Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2009 20:21 de McLove
Nu este exagerat, mai ales daca localul nu este unul super-extra-mega lux, sa cante Salam sau mai stiu eu cine. Daca se strang peste 60 familii, poti sa iti cumperi o masina. :~*
Cele mai profitabile nunti sunt cele de la tara, la cort. :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2009 19:50 de cutarescu
Spune-mi si mie cine-i ala care a scos 300 mil la nunta dupa ce achitat tot ca io-l maninc
re:re:re:re:re:re;mesaj din 12 nov 2009 19:21 de razvan
o sa o fac
dar daca nu merge tu esti de vina
da
Re: Re: Re: Re: Nu am curaj sa-i spun ca o iubesc. din 12 nov 2009 19:17 de razvan
ok dar atunci ce sa fac?
ajutama!
Re: Re: ajutor ! din 12 nov 2009 19:13 de razvan
nu am curaj sa o sarut Atunci ce sa fac?
Re: Re: Re: Re: oare ce s-a intamplat? din 12 nov 2009 19:00 de matei cj
prietenilor, as vrea sa va contrazic. nu va suparati :) chiar acum 2 saptamani am patit o intamplare similara. doua amice, una pe care o stiu de vreo 4 ani, si alta pe care o stiu mai recent de vreo 1 an si ceva. ambele s`au dat la mine. la inceput ...
Re: Re: anticonceptionale aiurea urgent raspuns me din 12 nov 2009 18:44 de irina
yasmin..dar nu asta conteaza..am o relatie la distanta si nu iau mereu anticonceptionale..vara am petrecut-o impreuna si pt ca trebuia sa incep anticonceptionalele din a 5a zi a ciclului..iar ciclul nu mi-a veni la data asteptata..am luat ...
Re: Sex cand e pe stop?:| din 12 nov 2009 18:18 de cherry_dream
riscurile sa ramana insarcinata? din cate stiu eu, in timpul ciclului este perioada nefertila, deci nu cred ca poate ramane insarcinata. e ok daca pe voi nu va deranjeaza..nu are ce problema sa aibe.
Re: Re: Re: oare ce s-a intamplat? din 12 nov 2009 18:06 de valentine
Mda, eternul vis al baietilor. In prima faza sa fie prieteni cu o tipa si din amici sa devina iubiti. Cu parere de rau trebuie s-o spun ca asa ceva tine decat in filmele de la Hollywood. Nu ai voie sa te apropii de o tipa ca amic, daca iti doresti ...
Re: Fumatul! din 12 nov 2009 17:51 de Br27crs
Frate ,lasa tigarile ... lasa'le , eu ma chinui sa le las , si tot incerc ...
Re: Re: Re: Re: De doi ani impeuna, dar fara sex! din 12 nov 2009 16:38 de cutarescu
E adevarat ca intr-o relatie nu se rezuma totul numai la sex, dar sa spui ca sexul e ultima problema...scuza-ma... aia nu mai e relatie
Re: Re: Re: In ce tara/zona/oras v-ati stabili? din 12 nov 2009 16:35 de Bozgoru
amsterdam for the cakes :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gr din 12 nov 2009 15:36 de onlyforgod
ma boala asta a gripei porcine daca nu e tratata poate cauza moartea
( in sfarsit chestia cu limitarea polulatiei cred ca este vrajeala, dovediti inainte sa faceti afirmatii si nu mai dati credare la tot ce spune "lumea rea" )
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gripa din 12 nov 2009 14:55 de SORIN28
Eu nu te-am contrazis...mi-am spus parerea. Daca s-a nimerit sa fie aceeasi opinie...asta e :D
Re: Re: Re: Re: De doi ani impeuna, dar fara sex! din 12 nov 2009 03:30 de TJ
Stupid raspuns!
Re: Re: Virgina la 34 de ani din 12 nov 2009 03:21 de posta romana
pe prietena mea am luat`o virgina la 20 de ani. daca e urata? hmm... pai este model la face 2 face :rolleyes: DA, exista fete care arata bestial si sunt virgine ( pana la 20 de ani pot confirma :devil: )
ca adaugare, mie imi pare rau de tine ca nu ...
Re: Re: Parerea fetelor despre sex oral din 12 nov 2009 03:11 de Dactãr Lãv
draci. eu am dat limbi la una si in cazul unui one night stand. asta inseamna ca o IUBESC? nici vorba. ne simtim bine. :ninja:
... din 12 nov 2009 02:52 de marius123
poate cineva sa imi spuna daca i-a mai aparut la cineva chestia asta?
http://img203.imageshack.us/img203/7079/123fj.jpg
Re: Re: Re: cum sa procedez? din 12 nov 2009 02:47 de ursaru
inseamna ca e prea prost si il roade invidia ca acum ai pe cineva.poarta o discutie serioasa cu el si spune-i sa te lase in pace,sa nu mai fie asa ..obsedat.
Re: Masini din 12 nov 2009 02:38 de Bozgoru
orice e la mana a doua e de kkt... daia sunt mai multe bmw in bucuresti decat loganuri.. ca toti cocalarii si-au luat masini la sh... sincer as prefera logan sau chevrolet aveo.. sau un c2.. decat sa iau vreun harb de bmw sau audi la sh..
Pagina 1200 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |