Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu reusesc sa am orgasm din 9 nov 2009 08:53 de pacpac
incearca o pozitie in care poti stimula clitorisul in timpul penetrarii:ok:
Re: Re: Re: boala patologica? din 9 nov 2009 08:51 de pacpac
parca e legal daca ambii sunt majori.stiu ca voiau sa legalizeze incestul,dar nu stiu daca au facut-o sau nu
Re: Re: Re: In ce tara/zona/oras v-ati stabili? din 9 nov 2009 03:49 de Bozgoru
tu unde exotico daca tot ai pus intrebarea?:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 01:48 de ExoticDream
Daca nu sunt foarte indiscreta, cam cat costa rochia aceea fabuloasa? Poate mai intereseaza pe cineva.... macar de curiozitate, eu vreau doar sa calculez cate excursii in doi ar "incapea" in trena ei....
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 01:45 de ExoticDream
Daca as fi, crezi ca as mai avea ganduri de acest gen? Eu inca mai sper in varianta "o data si bine"!
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Replici pentru agatat ? din 9 nov 2009 01:10 de snake
sau ceva de gen '' crezi in dragoste la prima vedere sau trebuie sa mai trec o data '':lol:
Re: cum se mai transmite candida? din 8 nov 2009 23:53 de simosimina
Da. Candida se ia prin folosirea prosoapelor în comun.
Re: Re: Re: Re: Sexul anal din 8 nov 2009 23:52 de anonimul01
bun.sarumana.o sa vad ce pot face cu scuipatul,daca nu vad ce fac ,beau ceva mai mult si ma duc si iau lubrifiant
Cum se mai transmite candida? din 8 nov 2009 23:51 de jeni
am candida si vreau sa stiu daca ii pot infecta si pe membrii familiei? ma refer prin capacul de la w.c. sau prosoape comune sau chestii dinastea. stie cineva?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 8 nov 2009 23:26 de Pasaroi_Cuminte
Dar nimeni nu paraseste pe nimeni. Si da in zilele noastre, numai om de afaceri sa nu fi. Ai de platit salarii, ai de platit regie, ai credite la banci, impoteci, etc. Si ca am de afaceri trebuie sa scoti bani astfel incat sa acoperi platile si sa ...
Re: ce sa fac?ce credeti din 8 nov 2009 23:03 de simosimina
:((:((:((
mă depăşeşte inteligenţa ta :((:((:((
:lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Sexul anal din 8 nov 2009 22:50 de McLove
uleiul natural ce are?
PS: nu, nu ramane insarcinata dupa sex anal.
Re: Sexul anal din 8 nov 2009 22:47 de baby
eu am auzit la o fosta colega ca folosea CREMA DE GALBENELE!!!!!!!
Frateeee!!!:blink:
daca folosesti tot felul de tampenii...ai sa fii mai ceva ca un plafar:lol::lol::lol:
Mergi si cumpara durex si gata! lasa rusinea!
nu va complicati ...
Re: Re: Sexul anal din 8 nov 2009 22:41 de anonimul01
da ,ok,ma asteptam la un raspuns de om smecher ...
ramane sau nu ? ori da ori ba si gata.
si daca tu zici ca lubrifiant = ulei ,merge uleiul Ulvex ? bunica ? de floarea soarelui sau de masline ? GRESIT,nu cred ca poti folosi asa ceva la ...
Relatie, pauza, relatii de proba..... din 8 nov 2009 21:52 de cherry901
sall...am 19 .ani..pana akm 2 sapt am avut o relatie de 1si 6luni cu o fata o iubesc iubeam...cesti adstea:P..ea imi tot zicea k nu voi mai gasi alta ca ea..la un moment dat am zis sa vad..iam cerut o pauza de 2 sapt..am gasit altafara...in timp ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despar din 8 nov 2009 21:49 de valentine
Nu stiu cat te ajuta parerea mea, intrucat pe mine ma preocupa comportamentul relational feminin, nu cel masculin, iar prima cifra a varstei mele este inca 2, mai e ceva pana la 3 :)
Insa, odata ce lucrurile s-au schimbat, s-au schimbat cu un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plombele...Un cosmar? din 8 nov 2009 21:40 de Maria77
Ms. Cred ca depinde si cat de mare e caria:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plombele...Un cosmar? din 8 nov 2009 21:35 de blablablabla
Nu stiu daca doare. Mie mi-a facut cu spray. Am inteles ca simti doar o intepatura cat de cat puternica.
Re: Re: Re: Re: Re: Plombele...Un cosmar? din 8 nov 2009 21:33 de Maria77
A k. Mrs mool pentru raspunsuri:-*. Si doare daca imi face injectia? Adica nu-mi face altceva inainte sa nu o simt?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartiri din 8 nov 2009 21:28 de asti
Nu inteleg, cum adica din cauza conjuncturii? E ceva putred in Danemarca. O despartire fara motiv intemeiat, dar in acelasi timp isi doreste sa ramaneti cei mai buni prieteni. Asta in prima faza..
Din cauza problemelor cu care ne confruntam in ...
Pagina 1207 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |