Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va implor un r din 9 nov 2009 22:46 de Firentze
Este o tara in care ai dreptul sa spui ce vrei,dar nu drept o alta persoana;)
se plateste daca te dai drept o persoana se numeste uz de fals;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va implor un raspuns c din 9 nov 2009 22:45 de Pasaroi_Cuminte
Acolo unde exista banul, totul este posibil, my dear friend. :cat:
Dar aici nu e vb de politie.Pentru politie , trebuie depusa plangere,nr de inregistrare, proces verbal, etc, etc. Lucrurile se complica, iar de obicei personale cu influenta vor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va implor un raspuns cat m din 9 nov 2009 22:28 de McLove
Nu are rost sa speriem degeaba baiatul. Stim toti ca asa ceva e imposibil, de-asta nu mai poate ala ca a fost injurat...
Sa zicem ca ar afla ala un stau eu ( de exemplu), vine politia ( suntem in filmele SF deja), ma trimite ala in judecata. Ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Va implor un raspuns cat mai r din 9 nov 2009 22:23 de Pasaroi_Cuminte
Depinde de persoana respectiva si de topologia retelei de net de unde s-a transmis msg-ul.
Pentru o retea de config "clasica", o persoana cu influenta poate sa afle de la provider , data si ora exacta ( hh:mm:ss.xx),de pe ce ip si cu ce m.a.c ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va implor un raspuns c din 9 nov 2009 22:22 de McLove
Da, o sa faca puscarie. :blink:
Pai, te lasam pe tine sa gandesti... De localizat, nu e de la NASA. Afla unde sta, si? (oricum, foarte greu, nu se afla batand din palme)
Daca vreau ma duc in fata lui Basescu si imi bag ceva in el. Tu ce crezi ca ...
Re: In ce tara/zona/oras v-ati stabili? din 9 nov 2009 21:38 de karan
TRONDHEIM sau ROVANIEMI
Re: Re: Re: Re: din 9 nov 2009 21:27 de lulu
[b]pai poti ramane insarcinata?[/b]
nu cred k este adevarat din 9 nov 2009 21:10 de criss
[u]yo o fac de jum de an si cad k nu am nimik.[/u]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 21:00 de asti
:) din pacate asa e, sentimentele de iubire si dragoste sint cei mai puternici factori de a ne face sa devenim slabi!
Avem nevoie de o gindire foarte rationala si realista pentru a putea trece peste situatii in care nu sint impartasite aceste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 20:18 de valentine
In principiu, cel mai bine ar fi nici verde-n fata, dar nici pe ocolite, ci undeva intre. Probabil cel mai bine e sa aduci in discutie relatia dintre voi 2, in ce stadiu sunteti si ce are el de gand sa faca in legatura cu voi 2. Dar vezi tu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gripa Porcina din 9 nov 2009 20:03 de McLove
Dintr-un studiu facut acum cateva zile:
Decese cauzate de gripa porcina : 6.000 persoane
Decese cauzate de gripa "normala" : 500.000 persoane
Te las pe tine sa vezi daca au murit sau nu. :~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 19:26 de vera_mary88
Eu in timpul saptamanii la servici daca ma machiez intr-o zi ca asa imi vine mie...in rest incerc sa ma tin cat mai departe de cosmetice....nu is santoase deloc...Cand ies undeva e alta poveste...daca ies ziua sau noaptea la vreo ...
Re: Re: Re: Re: Re: De doi ani impeuna, dar fara s din 9 nov 2009 19:11 de cutarescu
Nici mie nu-mi place sa grabesc o fata dar 2 ani e cam mult, sa nu te miri daca el se duce la alta sa caute ceea ce nu-i dai tu.
Re: Re: Re: Re: De doi ani impeuna, dar fara sex! din 9 nov 2009 19:08 de vera_mary88
Daca ai mai mult de 17 ani nu stiu ce mai astepti...sincer...tu pierzi...si un baiat nu sta sa te astepte o vesnicie nu mai crede toate porcariile astea cu "daca te iubeste o sa te astepte"...toate au o limita...Bucura-te ca te-a asteptat atat.....eu ...
Re: Re: Cum sa ii zic ca il plac? din 9 nov 2009 19:07 de cutarescu
Ia da-i cu sutu' vreo 2-3 saptamini, daca nu esti moarta dupa el cum pretinzi.
Re: Re: Re: Nu reusesc sa am orgasm din 9 nov 2009 19:06 de cherry_dream
Stai linistita..nu ai nimic. nu este obligatoriu sa ai orgasm vaginal din prima.nu trebuie sa se simta prost iubitul tau.. trebuie sa te excite foarte tare si sa fiti relaxati. nu te mai gandi cand faceti sex "trebuie sa am orgasm". o sa vina la un ...
Re: Relatie, pauza, relatii de proba..... din 9 nov 2009 19:03 de cutarescu
Eu am citit de vreo 4 ori ce ai scris tu si tot nu mi-am dat seama pe care o iubesti, cu care esti acum, cu care ai vrea sa fi, cine sufera, cine se bucura, n-am inteles nimic. Si asta nu doar pt. ca faci multe greseli gramaticale, ci pt. ca nu sti ...
Re: Re: Re: Ciclu si stari proaste dupa din 9 nov 2009 18:45 de cherry_dream
Faceti frate sex cu prezervativ si nu va mai stresati atata dupa..
Si informati-va inainte.nu va mai lasati pe mana baietilor..ca uite, mai sunt cazuri in care mint. cum sa se rupa prezervativul daca esti virgina?!doamne.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal din 9 nov 2009 18:29 de cutarescu
Si care-i treaba daca baiatul asta care a pus intrebarea e virgin, ca doar e nascut in 1990. Eu am fost prima data cu o femeie la 21 de ani, care-i problema?
Re: Re: Re: vreau un sfat... din 9 nov 2009 18:26 de cherry_dream
Ai 14 ani.esti cu ea de o luna. nu e o relatie chiar asa de..serioasa la varsta voastra.sexul nu e o joaca.. eu cred ca ea a vrut sa faca sex doar din cauza faptului ca i-ai zis tu de cealalta fata..daca zici ca ti-ai dat seama ca te iubeste..ar avea ...
Pagina 1205 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |