Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc libe din 12 nov 2009 01:34 de sweety16
Multa vreme si eu am facut asa...ma "impuneam" imi inchideam telefoanele, intarziam meereu, mai luam si bani din portofel singurica cand refuzau sa-mi dea pe motic ca eram pedepsita, nu mai avea voie afara dar ieseam cand ei dormeau sau erau ...
Re: Parerea fetelor despre sex oral din 12 nov 2009 01:26 de sweetgirl20
Mai eu am 20 de ani, infine, sexul oral depinde in ce maniera doreste sau nu.O fata daca accepta sa ii se faca si doreste sa faca acest lucru inseamna ca amandoi se plac, se iubesc cu adevarat, in cazul meu..accept dar nu des sa fac acest lucru, pt ...
Re: Re: Re: De ce nu-mi sare sperma? din 12 nov 2009 01:11 de ExoticDream
Sigur a lipsit la orele de fizica la care se studia hidrodinamica..... (lichide, presiuni, chestii-trestii)...
:D:D:D
Re: A testat careva GHB? din 12 nov 2009 00:58 de sweety16
GHB-ul este practic ecsaty lichid insa exista un risc mai mare de supradoza decat la MDMA(ecstasy sub forma de caspula) ceea ce poate duce la coma sau moarte din cate stiu si am citit.Si toate efectele acelea pozitive pe care le-ai enumerat nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2009 00:51 de ExoticDream
"Taurul modei romanesti" se lauda acum 2-3 ani ca face rochii pentru toate buzunarele. Cea mai scumpa creatie a lui a fost realizata dintr-un corsaj metalic, pe care au fost aplicate 6.000 de cristale Swarovski. Rochia a costat 20.000 de dolari ...
Re: Masini din 12 nov 2009 00:37 de ExoticDream
As pleca in nordul extrem, apoi in Asia, iar restul l-as pastra pentru alte excursii si traznai!
On topic acum.... in nici un caz nu as cumpara o "vechitura" INDIFERENT cate fundite roz ar avea si cat de bine s-ar comporta la teste. Nu ai de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani... din 11 nov 2009 23:05 de McLove
Te-ai abonat la prostie? :huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Luni ai mei ma duc la ginecolo din 11 nov 2009 23:04 de sweety16
Ok cum zici tu.Nu ma chinui sa explic tuturor prostilor care-i diferenta dintre un tampon sau un absorbant.
Ps: nu am zis nicaieri ca nu ar avea acelasi scop dar lasa.Viata e greu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani. din 11 nov 2009 22:42 de suchi
ba smecheru,daca aici ne batem noi joc de tine,dapai in realitate creca mor aia de ras cand te vad pe tine...ii si auzi:uite smecherul nostru,prostul vostru!:))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea fetelor despre din 11 nov 2009 22:04 de suchi
eu am un frate de 9 ani,daca il pun sa tasteze,scrie de 10 ori mai corect decat el:))
Re: Re: Re: De doi ani impeuna, dar fara sex! din 11 nov 2009 21:42 de suchi
de ce totul se rezuma la sex?;)...intr-o relatie sunt atatea de facut,sexul ar trebui sa fie ultima problema.care e problema daca ai 2 ani si nu ai facut sex cu el,daca te iubeste te va astepta...
Re: Re: Re: Re: Identitate din 11 nov 2009 21:35 de suchi
si eu am trait la tara la bunici,dar faptul cum sa exprimat "Eu mi-am pus smecheru pentru ca sunt smecher",el bossu,cel mai tare,cum se cred ei...intelegi
Re: Ce parere aveti de site-urile adult romanesti? din 11 nov 2009 21:24 de cherry_dream
Da..de ce nu incerci sa eviti monotonia din casnicie? ultima solutie pe care ai gasit-o a fost sa iti gasesti..astfel de relatii? eu nu cred..cred ca se pot face multe pentru a salva asta.sau daca chiar nu se poate..ar trebui sa-ti iubesti sotul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 nov 2009 21:11 de McLove
Fiecare face ce vrea cu banii lui, de-asta munceste. Nu cred ca e cineva care munceste 12 de ore pe zi, castiga 10 milioane si ii doneaza la o familie saraca..
PS: 1000 EURO - 40 milioane lei vechi ( cu aprox. )
Nu mi se pare exagerat, ma ...
Re: Re: Re: Re: Identitate din 11 nov 2009 19:57 de yony
cred ca s'a referit la "tzaran" in celalalt sens al cuv :p
Re: Re: Masini din 11 nov 2009 19:38 de Pasaroi_Cuminte
Aia e partzoleta. Tragi o basina si ai depasit limita de viteza :lol:
Asta
http://www.retroland.com/retrotalk/userfiles/weird-cars-013.jpg
sau asta:
http://www.wedow.ca/pics/cool%20car.jpg
sau asta: ...
Re: Masini din 11 nov 2009 18:55 de baby
http://images.automobilemag.com/auto_shows/tokyo/0511_tokyo_01+2006_suzuki_lc_concept+front_side_view.jpg
:,:~*
Re: Re: Critici in loc de sfaturi :| din 11 nov 2009 18:53 de baby
conteaza ft mult felul in care ii spui cuiva anumite lucruri...
numai ca ai dreptate....apar unele persoane pe forum care sunt sub orice critica:unsure:
Re: Critici in loc de sfaturi :| din 11 nov 2009 18:31 de cutarescu
Eu unul nu ma simt mai bine cind critic, dar imi lasa un gust amar cind vad cita prostie, incultura, snobism, proasta crestere vad in jur, iar eu daca as fi criticat atunci cind merit i-as multumi celui care a facut-o.
Masini din 11 nov 2009 18:28 de cutarescu
Daca ati avea 8000 Euro, ce masina vi-ati lua:
Logan nou sau Audi, Opel, VW, BMW, etc la mina adoua
Pagina 1201 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
68 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |