Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida din 16 nov 2009 00:41 de alt nume
Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac sex cu el? din 16 nov 2009 00:19 de B.anonima
Eu sunt indragostita de un baiat...eu am 13 ani si el are 17...la varsta lui nu ar accepta o relatie fara sex...nu stiu ce sa fac...toti ma sfatuiesc sa o fac cu el...eu sunt constienta de toate riscurile...nu as vrea sa imi stric viitorul si sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/f din 15 nov 2009 21:27 de ionutzxxx
sal
eu sunt baiat si miar place foarte mult sa io ling sa ma joc cu ea si etc dar si sa ma excite ea pe mn pana la extaz
zi ca nuti placea ca un baiat sa te duca in dormitor si sa va jucati amandoi sa te excite ci etc...
Re: prima oara,,, din 15 nov 2009 20:33 de alinutzaa
Hey..!Sincer.. nu cred ca e normal sa te doara-usture dupa:unsure:.Poate e pentru ca el nu a lasat-o mai moale... adica vreau sa zic daca a facut-o repde.. e normal sa te usture.. sa te doara. si in plus daca u nu ai fost relaxata in timpul ...
Re: Re: Re: Re: Problema urgenta! din 15 nov 2009 20:16 de alinutzaa
ahaa.. deci practic pot exista urmari:unsure:. si in + inainte de a incepe actul sexual in sine, neam jucat sa zicem asa...:blink: si....mi-a introdus penisul in vagin, fara prezervativ.. eu am mai auzit cate ceva de acea ``picatura a ...
Re: cum fac un baiat sa se indragosteasca de mn??? din 15 nov 2009 20:15 de baby
scumpa mea nu putem face minuni:ermm:
daca te place....te place.
daca nu.....asta e.....
cand o sa te faci mare si buna o sa vada ce a pierdut:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Problema de logica. din 15 nov 2009 20:12 de AlexeyHD
Mda... stiam eu ca nu iti va da batai de cap. :p:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In ce tara/zona/oras v din 15 nov 2009 18:14 de cutarescu
Dar si in Londra tiganii ne-au facut de ras, bucuresteanco
Re: Re: Re: Re: Problema de logica. din 15 nov 2009 17:51 de cutarescu
Intr-adevar Smecheru e un personaj creat de mine. Am vrut sa vad reactia oamenilor la raspunsurile unui personaj extrem de prost, de o nesimtire crasa, un tupeu iesit din comun si o parere foarte buna despre el. Astfel de oameni gasesti la tot pasul ...
Re: Re: Re: Re: Cel mai pervers gand din 15 nov 2009 16:53 de Firentze
I-ai spune domnsoarei "Ma bucur sa te vad"iar cu siguranta ti-ar raspunde:"Se vede":)))
Re: Re: Re: Problema de logica. din 15 nov 2009 16:42 de onlyforgod
x=15
Re: Re: Re: Problema de logica. din 15 nov 2009 16:38 de Pasaroi_Cuminte
(2x/15)-2=0=> x=15
15 este un numar.
Re: Re: Re: Problema de logica. din 15 nov 2009 16:36 de ExoticDream
Notam cu x numarul necunoscut.
"Micsorandu-l de 5 ori" inseamna x/5.
"Se obtine" inseamna semnul egal (=) in ecuatia problemei.
"Treimea lui" este x/3.
"Cu cu 2 mai mic decat treimea lui" inseamna (x/3)-2.
Acum scriem ecuatia:
...
Re: Re: Re: Cel mai pervers gand din 15 nov 2009 16:35 de onlyforgod
mi-am imaginat o data cum ar fi daca toata lumea ar merge goala in oras pe strada peste tot, si cum as reactiona daca as sta la rand la un magazin si in fata mea ar fi o supersexy domnisoara:))
Re: Din prieten in iubit din 15 nov 2009 16:26 de ExoticDream
Da, merita sa incerci. In fond, in cazul unui refuz, nu vad de ce prietenia voastra ar avea de suferit.
Cum sa procedezi? Asa, pur si simplu. De cand te cunoaste, fata asta si-a format deja o impresie despre tine (si se pare ca una foarte ...
Re: Din prieten in iubit din 15 nov 2009 14:22 de brb
chiar nu poate nimeni sa imi dea si mie un sfat?
Re: Re: Problema de logica. din 15 nov 2009 14:07 de AlexeyHD
Va deranjeaza daca va dau si eu o problema de rezolvat de clasa a V-a ? :D
Aflati un numar, stiind ca micsorandu-l de 5 ori se obtine un numar cu 2 mai mic decat treimea lui.
:p:p:D:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumn din 15 nov 2009 14:01 de baby
Pt fiecare "Dumnezeu" inseamna altceva....
Asta trebuie sa inteleaga lumea
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 15 nov 2009 12:17 de lucre
ati putea la fel de bine sa va protejati,daca tot nu vreti copii la varsta asta,,si va e frica de avort,mai bine un prezervati decat o sarcica,griji,avort,,,,,,,,,la urma urmei........daca noua parintii nostrii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumnezeu din 15 nov 2009 11:41 de Firentze
Cum vrei ca Dumnezeu sa te ajute daca tu nici macar nu te rogi?Dumnezeu exista!Trebuie sa stii sa-L gasesti!Nu mai adaug nimic mai mult,cred ca e timpul sa-ti dai seama si singura...Dar nu mai da vina pe Dumnzeu pentru tot ce ti se intampla!
Pagina 1196 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
84 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |