acesta si altele, in relatii cu multe alte persoane. habar n-am de ce mai citesc subiecte de acest gen, ...
Re: Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care a din 12 nov 2009 23:25 de sgc
lasa-te de sportul asta, ca nu te prinde! te-am apreciat ca moderator pe realitatea tv, dar in domeniul acesta, oricat de bineintentionat, ai pretinde ca esti, bati campii pe langa realitate, desi incerci sa te-ncadrezi in subiect.
Re: Re: Parerea fetelor despre sex oral din 12 nov 2009 23:02 de karan
si ce daca fata nu face inseamna ca nu-l iubeste pe baiat??iubirea sta in sex oral??:blink: daca iti face te iubeste,daca nu iti face nu te iubeste???:blink:
Re: Re: Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista s din 12 nov 2009 22:27 de un baiat sme
sfatul meu:daca te simti in stare fao daca nu, nu o face si despartate de el cat mai curand ca cine stie ce se intampla
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De doi ani impeuna, dar fa din 12 nov 2009 21:50 de McLove
Sper ca nu deranjez, daca intreb:
In 2 ani ce ati facut? Doar " te iubesc" ? :huh:
Re: Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste! din 12 nov 2009 21:45 de McLove
WoW, eu la 13 ani nu stiam ce aia cioaca si voi stiti sa sarutati frantuzeste. :huh:
E chiar atat de greu sa folositi si voi punct si virgula? Au si ele un rol, nu sunt degeaba puse, mama lor... :`
Re: Re: pareri avizate... din 12 nov 2009 21:18 de cherry_dream
simptomele apar dupa vreo 8 saptamani sau ceva de genu.. dar ca sa se linisteasca, poate sa faca un test de sarcina.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal din 12 nov 2009 21:12 de george
daca faceti sex anal s-ar putea sa ramana insarcinata si sa nasca tot pe-acolo...daca o faci normal iese prin vagin ...a iar daca iti face sex oral naste pe gura
Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste! din 12 nov 2009 21:07 de yoo
yo azi la-m avut pe primul cu limba si a fost mijto stii daca nu stii la primul sarut lasa-l p el sa faca tot si tu asteapta sa intelegi ce face si fa si tu ce face el si gata iese sa stii k sarutul franch nu se invata se pracktik asha ca norok app ...
Re: Re: pareri avizate... din 12 nov 2009 20:37 de ThT
Mult mai costa un test de sarcina:`
Re: pareri avizate... din 12 nov 2009 20:23 de mariof3
daca stii ca partea de sus, era la locul ei, iar era ceva acolo.. (picaturi).. e ok .
..
si am si eu o intrebare : Care sunt simptomele unei sarcini ? ma cam sperie prietena, ori e bolnava/gripata, sau :( ceva mai grav.
Pagina 1199 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |