Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: candida??

din 7 nov 2009 11:06 de simosimina

:)) Ba da...se transmite sexual candidoza.... Şi nu se tratează după ureche cum spui tu..cu creme pt mâncărime:)) Există şi pastile care se iau...ovule...şi creme dacă este nevoie! Cel mai bine iei tratament de la medic, după o ...

In ce tara/zona/oras v-ati stabili?

din 7 nov 2009 04:32 de ExoticDream

Daca ati avea posibilitatea sa alegeti un loc, in Romania sau in afara ei, in care sa locuiti cativa ani sau sa emigrati, care ar fi optiunea voastra si de ce? In caz ca ati alege un oras din strainatate, ati pleca singur sau numai impreuna cu cineva ...

Re: Re: Top 3 (Orase prefe

din 7 nov 2009 04:28 de ExoticDream

Nu reusesti sa ma convingi, am trecut prin orasul acesta in toate anotimpurile, combinand tot felul de mijloace de transport, alergand, zburand, fie si numai pentru 2-3 ore acolo... Mi s-a parut destul de ingrijit (cu exceptia intrarilor in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 nov 2009 04:12 de ExoticDream

Poate ca tu il iubesti, insa, din pacate, el nu ti-a raspuns in acesti doi ani la fel, nu cred ca iminenta plecarii din tara l-a facut sa-si "restrictioneze" sentimentele, asta este un lucru teribil de greu de realizat. Cum "unde dragsote nu e, ...

Re: Menage a trois

din 6 nov 2009 23:28 de adialina69

Si eu si sotia ne dorim acest lucru foarte mult dar pana acum n-am gasit persoana potrivita , ne dorim mai mult un barbat - dar si o femeie n-ar fi de refuzat ... Daca este cineva interesat pe aici putem discuta in privat

Re: Virgina la 34 de ani

din 6 nov 2009 23:11 de adialina69

Ma ofer sa te ajut daca vrei , santem cuplu si oferim lectii la domiciliu

Re: Re: Re: Re: Pentru Moderatori!

din 6 nov 2009 22:44 de sweetgirl16

Ms pt sfat,cred ca s-a rezolvat si sper sa nu fie nici un babau care sa ma atace :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 6 nov 2009 22:40 de valentine

Daca de la 17 ani nu poti, mai tarziu ce te faci? O sa fi dependent de ele?:wacko:

Re: Re: Re: Re: o intrebare ptr baieti/barbati

din 6 nov 2009 20:10 de Sharkster

si daca o calcato trnvaiu p fata ?

Re: Okidoki: Ce i-am facut la prietena mea

din 6 nov 2009 19:52 de frenchiegirl

Poveste horror relatata in martie 2005 (sunt cateva posturi consecutive, am diminua farmecul naratiunii daca am alege doar unul!): mdr ...ala s-a uitat prea mult la scary movie :lol::lol::lol:

Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste!

din 6 nov 2009 19:22 de roxy

[b]nu te ingrijora..gasesti tu un baiat :)[/b] gasesti tu p cineva.. nu`ti face griji :) atitudinea conteaza :) :x

Re: Top 3 (Orase prefe

din 6 nov 2009 19:19 de frenchiegirl

sincer ...vad ca majoritatea au spus Paris ...sa va zic cateva lucruri despre Paris :lol::lol: : -e orasul care detine cel mai mare numar de excremente de caini pe strazi (p bune ca sunt cate 2 cel putin pe metru patrat) -daca vii cu ...

Re: Re: Re: Pentru Moderatori!

din 6 nov 2009 19:09 de valentine

mozzila: tools - clear private data - bifeaza tot - ok iexplore: tools - internet options - delete cookies, delete files - ok Daca si dupa asta te mai gasesti logata pe site, e un babau care te ataca!

salut

din 6 nov 2009 18:58 de pusha

deci,nu vreau sa te sperii dar du_te la ginecolog k mai mult ca sigur e vorba de hpv.saptamana trecuta am fosat si eu si mi_a dat un preparat pt cauterizarea negilor.daca stai mai mult poti sa ai alte complicatii.stiu k nu e usor dar asta este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea la fete

din 6 nov 2009 18:34 de frenchiegirl

:lol::lol::lol: cred k voi deveni obeza de atata ras ...diferenta intre sangele menstruatiei si sangerarea cauzata din cauza ruperii himenului sunt: -mirosul -sangele ciclului putem zice ca este un sange "murdar"..care contine si ...

Re: Prima data pen

din 6 nov 2009 18:29 de AlienKid

In jumatate de ora ma duc sa ma intalnesc cu ea.O sa incerc sa abordez subiectul asta si sa vad ce discutam legat de asta. Wish me good luck.%%-

Re: nu reusesc s aam orgasm

din 6 nov 2009 16:50 de cherry_dream

cum te masturbezi, ce fel de orgasm ai?

Nu reusesc sa am orgasm

din 6 nov 2009 16:41 de anutzzzzzzza

Stiu ca sa mai discutat pe aici...am citit ce sa discutat.problema mea e ca daca ma masturbez m orgasm dar daca fac sex nu am...:((vreau sa am si cand fac sex..mi-am inceput viata sexuala de 2 luni...mersi!:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pen

din 6 nov 2009 16:05 de cherry_dream

Este bine sa discutati pe tema asta..trebuie sa comunicati. chiar daca ea a dat semne ca vrea, tot trebuie sa vorbiti pe tema asta..asa cum zicea si ExoticDream, cel putin pt prima data.atata timp cat va iubiti..nu ar trebui sa-ti fie teama sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 nov 2009 16:04 de ndn

eu il cunosc pe baiatul asta de aproape 2 ani. acum un an am fost impreuna ceva timp...ne-am despartit si acum am zis sa incercam din nou.dar se pare ca nici de data asta nu am avut noroc. deci pot spune ca e vorba de iubire in cazul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1211 din 3731
«   1 ... 1208   1209   1210   1211   1212   1213   1214 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare