Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Prezervativ dupa dezvirginare -> risc din 10 nov 2009 14:28 de verde crud
pt a fii sigura as zice sa mai clipesti de inca FIX 5 ori, sa te invarti de 10 ori adica 3600 de grade, apoi fara sa te opresti te tii de nas si in timp ce sari sa tragi un vant. daca cazi in cap inseamna ca nu esti insarcinata. :ok: si nu iti ...
Re: Re: Virgina la 19 ani... din 10 nov 2009 12:22 de leonard
;)
Re: Virgina la 19 ani... din 10 nov 2009 10:46 de Emil
pai vb bine..ma bucur pentru tine...nu prea gasesti fete de genul tau :)...:rolleyes:si eu am 19 ani si sunt baiat si sunt virgin si nu este o rusine:):ok:..daca vrei sa vb cu mine mai multe ma gasesti
Re: Re: Prezervativ dupa dezvirginare -> risc sarc din 10 nov 2009 10:43 de luisa
exact asa a fost si la mine acum 3 zile,dar chiar daca nu sa produs ejacularea in interioru meu de siguranta am luat si pastila de a 2 zi,vreau sa stiu daca ar mai fi posibilitatea sa fiu insarcina,....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un din 10 nov 2009 00:35 de ExoticDream
Cred ca ar fi interesant.... cu ceata aia si atmosfera HOT... mmmm! Cat despre confort.... exista banci, pereti....
:~*:~*:~*
Re: Re: In ce tara/zona/oras v-ati stabili? din 10 nov 2009 00:18 de ExoticDream
Si eu imi doresc enorm sa vizitez acele locuri (Aurora Boreala este un vis pe care il port cu mine de ani si ani), pare sa fie superb acolo (peisaje, schi, soare in timpul noptii in iunie-iulie), dar nu cred ca m-as stabili totusi acolo, 183 de ...
Re: Relatie, pauza, relatii de proba..... din 9 nov 2009 23:57 de basturk
nu inteleg ce este in capul vostru.stii vorba aia "cand te mananca undeva, te scarpini"
Re: Cum sa ii zic ca il plac? din 9 nov 2009 23:50 de basturk
crezi ca mai este interesat de tine?eu nu.
si ce e asa greu sa te bagi in seama?scoate-l la o cafea.sau daca esti fata nu trebuie sa inviti un baiat?!?!?:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 23:49 de ExoticDream
Daca insurateii ar fi saraci lipiti si chiar nu ar avea de nici unele acolo unde ar urma sa vietuiasca, atunci probabil ca ar pune 500 pentru chestii practice, insa de restul ar organiza pe cont propriu o excursie care sa cuprinda cat mai multe ...
Re: De doi ani impeuna, dar fara sex! din 9 nov 2009 23:48 de basturk
in primul rand noi nu te putem ajuta, ca nu cu noi ai de gand sa faci sex, deci sari pe el.si daca a stat 2 ani si nu a "scapat "nici macar o data....pfff....e nasol.cred ca are bataturi in palma.probabil ca daca a stat atat cu tine fara sa ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal din 9 nov 2009 23:24 de basturk
amice, mergi in celalalt capat al orasului in care stai , la o farmacie pe la care nu o sa mai calci in viata ta si cere un durex, ce mama ei de treaba e asa greu?!?!si cu ramasul insarcinata....sper din toata inima ca a fost intrebare pusa in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu reusesc sa am orgasm din 9 nov 2009 23:19 de basturk
deci...:wacko:...nu ai avut, dar ai avut.:wacko:
mai fetelor, ia explicati-mi si mie cum e cu orgasmul asta "naspa", ca ma duc acasa si o rup cu bataia pe iubita mea:lol:(glumesc)nu de altceva dar tremura din toate incheieturile la orgasm, fara sa ...
Re: Prezervativ dupa dezvirginare -> risc sarcina? din 9 nov 2009 23:10 de basturk
nu inteleg de ce toata lumea face pasul, apoi arunca o intrebare aici ca si cum vine sfarsitul lumii, si gata.totul se rezolva.
in primul rand doresc sa te intreb: daca el nu s-a lubrifiat, te-ai lubrifiat tu si pentru el? si tu fiind virgina si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va imp din 9 nov 2009 23:09 de Pasaroi_Cuminte
Depinde de persoana aici. McLove. Dar in general persoanele cu multa influenta si foarte multi bani au un orgoliu mare si sensibil pe masura portofelului, care tin extrem de mult la imagine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va imp din 9 nov 2009 23:08 de federalul
frate pe vreamea comunismului erau securistii car te parau,insa nu aveau dovezi video......acum esti filmat 24/24 ore,nu poti nici la wc sa te mai ducifara sa fi filmat,spre exemplu tatal unui prieten de-al meu lucreaza pe maxi taxi si are camera ...
Re: Re: Bubite intinse pe 50% din suprafata penisu din 9 nov 2009 23:01 de McLove
E la moda sa ne afisam penisurile pe forum? :huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va implor din 9 nov 2009 22:58 de McLove
O sa cam deviez de la subiect...
Daca tu crezi asta, bravo tie. Intreaba-ti parintii. :ok:
Iti vor spune ei cat de "bine" traiau...
Re: Re: sa o fac sau sa mai astept din 9 nov 2009 22:54 de basturk
chiar asa.crezi ca daca faci acest pas intri in randul lumii?esti deja, nu asta conteaza.nu trebuie sa o faci doar ca ii auzi pe altii.cand o fi sa fie...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va implor din 9 nov 2009 22:51 de McLove
Cum am zis mai sus, nu pot sa contrazic pe nimeni, probabil am o gandire gresita. Totusi mi se pare putin cam aiurea sa faca asta, la fiecare minut, o persoana e injurata/scuipata/batuta etc.
Eu, daca as avea o anume influenta ( bani, relatii), si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 22:48 de basturk
mda....placute de indivizi care nu stiu ce zace sub masca.pe bune baieti, nu vi s-a intamplat sa va treziti a doua zi cu cate o "sperietoare de ciori"?parca stai si te gandesti daca chiar cu respectiva ti-ai dat intanlire
Pagina 1204 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |