Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Lipsa libidoului din 11 nov 2009 18:25 de cutarescu
Asta dupa ce ca-i prost mai si semnalizeaza
Re: Re: Re: Re: Lipsa libidoului din 11 nov 2009 18:20 de yony
loooool....:lol::lol:
nu cred ca vrei sa stii ce inseamna pt mine un "smecher":lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violenta conjugala-nu din 11 nov 2009 18:12 de cutarescu
Tu te-ai intrebat vreodata cum se face ca s-a adunat atita prostie in capul tau? Ma fascinezi
Re: Ce parere aveti de site-urile adult romanesti? din 11 nov 2009 18:09 de cutarescu
Si de ce nu poti da friu liber fanteziilor acasa, poate atunci n-ar mai fi monotonie in viata voastra
Re: oare ce s-a intamplat? din 11 nov 2009 18:06 de baby
si eu am amici cu care ma inteleg ft bine...si ii pup pe obraz si ii imbratisez.
si daca e nevoie ne ajutam reciproc.
asta nu inseamna ca vreau sa fiu cu ei:ermm:
ori ai inteles gresit ori e o problema pe undeva...
ia vezi cum ...
Re: oare ce s-a intamplat? din 11 nov 2009 17:58 de yony
nu stiu ce sa zic... incearca sa vb cu ea, sa o intrebi dc a facut asta....poate ai intzeles tu gresit ink de la inceput...
bafta
Ce parere aveti de site-urile adult romanesti? din 11 nov 2009 17:20 de Mirela
Sunt o tanara casatorita de aprox 9 ani. Viata mea de cuplu a ajuns la momentul in care rutina in patul conjugal a inceput sa-si puna tot mai mult cuvantul. Si uite asa,am ajuns incet..incet,cu pasi marunti sa-mi caut o relatie discreta,fara ...
Re: Re: Re: Lipsa libidoului din 11 nov 2009 17:03 de Smecheru
de ce ma faci filosof ca eu nu team anjurat filosofa esti tu daca ati place sa te f.ti cu minoriii
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violenta conjugala-nu are din 11 nov 2009 17:02 de Smecheru
Bai daca nuti bati nevasta te ia drept prost cat e de buna trebe so bati din cand an cand chiar daca nu face nik gasesti tu ceva asa face un barbat adevarat
Re: Re: Re: Identitate din 11 nov 2009 16:36 de cutarescu
Nu vreau sa-i iau apararea Smecher-ului ca are probleme serioase, dar nu suport atunci cind cineva foloseste expresia "taran" ca pe o jignire. Taranul roman este poate omul cel mai curat sufleteste, daca n-ar fi el tu ce-ai minca?
Re: Virgina la 34 de ani din 11 nov 2009 14:46 de cherry_dream
Nu trebuie sa-ti fie frica..nu a murit nimeni din asta.citeste mai multe despre sex..nu doare. daca baiatul te excita foarte bine si esti relaxata.nu doare..ingrozitor. este o durere suportabila. eu chiar sunt sensibila si inainte ma gandeam ca o ...
Re: Re: Re: Re: Cine te place te place asa cum est din 11 nov 2009 13:25 de SORIN28
Uimeste-ma...ai vrut sa fii ironica?:lol:
Eu nu am spus nicaieri ca ai avea minte.:ok: nu ai... si o demonstrezi:lol:
Poate parerea mea nu e corecta...dar am dreptate :ok:
Re: Re: Re: Re: Luni ai mei ma duc la ginecolog... din 11 nov 2009 13:20 de SORIN28
Deci dupa mintea ta...tamponul si absorbantul nu au acelasi scop si poate dezvirgina. Ok, am priceput:ok: Esti praf daca tu crezi ca un "tampon" poate dezvirgina.
Si poti sa mai explici odata...eu ma distrez de minune:lol:
Re: Re: Re: De ce nu-mi sare sperma? din 11 nov 2009 12:36 de suchi
...poi tu daca te masturbezi de 5-10 ori pe zi cum dracu sa mai sara:))=))
Re: Re: Re: Cine te place te place asa cum esti din 11 nov 2009 11:57 de sweety16
Uitandu-ma la poza ta de la profil...chiar nu stiu de ce:huh:.
Si sincer cine te crezi tu ca sa constati daca am eu minte sau nu?Ok e logic ca gandim total diferit asta e fiecare cu parerea lui.Nu credeam ca daca am 16 ani nu-mi pot exprima ...
Re: Re: Re: oare ce s-a intamplat? din 11 nov 2009 10:19 de SORIN28
Iar tu nu ai inteles ca nu te vrea decat ca amic:ok:
Re: Re: oare ce s-a intamplat? din 11 nov 2009 09:50 de subsemnat
inteleg.. dar daca citeai mai cu atentie mai sus.. comp. ei era foarte neobisnuit.. in sensul ca era disperata dupa mine.. statea mereu langa mine, ma imbratisa, ma pupa pe obraz.. etc
Amic da, iubit nu? din 11 nov 2009 08:44 de subsemnat
Buna ziua! Am si eu o problema..am o colega care era cea mai buna prietena. Pur si simplu sa zic asa, ma idolariza, adica... mereu imi cerea sfaturi si sa o ajut la calculator (ma pricep la astea ca sunt programator) si in al doilea rand dupa cum ...
Re: A testat careva GHB? din 11 nov 2009 03:14 de Bozgoru
ce trec anii.. pe vremea mea erau la moda coarnele de radasca.. acuma sunt ghb fgh dfg gxz ..):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gripa Porcina din 11 nov 2009 03:06 de Bozgoru
stiu mah ca ai nevoie de atentie.. asa e la varsta asta.. hormonii pompeaza.. stiu ca e greu.. stiu ca vrei sa pari interesant.. dar stii tu.. nu e bine sa pari interesant pe net ca nu e sanatos.. a pardon... tu numai pe net poti fii interesant.. ...
Pagina 1202 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |