Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Recviem pentru un dar din 11 nov 2009 01:42 de ExoticDream
Astazi mi-am amintit, intamplator, acea olimpiada de chimie in care am omis sa pun sageata invers unei reactii reversibile (pretul = 2-3 puncte)... Intotdeauna am privit acele reactii ca o metafora pentru bijectivitate, pentru gesturile ...
Re: Re: Cine te place te place asa cum esti din 11 nov 2009 01:01 de SORIN28
Si iar am avut dreptate cand am spus ca d'alde 16ani ai minte lipsa...copilu...care te place te place asa cum esti.
Ete ca eu nu am dintii drepti, nu-i am albi, ma imbrac cum vreau eu si fac ceva pe ce este "la moda", am nasul stramb si nu vreau ...
Re: Cine te place te place asa cum esti din 11 nov 2009 00:56 de sweety16
Total gresit!Daca ar fi asa cum spui hai sa mancam pana nu mai putem ca de trebuie sa ne bucuram de fiecare moment al vietii.Hai sa sa nu ne mai ingrijim deloc, sa nu ne mai epilam, sa nu mai acordam atentie felelului in care ne imbram etc. ca de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani... din 11 nov 2009 00:51 de SORIN28
Iar tu ai sa mori analfabet :lol:
Re: Conferinta din 11 nov 2009 00:26 de ExoticDream
E bine vineri, din partea mea.... Se poate sa iesiti vineri cand valseaza VIPurile noastre?!? Vaaaaaaaai!
P.S. Vineri, 13?!? Hmmmmm......
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Top 3 (Orase prefe din 10 nov 2009 21:58 de frenchiegirl
Ce importanta are? Cunosc femei maritate, care locuiesc in Paris, am fost in casa la familii normale, am vorbit cu multi oamenii tocmai pentru ca ma interesau astfel de detalii si nimeni nu a pomenit de chestia asta cu arabii si riscul pe care si ...
Re: Conferinta din 10 nov 2009 21:31 de baby
eu vineri ies:ermm:
joi?:unsure:
Conferinta din 10 nov 2009 21:21 de valentine
In 2007 am facut conferinta, in 2008 am facut. Se termina 2009 si nicio conferinta pe anul asta.
Vineri, 13.11.2009, ora 21, daca sunteti amatori de conferinta, va astept on-line pe yahoo messenger. Cei mai vechi stiu deja id-ul, pentru cei mai ...
Re: Re: De ce nu-mi sare sperma? din 10 nov 2009 21:19 de suchi
da ce crezi frate k penisu tau e mitraliera ak47 :))=))),te crezi in CS:))
Re: Re: Re: Prezervativ dupa dezvirginare -> risc din 10 nov 2009 21:03 de cherry_dream
Tu ce zici? :lol:
nu esti..
Re: Re: Re: Re: vreau un sfat... din 10 nov 2009 20:54 de ThT
vorbesti si tu sa nu adormi:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: vreau un sfat... din 10 nov 2009 20:49 de cherry_dream
nu esti mai smecher daca nu mai esti virgin la 15,16 ani.. :)) o faci pt ca asta simti..dar nu ca sa fii smecher. ce naiba :| . doamne.. "e fain", dar totusi..
Re: Re: Re: L-am parasit, am revenit, nu mai este din 10 nov 2009 19:44 de baby
era cu tine de 2 ani si mai avea una cu care era de 3 ani??
Dumnezeule!!!
cred ca ma luam singura la palme daca aflam asta:ermm:
ai si tu grija cu cine umbli!
asta e!
Trece:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani... din 10 nov 2009 18:51 de Smecheru
esti fraer mosule virgin la 19 ani miar fi rusine daca nu esti smecher o sa ramai prost
Re: Re: Re: Re: din 10 nov 2009 18:06 de anonymus46
Cristi eu cred ca matusa ta are o problema...poti sa traiesti si cu un penis necircumcis , este mai ferit de microbi si de infectii decat cel circumcis...trebuie sa mergi la politie nu la spital...anuntati parinti de ce face matusa ta nu te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 nov 2009 18:03 de cutarescu
Din moment ce crapa sa poarte rochia lui Botezatu chiar crezi ca o intereseaza asa mult muzeele? Imi cer scuze, n-am dreptul sa fiu asa rautacios dar nu pot sa ma abtin
Re: Re: Re: Re: Probleme cu erectia din 10 nov 2009 17:08 de calin mihesc
gata am reushit defapt sunt chiar mai bun decat ma asteptam :)) am reushit sa i ofer o serie de orgasme l rand si am facuto de 5 ori consecutiv;)....acum a aparut cv similar nu pot folosi prezervativ. Desi am un control la ejaculare foarte mare si ...
Re: Re: Re: Re: Prezervativ dupa dezvirginare -> r din 10 nov 2009 16:41 de basturk
:lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Gripa Porcina din 10 nov 2009 16:40 de McLove
Saru'mana Dl. Bozgoru...
Chiar daca am 18 ani, mucos cum ati zis dumneavoastra, eu stiu sa vorbesc politicos si sa imi bat joc, prin alte metode, nu prin jigniri. Astea sunt prea oameni inculti, cum sunteti dumneavoatra.
Eu, un umil user al ...
Re: Re: Rezistenta prezervativelor din 10 nov 2009 15:39 de ursaru
:lol: atunci o sa fie groasa,dar ce o sa mai simta?:lol:
eu iti recomand durex
Pagina 1203 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |