Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Gripa Porcina

din 9 nov 2009 18:20 de cutarescu

Vaccinul este distribuit gratuit populatiei de catre stat, dar statul plateste(tot din banii nostri) milioane de lei(noi) companiilor producatoare de acest vaccin, vaccin care in mod miraculos a aparut aproape o data cu gripa. Deci si virusul a ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa o conving sa faca sex?

din 9 nov 2009 18:13 de cherry_dream

Ai discutat cu ea despre sex? Ia-o usor..nu-i arata ca esti disperat dupa asta.daca o faci sa accepte sa faca sex cu tine chiar daca ea nu prea vrea..e mai naspa.fa-o sa-si doreasca. Are dreptate pacpac, incepe sa o masturbezi, "jucati-va", fara ...

Re: Re: Cum diminuezi durerea la dezvirginare???

din 9 nov 2009 17:57 de cherry_dream

Fii linistita, excitata..ai grija s-o faci cu un baiat care merita, in care ai incredere ca are grija de tine, pentru a nu te durea prea tare..nu trebuie sa te sperii si sa zici "aoleu, ma doare"..daca te gandesti, te doare.. nu este o durere ...

Re: Re: Re: Re: Re: pentru cine stie!!!

din 9 nov 2009 17:31 de cherry_dream

In primul rand calmeaza-te. E simplu..trebuie sa vina de la sine..o saruti..o mangai..si ce mai stii tu ca o excita.ai grija sa fie un preludiu lung ca sa fie bine excitata si sa ii diminueze durerea. nu-ti mai fie teama. daca va iubiti, nu ai de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 nov 2009 17:09 de asti

Mersi! :-) De felul meu sint o femeie puternica! Cu siguranta o sa reusesc...o sa te tin la curent.. Daca sintem sinceri...e singura sansa de a crea lumina in tot ceea ce se intimpla. Intrebare: cum ar trebui sa pun problema, dupa parerea ...

din 9 nov 2009 16:44 de Maria77

1000 euro:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 9 nov 2009 16:40 de asti

Nu cred ca te inseli. E concluzia la care am ajuns si eu. Iar eu nu am fost si nici nu o sa fiu amanta! Nu am nici un motiv pentru a face asta. Sint libera...de cine sa ma ascund sau de ce. La fel si el. Asa ca nu exista nici un motiv pentru a ...

Re: Penis curbat

din 9 nov 2009 16:36 de daniels

man si eu il am curbat in jos si e ff bine ca se simte fata fericita daca stii sa il folosesti.imi plac toate pozitiile ca o excita rau si eu ma simt ff bine.nu prea ii place ca o tin mult.bafta la toti

din 9 nov 2009 16:34 de Maria77

Ma scuzati acum m-am uitat si am vazut ca e in 87.

din 9 nov 2009 16:16 de Maria77

Pai 1 la mana:EU NICIODATA NU AM SPUS CA AM RAMAS INSARCINATA DUPA CE AM FACUT SEX ANAL! 2 la mana: Poate pe fata aia o cheama Maria ca si pe mine(sunt o multime de Marii in lumea asta)sau poate nu vroia sa-si dea numele adevarat 3 la mana: Daca va ...

Re: Re: Re: Re: Prima data pen

din 9 nov 2009 15:57 de cherry_dream

da. daca mai ai nevoie de sfaturi, poti intreba.

Re: Re: Re: Re: Re: Sport,alimentatie sanatoasa=Fa

din 9 nov 2009 15:56 de Firentze

Nu am facut exercitii zilnice,m-am lasat pe tanjeala...cat despre mancarea de fast-food nu mananc...asta daca nu s-ar pune cartofii prajiti si toate uscaturile(salam,cascaval,pastrama)pe care le mananc pe acasa:)))...mancare gatita mai putin...iar ...

Re: Relatie, pauza, relatii de proba.....

din 9 nov 2009 15:23 de cherry901

Re: Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa fa

din 9 nov 2009 14:29 de ionutbd

frumos sfat i-ai dat..tu chiar asa ai face?> :`

Re: Re: Re: Gripa Porcina

din 9 nov 2009 14:19 de eu

o masca costa 6BANI!ce bani sa faca din cumpararea mastilor?iar vaccinul este distribuit GRATUIT si se face la medicul de familie!ce bani sa faca,de unde?daca e dat pe gratis? si porcina este periculoasa!\asa ca aveti grija de voi oameni buni!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

din 9 nov 2009 13:39 de anonimul01

ok.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

din 9 nov 2009 13:16 de suchi

ba frate,laso balta:))=))daca tu zici k faci sex de 2 ani,bunica mea e virgina:)),parerea mea e ca ai si u o prietena si ii e frica sa ramana insarcinata in urma unui sex vaginal,si vati pus de comun acord sa faceti anal:)),unu care faci sex ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

din 9 nov 2009 13:10 de anonimul01

bravo frate .ai ghicit .eu nu mai sunt virgin de vreo 2 ani .nu am facut-o niciodata anal .nu stiu care e bucuria ca suferiti la altii de cunostinte .

Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

din 9 nov 2009 11:51 de lupulcelrau

dumnezeule ce praf esti :lol::lol::lol: si ai grija, fara sex oral fiindca daca sperma ajunge in gura ei, ar putea ramane insarcinata. si pac! bebe. :(( va iesi ca un dop de sampanie :((:(( si daca ejaculezi pe tine, vezi sa nu ajunga in zona ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde a

din 9 nov 2009 09:45 de yanis

nu stiu sigur daca ar fi foarte confortabil dar i-mi doresc sa o fac intr-o sauna.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1206 din 3731
«   1 ... 1203   1204   1205   1206   1207   1208   1209 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare