Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu

din 8 nov 2009 10:44 de gaby

si eu dacaai vrea:-*::devil: nu ai vrea ce zicii:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fumatul!

din 8 nov 2009 10:28 de Pasaroi_Cuminte

Pisicutza blanda ? :lol:

Re: Re: Atitudine in disco?

din 8 nov 2009 10:25 de McLove

Incredibil, nu stiam ca daca te duci la "disco" esti mai important. Daca am fost de 2 ori e bine... Mi se pare o porcarie. Ca sa fii in centrul atentiei, incepi sa dansezi pe boxe in timp ce salam zice "tu esti printesa mea, inima mea, diladanga ...

Re: Re: Stiu ca nu se face asa dar...

din 8 nov 2009 10:20 de McLove

Sa inteleg ca fetele primesc cele mai multe mesaje "deocheate". Macar daca s-ar face un concurs... Ma apuc si eu sa trimit mesaje din astea, poate poate... :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Fumatul!

din 8 nov 2009 10:17 de baby

daca iti da un barbat bine facut un pumn e posibil sa te doboare. daca iti da Baby 100 de pumni o sa ai impresia ca te gadila cineva:lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tig

din 8 nov 2009 09:32 de cutarescu

Ursarule, ma face sa cred ca esti tigan ca prea le iei aoararea. Daca faci asta inseamna unul din urmatoarele lucruri: 1.ori esti tigan 2.ori n-ai avut de a face cu ei si nu sti ce le poate capul 3.ori ai avut de-a face doar cu acel procent de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumnezeu!?

din 8 nov 2009 09:22 de cutarescu

Cu aceasta afirmatie, Valentine, bati cîmpii, si iti si explic de ce : Intr-adevar cind iti merge rau o perioada va veni si soare, dar nu neaparat si invers. Cind iti merge rau faci tot posibilul sa schimbi asta si inttr-un final reusesti si ...

Re: Nu exista Dumnezeu!?

din 8 nov 2009 03:21 de Bozgoru

poti sa enumeri niste motive pt care zici ca urasti lumea .. ca te urasti pe tine.. ca urasti viata si ca il urasti pe dumnezeu?... iar pana atunci ce sa-ti zic in legatura cu faptul daca exista sau nu dumnezeu... cateodata exista... cateodata ...

Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista .. . ..

din 8 nov 2009 02:52 de ttt

mai bine fao oricum o data si data ai sa faci:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

din 8 nov 2009 02:11 de valentine

Pacat. Nu stiu daca leoaicele sunt multi-orgasmice sau nu:cat: Atunci comporta-te ca o leoaica si lupta-te pentru supravietuire. Initiativa trebuie sa fie a ta, nu a mea sau a altcuiva... Deci, esti hotarata sa "ii f..i in gura pe toti" si sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu exi

din 8 nov 2009 02:06 de pandora

Chiar daca sunt indicii de Capricorn..data e pusa aiurea..sunt Leu..Leoaica

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumnezeu!?

din 8 nov 2009 01:34 de DarkAngel

Cum te simti tu este cauzat mai ales de faptul in care ai ales sa vezi lumea si sa interpretezi anumite intamplari. Faptul ca lucrurile nu au mers asa cum trebuie este un lucru trist, dar se intampla aproape tot timpul asta la multe persoane. Dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumnezeu!?

din 8 nov 2009 01:19 de valentine

Este acolo unde a fost tot timpul si v-a fi tot timpul - in tine - trebuie doar sa il gasesti. E un inceput ca esti constienta de faptul ca trebuie sa faci ceva pentru a trece peste pasa asta proasta, ca tu esti singura care se poate ajuta si ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ura

din 8 nov 2009 00:31 de ExoticDream

Este adevarat, si eu am trait cu teama ca ni s-a dus vestea peste tot si vom fi aproape linsati cand vom pasi in alte zari de soare pline, insa nu a fost deloc asa. Cu exceptia unui incident in Roma (cand un vanzator de souveniruri probabil de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumnezeu!?

din 8 nov 2009 00:25 de pandora

Daca exista unde naiba e cand am nevoie mai multa de el? Va fi depresie..nu stiu ce va fi..dar urasc lumea.Ma simt inselata,tradata..si acum singura.Va trebui sa trec peste asta.Nu stiu cum dar trebuie.Sunt sigura ca nu sunt nici prima nici ultima ...

Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumnezeu!?

din 8 nov 2009 00:13 de valentine

Situatia in care te afli tu acum poarta denumirea de depresie. E o afectiune psihica intalnit sub diferite forme in ziua de azi, tot mai des, la mult prea multe persoane. Cauzele depresiei sunt de natura biologica, psihologica si a mediului in care ...

Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar

din 8 nov 2009 00:12 de McLove

Daca doresti, pot sa va donez... Si asa, prapadesc urina degeaba. :`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Top 3 (Orase prefe

din 8 nov 2009 00:09 de ExoticDream

Ce importanta are? Cunosc femei maritate, care locuiesc in Paris, am fost in casa la familii normale, am vorbit cu multi oamenii tocmai pentru ca ma interesau astfel de detalii si nimeni nu a pomenit de chestia asta cu arabii si riscul pe care si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 nov 2009 23:57 de ndn

cand am spus asta m-am referit la simplul fapt ca vom mai vorbi din cand in cand...cum ai spus tu,vom ramane in termeni buni.tot prietenie inteleg ca e. nu as putea sa ii fiu o prietena foarte buna cu care sa vorbeasca orice.aici ai perfecta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartiri

din 7 nov 2009 23:50 de ExoticDream

Cam asa cred si eu, numai ca am auzit opinii conform carora a iubi pe cineva este total diferit de a fi prieten cu acel cineva si asta nu in sensul, cu care as fi de acord 100%, ca iubirea include prietenia. Poate ca unele persoane considera ca a ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1209 din 3731
«   1 ... 1206   1207   1208   1209   1210   1211   1212 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare