Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Ajutor! din 17 nov 2009 22:44 de sgc
ati mai vorbit pana acum?!? ce-ai remarcat ca o-ncanta?!? sunt de acord ca naturaletea este un atu de prima si majora importanta. retin c-am citit, aseara intr-un subiect o chestie gen: iubirea se hraneste, se-ntretine, se bla, bla, ca altfel ...
Re: Re: Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata s din 17 nov 2009 22:17 de Lia
nu ma pot abtine,,, :lol: cati ani ai? daca nu ejaculeaza nu ai ce sa patesti :p doamne,,,
Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after shave/cosmetice pr din 17 nov 2009 21:39 de McLove
Toata lumea foloseste parfumuri > 3 milioane?
Nu stiam ca aici s-au inscris numai useri bogati.. Macar daca se punea la inscrierea pe forum: "Sunt bogat si accept regulile acestui site"
Eu folosesc STR8, care e maxim 50RON, miroase destul de ...
Re: Re: Re: Indragostit de o fata frumoasa (14 ani din 17 nov 2009 21:34 de Moon_Shadow
Este şi asta o părere. Vor băieţi cuminti doar in aparenta...acum...depinde ce intelegi prin termenul "cuminte". În fond... fetele frumoase sunt atrase de genul de "bad boy" (tin sa mentionez ca am zis "bad"... nu "macho").
La faza cu ...
Re: Re: din 17 nov 2009 21:33 de sgc
cine-a zis foarte buna prietena?!? cine-a zis macar, prietena?!? cutarescu. bine, tot el a zis ca-i lulea, in 2005, dar am convingerea c-o face mai mult din ambitie si plictiseala. ma rog, nu-i singurul care deschide subiecte din exces de ambitie si ...
Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 17 nov 2009 21:30 de McLove
Dai cu benzina, apoi luminezi putin cu brigheta sa vezi daca au fugit cosurile.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 nov 2009 21:26 de pandora
Tu ai zis-o:"POATE acel om plateste pt ceva"...dar "POATE" asta e mare.Eu nu am facut cine stie ce.Si daca am facut greseli am facut in trecut si am stiut sa mi le indrept.Si nu cred ca imi merit suferinta.Asa ca lasa-l pe "poate" asta ...
Re: Re: Indragostit de o fata frumoasa (14 ani)... din 17 nov 2009 21:23 de McLove
As vrea sa te contrazic, daca imi permiti... Multe fete frumoase, prefera sa stea in "banca lor", vor baieti cuminti , chiar daca ele arata contrariul...
PS: sa te ajutam sa o cuceresti? are 14 ani :`... Ii zici de 2 ori ca e frumoasa, o pupi si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 nov 2009 21:19 de sgc
sa stii ca intr-adevar e mai inalt decat tine. ... si mai mare, daca-ti inversezi varsta... trebuie ca ai 05-25 ani :rolleyes::flowers:
Re: Virgina la 17 ani.Ciudatenie? din 17 nov 2009 21:03 de Moon_Shadow
Dupa o foarte lungă absenţă, revin cu un post la topicul pe care l-am făcut cu mult timp în urmă. Ţin sa vă mulţumesc tuturor pentru părerile şi sfaturile pe care mi le-aţi dat(unele m-au ajutat mai mult decât aş fi crezut). Am 17 ani ...
Re: Pana la 16 ani nici o prietena... din 17 nov 2009 20:57 de Moon_Shadow
Să te arunci în faţa masinii? Eu văd asta ca pe o laşitate... nu ca pe o rezolvare a problemei tale. Ai 16 ani... bun... şi unde e problema? A rămas balta fără peşti sau cum? Eşti timid şi ruşinos... cu timpul nu vei mai fi. Vei ...
Re: Indragostit de o fata frumoasa (14 ani)... din 17 nov 2009 20:52 de Moon_Shadow
Dacă fata este atât de frumoasă pe cât spui tu... asta este un lucru bun. Doar că... implică şi anumite "neplăceri"... să le spun aşa. Frumuseţea atrage pretendeţi, nu-i aşa? Aşa că sunt mai mult decât sigură că fata respectivă are ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 nov 2009 20:12 de cutarescu
Am fost prea exgerat in afirmatia mea, am suferit si eu din dragoste, am suferit profund, mi-a trebuit 2 ani de zile sa uit persoana iubita, timp in care nu m-am putut apropia de alta, dar acum nu mai simt absolut nimic pt. persoana aceea (au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 nov 2009 20:01 de cutarescu
Intr-adevar Pandora, atunci cind suferi esti mult mai sensibil, parca suferi la suferinta altui om de linga tine. Dar daca un om sufera, asta nu inseamna ca nu exista D-zeu. Poate acel om plateste pt. ceva, eu sint de parere ca nu e bine sa-L ...
Re: Re: Re: ajutor raspunde-ti va rog !!!!!! din 17 nov 2009 19:41 de cherry_dream
pai cate zile dureaza ciclul tau menstrual. adica numeri zilele din ziua in care ti-a venit,pana in ultima zi, ultima zi fiind cea dinaintea inceperii urmatorului ciclu.daca e neregulat, faci o medie.
Re: Re: Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata s din 17 nov 2009 19:38 de cherry_dream
Doamne..stai calma draga.nu ai cum sa ramai insarcinata. dar aveti grija, daca vreti s-o faceti, folositi prezervativ ca sa nu mai fii ca acum. si documenteaza-te despre asta.
Re: Sansa de sarcina ! Help din 17 nov 2009 19:33 de cherry_dream
Stai calm. daca perioada de menstruatie s-a terminat cu o zi inainte, inseamna ca era perioada nefertila. deci nu era necesar sa ia pilula de a 2-a zi..alea nu se iau asa oricand,oricum, si ar fi mai bine sa se evite pe cat posibil..acum asta ...
Re: Re: Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata s din 17 nov 2009 17:07 de McLove
Zicea cineva ca de ce criticam. Eu ce raspuns as putea sa iti dau acum?
Pai, ce conteaza daca ala s-a frecat o noapte intreaga de tine, daca nu a ejaculat ?
Re: Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata sexua din 17 nov 2009 17:02 de madalina
acum cateva zile a ramas prietenul meu la mine...eu eram convinsa ca nu o sa fac nimic dar la un moment dat m-am dezbracat...nu apucat sa faca nimic....numai ca si-a apropiat penisul de ...mine...si nu mi-a curs sange...as putea spune ca nu am facut ...
Re: ajutor raspunde-ti va rog !!!!!! din 17 nov 2009 15:57 de simosimina
Din contră...dacă îşi da drumul de mai multe ori, şansa de a rămâne însărcinată este şi mai mare.
Cât despre zilele tale fertile...poţi calcula cu acest site. Sper să-ţi fie de folos!!! Baftă! ...
Pagina 1193 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
68 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |