Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Gripa Porcina din 9 nov 2009 18:20 de cutarescu
Vaccinul este distribuit gratuit populatiei de catre stat, dar statul plateste(tot din banii nostri) milioane de lei(noi) companiilor producatoare de acest vaccin, vaccin care in mod miraculos a aparut aproape o data cu gripa. Deci si virusul a ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa o conving sa faca sex? din 9 nov 2009 18:13 de cherry_dream
Ai discutat cu ea despre sex? Ia-o usor..nu-i arata ca esti disperat dupa asta.daca o faci sa accepte sa faca sex cu tine chiar daca ea nu prea vrea..e mai naspa.fa-o sa-si doreasca.
Are dreptate pacpac, incepe sa o masturbezi, "jucati-va", fara ...
Re: Re: Cum diminuezi durerea la dezvirginare??? din 9 nov 2009 17:57 de cherry_dream
Fii linistita, excitata..ai grija s-o faci cu un baiat care merita, in care ai incredere ca are grija de tine, pentru a nu te durea prea tare..nu trebuie sa te sperii si sa zici "aoleu, ma doare"..daca te gandesti, te doare.. nu este o durere ...
Re: Re: Re: Re: Re: pentru cine stie!!! din 9 nov 2009 17:31 de cherry_dream
In primul rand calmeaza-te. E simplu..trebuie sa vina de la sine..o saruti..o mangai..si ce mai stii tu ca o excita.ai grija sa fie un preludiu lung ca sa fie bine excitata si sa ii diminueze durerea. nu-ti mai fie teama. daca va iubiti, nu ai de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 17:09 de asti
Mersi! :-)
De felul meu sint o femeie puternica!
Cu siguranta o sa reusesc...o sa te tin la curent..
Daca sintem sinceri...e singura sansa de a crea lumina in tot ceea ce se intimpla.
Intrebare: cum ar trebui sa pun problema, dupa parerea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 16:44 de Maria77
1000 euro:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 9 nov 2009 16:40 de asti
Nu cred ca te inseli. E concluzia la care am ajuns si eu. Iar eu nu am fost si nici nu o sa fiu amanta! Nu am nici un motiv pentru a face asta. Sint libera...de cine sa ma ascund sau de ce. La fel si el. Asa ca nu exista nici un motiv pentru a ...
Re: Penis curbat din 9 nov 2009 16:36 de daniels
man si eu il am curbat in jos si e ff bine ca se simte fata fericita daca stii sa il folosesti.imi plac toate pozitiile ca o excita rau si eu ma simt ff bine.nu prea ii place ca o tin mult.bafta la toti
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 16:34 de Maria77
Ma scuzati acum m-am uitat si am vazut ca e in 87.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 16:16 de Maria77
Pai 1 la mana:EU NICIODATA NU AM SPUS CA AM RAMAS INSARCINATA DUPA CE AM FACUT SEX ANAL! 2 la mana: Poate pe fata aia o cheama Maria ca si pe mine(sunt o multime de Marii in lumea asta)sau poate nu vroia sa-si dea numele adevarat 3 la mana: Daca va ...
Re: Re: Re: Re: Prima data pen din 9 nov 2009 15:57 de cherry_dream
da. daca mai ai nevoie de sfaturi, poti intreba.
Re: Re: Re: Re: Re: Sport,alimentatie sanatoasa=Fa din 9 nov 2009 15:56 de Firentze
Nu am facut exercitii zilnice,m-am lasat pe tanjeala...cat despre mancarea de fast-food nu mananc...asta daca nu s-ar pune cartofii prajiti si toate uscaturile(salam,cascaval,pastrama)pe care le mananc pe acasa:)))...mancare gatita mai putin...iar ...
Re: Relatie, pauza, relatii de proba..... din 9 nov 2009 15:23 de cherry901
Re: Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa fa din 9 nov 2009 14:29 de ionutbd
frumos sfat i-ai dat..tu chiar asa ai face?> :`
Re: Re: Re: Gripa Porcina din 9 nov 2009 14:19 de eu
o masca costa 6BANI!ce bani sa faca din cumpararea mastilor?iar vaccinul este distribuit GRATUIT si se face la medicul de familie!ce bani sa faca,de unde?daca e dat pe gratis?
si porcina este periculoasa!\asa ca aveti grija de voi oameni buni!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal din 9 nov 2009 13:39 de anonimul01
ok.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal din 9 nov 2009 13:16 de suchi
ba frate,laso balta:))=))daca tu zici k faci sex de 2 ani,bunica mea e virgina:)),parerea mea e ca ai si u o prietena si ii e frica sa ramana insarcinata in urma unui sex vaginal,si vati pus de comun acord sa faceti anal:)),unu care faci sex ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal din 9 nov 2009 13:10 de anonimul01
bravo frate .ai ghicit .eu nu mai sunt virgin de vreo 2 ani .nu am facut-o niciodata anal .nu stiu care e bucuria ca suferiti la altii de cunostinte .
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal din 9 nov 2009 11:51 de lupulcelrau
dumnezeule ce praf esti :lol::lol::lol: si ai grija, fara sex oral fiindca daca sperma ajunge in gura ei, ar putea ramane insarcinata. si pac! bebe. :(( va iesi ca un dop de sampanie :((:(( si daca ejaculezi pe tine, vezi sa nu ajunga in zona ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde a din 9 nov 2009 09:45 de yanis
nu stiu sigur daca ar fi foarte confortabil dar i-mi doresc sa o fac intr-o sauna.
Pagina 1206 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |