Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 nov 2009 15:02 de baby
Sunt multi oameni care au impresia ca iubesc dar de fapt tin la o persoana.
sau....nu stiu...daca nu am ajuns noi sa iubim in 2 luni asta nu inseamna ca e imposibil:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete .... din 6 nov 2009 12:43 de vasy
[b]da asa este daca esty bun cu ele dupaia te iau de prost si iti mai sp ca te tine numai de plakere:([/b]
Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 6 nov 2009 10:57 de spirea1st
Nush ce sa zik altii in o juma de an le si ..... si apoi se si desp de ele.Dar cei care tin cu adevarat la o fata nu prea sunt apreciati in ziua de azi sti tu daca esti bun esti luat de prost :(
Re: Re: Fumatul! din 6 nov 2009 10:31 de WinTerBoy
Pai eu a un coleg care fumeaza de 3 ani.. si i sa schimbat radical vocea.nici nu il mai cunosteam:|
Deci daca fumezi o data la ce stiu eu cat timp nu se vede la plamani:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: menage a trois din 6 nov 2009 10:20 de yanis
probabil e fantezia multr barbati sa o faca cu 2 tipe.am avut psibilitatea in trecut cu o fosta partenera pe fondul consumului de alcool dar nu am avut initiativa caci nu stiam daca ar fi deacord si ele.Discutand dupa aceea cu fosta mea partenera ...
Re: Usturime la urinare -> infectie? din 6 nov 2009 09:35 de sweetgirl16
Pai e posibil sa fie vreo infectie,de ce nu mergi la un urolog?
Re: Re: Pentru Moderatori! din 6 nov 2009 09:14 de sweetgirl16
Pai sa iti explic.Intru pe site,si apoi dau logout,imi arata ca am iesit din contul meu.Asa toate bune pana cand intru din nou pe site si nu mai e nevoie sa intru in contul meu pentru ca eu sunt deja logata,iar optiunea remember password nu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: daca nu din 6 nov 2009 01:39 de Bozgoru
intr-adevar e altceva senzatia nasoala cu cea de durere...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pentru aman din 6 nov 2009 01:05 de ExoticDream
Ce-mi "plac" mie relatiile astea in care lucrurile importante nu se discuta niciodata deschis, ci se lasa in ambiguitate! Pai tu te pregatesti intens, faci o regie nemaipomenita pentru momentul zero, dar habar n-ai daca ea ar fi de acord sa ...
Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajele mutarii im din 6 nov 2009 00:21 de ExoticDream
La cat se mai invata astazi in scoli, s-ar putea sa ai dreptate, eu insa zic ca, daca vorbim de facultati serioase si de persoane interesate sa le termine altfel decat chiulind si copiind, mai cool ar fi mutatul impreuna dupa. Nu de alta, dar, ...
Re: Pentru Moderatori! din 6 nov 2009 00:12 de DarkAngel
Sterge cookiurile browserului pe care il folosesti si nu mai folosi optiunea de remember password ca sa nu ramai logata dupa ce iesi de pe site.
Daca poti spune mai exact de ce nu te poti deloga de pe site as putea sa te ajut mai mult
sex bla bla din 6 nov 2009 00:04 de TzuTzu
deci oameni buni am o mare mica problema:
Am avut contact sexual cu iubitul,DAR nu s'a terminat in mine doar de cateava ori a fost penetrarea. Iar a 2'a zi mi'a venit menstruatia [nu sunt sigura daca este menstruatia dar e clara prezenta ...
Re: Re: Virgina la 34 de ani din 5 nov 2009 23:39 de Adela
Barbatul cu care am fost logodita de asta a si facut pasul asta.Sa prind incredere ca sa o pot face dar nu ma reusit!Mi-a spus ca ma ia de sotie nu e problema daca asta vreau,dar nu e vb ca vreau sa fiu virgina la nunta,,pur si simplu imi este foarte ...
Vena sparta sub capul penisului din 5 nov 2009 22:39 de Mihai
Salu! Am 15 ani si am o mica problema. De cateva luni a aparut o pata in zona unei vene din partea dreapta a penisului exact sup cap.Pata are o culoare mov-rosiatica si are circa 6-8 milimetri, se afla exact sub cap chiar pe margine si sub aceasta.Nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 nov 2009 22:28 de baby
Vlad decat sa ma contrazic cu Pasaroi mai bine ma impusc:lol:
Oricum raman la ideea ca e un simplu cadou si ca e prea multa bataie de cap. doar nu il cere de barbat:lol:
:,:-*
Re: Re: Re: cel mai nebunesc loc in care am facut din 5 nov 2009 20:46 de sweetgirl16
Nu cred ca dependenta asta e rea :lol:
Re: PARERI DESPRE CUNNILINGUS SI FELATIE IN CASNIC din 5 nov 2009 20:39 de sweetgirl16
E super ok mai ales daca aveti o relatie bazata pe intelegere si respect :love:
Re: Re: Virgina la 34 de ani din 5 nov 2009 18:54 de cutarescu
Mihai, si eu ador sa fac sex si o fac destul de des, dar mi se pare deplasat sa spui ca pt. asta traim, ca sa facem sex. Evolutia noastra pe acest Pamînt cred ca inseamna mai mult decit a minca , a bea, a face sex, cu alte cuvinte nu traim doar ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: ecograf la ginecolog!!!raspuns din 5 nov 2009 18:44 de alecsfr
Daca esti virgina inseamna ca ai sub 10(!)
Re: Fumatul! din 5 nov 2009 18:40 de DarkAngel
Nimeni nu va verifica daca se afla in sangele tau una din cele 4000 substante care se afla in tigara... la plamani nu se vede daca fumezi decat daca ai ceva vechime in fumat si plamanii au inceput sa fie afectati vizibil.
Pagina 1212 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
74 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |