Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Plombele...Un cosmar? din 8 nov 2009 21:25 de Maria77
Si cum iti face. Nu de alta dar nu mi-am pus niciodata plombe. Si mai am o intrebare:De ce la tine sub nume scrie neinregistrat?:blink:
Re: Re: Plombele...Un cosmar? din 8 nov 2009 21:22 de blablablabla
Nu va durea in nici un fel. Si eu sunt in perioada de tratament. Pana acum mi-am pus 2 plombe si aveam destul de bulite maselele. Nu doare absolut deloc. Acum depinde si daca te duci la pricat sau daca esti minor si te duci la public. ( nu am stiut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bamboo capital din 8 nov 2009 20:24 de McLove
Are putina dreptate, dar... Sa zicem ca vine x, imi pune ecstasy intr-un pahar, nu se observa nimic. Eu beau, ajung linistit acasa. A doua zi, devin dependent, dar nu stiu dupa ce. Daca mi-a pus ceva, eu vreau acel ceva, dar nu stiu ce e. Deci, nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bamboo capitala dr din 8 nov 2009 19:08 de Maria77
Exact. Mai ales ca daca iei o data un drog ramai dependent. Nu conteaza daca te mai duci sau nu in club.:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 nov 2009 18:12 de valentine
Inca nu. Ma mai gandesc daca s-o cer sau nu...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 nov 2009 18:09 de cutarescu
Exotic esti maritata???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt gravida????? din 8 nov 2009 17:22 de valentine
Serios acum, eu zic sa te mai gandesti odata. Chiar nu exista nicio posibilitate sa nu avortezi? Trebuie sa existe! Gandeste-te ca acel copil in luna a 6-a e deja in stadiul in care percepe sunetele exterioare, gen daca vine cineva langa burtica ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum vi sE pare Ideea De a linG din 8 nov 2009 14:36 de uuuunu
fetele nu zic si ele pe aici daca sunt de acord?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe mine ma tine din 8 nov 2009 14:35 de basturk
aici pot sa te contrazic.eu am 21cm, si nu o spun ca sa ma laud, ci sa intelegi ca nu ai dreptate.si nu sunt negru deloc.oricum, in multe cazuri este un inconvenient.nu pot practica anumite pozitii si nu pot da "ca taranul"pentru ca am sanse sa imi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt gravida????? din 8 nov 2009 14:18 de Maria77
Printeso imi pare rau daca te-am suparat cu ceva. Iti doresc mult noroc. Nu stiu daca o sa te doara asa tare. Oricum sper sa ne poti scrie cand poti din spital.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt gravida????? din 8 nov 2009 13:51 de ExoticDream
Ce medic se angajeaza sa-ti faca avort la aceasta varsta a sarcinii?!? Nu cumva este ilegal?!?!?!?
Daca tot ai ajuns in 6 luni, de ce nu mai astepti sa-l nasti si sa-l dai spre infiere, ai ramane in raporturi mai bune cu constiinta! Ar fi fost ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? din 8 nov 2009 13:46 de ursaru
1.nu sunt tigan
2.am avut de-a face si cu tigani de treaba si cu dastia mai rai
3.cand o sa ai prieteni tigani,o sa vezi ca nu toti sunt pusi pe furaciuni si alte alea.
numai bine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 nov 2009 13:45 de ExoticDream
Sunt in asentimentul tau. O rochie "de fite" si o nunta grandioasa (de care sa povesteasca si stra stra....stranepotii) nu valoareaza nimic, prefer ceva mai discret, cu stil si cat mai intim (daca ar depinde de mine, numarul total al invitatilor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 8 nov 2009 13:17 de SORIN28
Exotic...eu pun pariu ca ala nici nu stia ce natie sunt cei care l-au fejuit. Cu exceptia limbii engleze si intr-o mica parte germana...orice limba ai vorbi si ei nu o inteleg...esti roman. Bine, si televiziunile ajuta mult la chestia asta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? din 8 nov 2009 13:13 de SORIN28
Mai(daca tot vorbesti asa)...eu ti-am spus ce am trait eu si, ca si tine, nici tu nu poti sa-mi schimbi mie parerea. Tiganii au facut cateva spargeri, cateva gainarii si...cam atat. Ei se ocupa mai mult cu cersetoria, vanzari de "aur", vanzari de ...
Re: In ce tara/zona/oras v-ati stabili? din 8 nov 2009 12:39 de SORIN28
In Romania nu se clasifica nici un oras
Afara, m-as stabili in Rimini sau Trento (ambele din Italia)...sau Vicenza ca sa fiu aproape de mare si de lac (Lago di Garda):rolleyes:
Re: Penis lipsa sau vagin prea larg din 8 nov 2009 12:29 de Firentze
maxim 10 minute?!:| Si cum vrei sa ai orgasm?Depinde si de preludiu...nu stiu la mine dureaza mai mult de 20-30 de minute... si nu cred ca e ceva in neregula la noi:-?
Re: Ma masturbez excesiv? din 8 nov 2009 12:00 de An0nim
Eu nu am sa iti zic nici ca e bine nici ca e rau ... am facut exact ca si tine si sa iti spun sincer cand am ajuns si cu o femeie nu m-am terminat ... nu a fost cea mai frumoasa senzatie asa ca am lasato mai usor, in momentul de fata sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe mine ma tine din 8 nov 2009 10:49 de Anonim
De preferat daca nu stii igur ce zici sa nu vb aiurea pe un forum care eu il studiez cu placere deci te rog citeste : De-a lungul timpului s-au efectuat o serie de studii menite sa determine cu o eroare cat mai mica dimenisunile medii ale ...
Re: Penis lipsa sau vagin prea larg din 8 nov 2009 10:45 de Anonim
Deci iti spun parerea unui baiat de 29 de ani care pana nu de mult avea un penis de doar 16 cm akuma e mai mare dar nu asta conteaza important este ca am multumit aproape orice fata printr-un act sexual mai lung si un preludiu frumos dovada o ...
Pagina 1208 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |