Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Sunt gravida????? din 7 nov 2009 23:04 de Princess4Ever
Mda... Mrs pentru sfaturile proaste. Am ramas insarcinata):( Acum ma pregatesc de avort:((
Re: Re: Re: Re: Re: Top 3 (Orase prefe din 7 nov 2009 22:48 de valentine
Nu insinuez nimic, doar subliniam cevaO:) Iar tu [b]inca[/b] nu esti maritata O:)
Deci daca ma duc in Italia si dau semne ca as vrea ceva or sa ma abordeze femeile ca pe ghid turistic?:love:
Nu exista Dumnezeu!? din 7 nov 2009 22:46 de pandora
M-am saturat de lumea asta nedreapta...Intotdeauna mi-a placut sa cred ca exista un Dumnezeu care ne ajuta de sus..care ne sprijina,care ne ajuta sa luam decizii corecte.Din nefericire (asa cred acum..nu stiu in timp ce o sa cred)ma doare in inima ...
Re: Re: Re: Re: Re: Top 3 (Orase prefe din 7 nov 2009 22:42 de frenchiegirl
sincer daca nu ma credeti ..asta e ..tot una imi e ...e altcv knd vii aici in vacante si cand te stabilesti aici ...in curand voi face un mic filmuletz cu "ORASUL LUMINILOR"...si veti vedea cu ochii vostri :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile din 7 nov 2009 22:40 de valentine
Nu inteleg, cum adica din cauza conjuncturii? E ceva putred in Danemarca. O despartire fara motiv intemeiat, dar in acelasi timp isi doreste sa ramaneti cei mai buni prieteni. Asta in prima faza..
Iarasi ceva putred in Danemarca. Doi oameni ...
Re: Fantezii din 7 nov 2009 21:47 de valentine
Teoretic, pare interesant, practic, nimic interesant. Hai sa zicem ca la treaba cu tipa intre 30-40 ani e ceva mai interesant...:D
Parerea mea: gaseste-ti alte fantezii, mai interesante...
Re: Fantezii din 7 nov 2009 21:16 de ursaru
ce sa-ti zic..fii perseverent si poate realizezi una din fantezii,desi e un pic cm greu.mult noroc
Re: Re: Cum sa ma port cu fata pe care am cucerit- din 7 nov 2009 19:56 de noemi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ura din 7 nov 2009 18:41 de simosimina
Măi am spus că nu am fost în Italia...faza era în Grecia şi acel grup era de italieni.
Acum sincer...tu chiar ţii aşa cu ţiganii?! Puii mei ne fac de cacao în afară...este de ajuns să-i vezi...sau să-i asculţi întâmplător pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati m din 7 nov 2009 17:46 de SORIN28
Pai tocmai...TU nu ai ce sa demonstrezi...si nu-mi spune mie de Italia ca tu doar in poze ai sa vezi cat am vazut eu din tara aia.
Conform cu ceea ce spui tu...daca noi avem bancuri cu evrei inseamna ca uram evreii?:blink:
Ete ca eu am fost si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 nov 2009 17:37 de ExoticDream
Crezi ca vei fi capabila sa iti omori sentimentele daca vei fi prietena cu el? Nu reusesc sa inteleg asemenea prietenii in faza care urmeaza dupa despartire si in care exista sentimente cel putin de o parte, stiu ca este ok sa ramai in termeni ...
Re: Re: Re: Re: Top 3 (Orase prefe din 7 nov 2009 17:05 de ExoticDream
Insinuezi (sa vezi ce bataie primesti!) ca, daca m-am plimbat la miezul noptii prin preajma cabaretului Moulin Rouge sau Red Light District (ambele fiind zone fooooooooarte incitante prin bogatia de magazine, cinematografe, localuri, toate cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati v din 7 nov 2009 13:34 de simosimina
ok ok ok..lasă formulele alea că nu vreau să văd şi pe sexpert:))..şi ai dreptate în legătură cu asta:|
În fine..ideea e că nu vreau o oglinđă cât tot tavanul...mi-ar plăcea doar deasupra patului...
Plus că la noi în ţară nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tiganii din 7 nov 2009 13:32 de ursaru
nu vreau eu sa fac pe desteptul,mi-am exprimat doar o opinie si am zis ca nu tiganii sunt vinovati pentru toate faradelegile din italia,spania,germania sau mai stiu eu unde...
ia zi-mi acum ce te face sa crezi k sunt tigan?
Re: Re: Re: Top 3 (Orase prefe din 7 nov 2009 13:21 de valentine
Pai citeste atenta:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 nov 2009 13:15 de ndn
atunci as fi fost dispusa sa continuam...
acum insa ma resemnez,trec peste si cu siguranta nu voi insista.asta e alegerea lui.o sa`i fac acest cadou si vom ramane in continuare prieteni
Re: Re: Re: Fumatul! din 7 nov 2009 13:06 de DarkAngel
In mod normal nu doar daca tu esti foarte sensibil. Oricum iti face mai mult rau daca fumezi ocazional decat daca fumezi constant (nu sugerez sa fumezi constant ci cel mai bine este sa te opresti)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati vrea din 7 nov 2009 12:58 de Pasaroi_Cuminte
Da este. Nu esti singura cu astfel de idei, dar:
http://www.youtube.com/watch?v=4IvCPTJ8LmU&feature=related
(in interiorul unei case)
http://www.youtube.com/watch?v=KlJ1dfdZbhI&feature=related
(in afara ei)
Nu uita insa, orice oglinda ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din ce orase sunteti din 7 nov 2009 12:40 de cutarescu
Exotic, te rog spune-mi care e orasul de pe primul loc?
Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tiganii? sa din 7 nov 2009 12:30 de cutarescu
Da, intr-adevar, tigancile se marita virgine, dar de ce nu spui si ca tigancile sa marita la 10-11 ani? De ce spui doar ce-ti convine tie? Spune tot daca tot faci pe desteptul...f...va'rasa voastra.
Pagina 1210 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
72 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |