Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum sa le spun parintilor ca voi face sex? din 16 nov 2009 21:57 de suchi
sorina:Sarut mana mama!
mama:buna sorina.ce faci?
sorina:mmm,bine,mama am sati zic ceva.
mama:cei sorina?
sorina:mama vreau sa ma dezvirginez,vreau sa fac dragoste cu prietenul meu
mama:bravo sorina,fao daca asa vrei tu,vezi sa nu fie ...
Re: Re: Virgina la 19 ani... din 16 nov 2009 21:34 de suchi
muresan daca taceai filozof ramaneai:))=)),tu nici nu stii sa legi doua cuvinte si mai ai tupeul sa ceri la o fata sa fie cu tine:))=))
Re: Sex intre cupluri din 16 nov 2009 19:51 de Kooler
ai dori tu oare sa vezi cum cineva iti Fute prietena ???
Buna din 16 nov 2009 19:22 de carla
Bine, atunci era altfel de iubire...ca la 11 ani...dar acum e ceva serios. Si ceea ce e mai important e ca nu am putut sa il uit. Si daca voiam puteam sa fiu cu alti baieti, insa nu pot pentru ca ceea ce simt pentru el e sincer, e ceva platonic. As ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminu din 16 nov 2009 19:15 de Kooler
sal ! am si eu o mica problema ! am o prietena si ne intilnim deja de multisor, am ajuns la pasul ca deja am dori sa incepem viata sexuala, problema consta in aceasta ca e vergina si eu tot ... am incercat-o deja odata s-o facem dar nu am ajuns ...
Dezvirginarea la fete ....... din 16 nov 2009 19:14 de Kooler
sal ! am si eu o mica problema ! am o prietena si ne intilnim deja de multisor, am ajuns la pasul ca deja am dori sa incepem viata sexuala, problema consta in aceasta ca e vergina si eu tot ... am incercat-o deja odata s-o facem dar nu am ajuns ...
Re: Re: Re: umflatura testicol din 16 nov 2009 17:22 de cutarescu
Dar nu trebuie sa ai tupeu ca sa mergi la doctor, iar virsta nu are nici o importanta. De ce te simti stinjenit daca te duci la doctor? Du-te!!!
Re: Re: are prietena... din 16 nov 2009 17:19 de matei cj
sau poate s`au certat.. oricum. de unde gelozia? :) si eu conduc fete acasa.. ies cu ele la un suc.. ma comport frumos cu ele si le ajut. si pt asta tot nu am observat vreodata intentie din partea lor.. sa inteleg ca daca ele afla ca am prietena, ...
Re: Re: Re: hahaha din 16 nov 2009 17:13 de albastrucrud
23 de ani si 18cm. situatii extreme 19. dar raman la 18. m`am documentat si media e undeva pe la 13cm sau asa ceva? oricum, va spun din experienta personala, nu e bine sa fie mare. 14-15 cm cred ca e suficient. v`am mai linistit? :) conteaza f mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Critici in loc de sfat din 16 nov 2009 16:22 de baby
eeeei....a fost o singura data:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce din 16 nov 2009 16:03 de adi80
chiar sunt curios daca vei primi comanda sau nu...zik asta pentru ca am avut de-a face cu multi escroci
buna ziua din 16 nov 2009 15:25 de Daria
Am incercat sa gasesc topicul adecvat pentru a scrie intrebarea care ma preocupa, insa pur si simplu mi-a scapat din ochi si nu-l mai gasesc. Sper sa nu deranjez pe nimeni. Eu vreau sa renunt la anticonceptionale si mai am o pastila din ultima ...
Re: Re: Re: Re: De ce nu mi-a curs sange? din 16 nov 2009 14:40 de anduu
pai a vrut să se culce cu tine după care la revedere.ai fost un trofeu pt.el. oricum e un dobitoc şi nu ai pierdut nimic. daca te iubea ramanea langa tine şi cu asta basta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Critici in loc de sfaturi din 16 nov 2009 14:34 de Incepator
Daca nu-ti mai aduci aminte de regina sexului anal, tipa de 14-15 ani, eu ziceam ca nu e bine, si voi sariti toti pe mine si ziceati ca e viata ei:blink: .
Aoleu ce episoade si atunci....:ermm:
O:)O:)O:):rolleyes:
Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac sex cu el? din 16 nov 2009 14:31 de cherry_dream
Baietii de 17 ani se gandesc la sex.simt nevoia sa o faca, si normal ca vor asta intr-o relatie. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa prosteasca toate fetele.."mici" (sub 17 ani) Oricum..la varsta asta, este diferenta cam mare si se simte intr-o ...
Re: Re: Re: Sex in grup, dar in ce combinatie??? din 16 nov 2009 10:57 de jimbeam
asta e... fiecare doarme cum isi asterne... crezi k mori cel mai fericit la 75 de ani daca nevasta si-a tras-o doar cu tine ? sau tu doar cu ea ? sau poate sunt multi care ar vrea asta dar le e frica sa le propuna la neveste.... sau poate nevestele ...
Re: Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac sex cu el? din 16 nov 2009 08:44 de Lia
de fapt gandeste'te ca el nu merita ,, pt ce sa faci tu asta pt el? am trecut prin asta,,la fel,, aveam 13-14 ani si era un tip in scoala de 17,,,si imi placea mult si "il iubeam" etc, pana mi-a cerut sa o facem ca sa ii demonstrez,, si ne-am ...
Tot prima oara.... din 16 nov 2009 08:33 de Yoko
salut,, :rolleyes: am mai postat ieri un subiect dar am uitat sa mentionez un lucru,, mi-am inceput viata sexuala de curand,, dar cand ajunge intr-un anumit punct am senzatia de urinare,, si nu, nu e orgasm asa ca nu ziceti sa-mi dau drumu :lol: pt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghitita din 16 nov 2009 05:11 de 24-cm.
numai primate pacia....asa inteleg ei sa fie oameni cu orizonturi largi,emancipati...ai de viitorul nostru ca specie cu asemenea specimene.....daca tot va apucaratzi nu gustatzi si fecalele partenerului daca asta il multumeste...in numele dragostei ...
Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale aiurea urgen din 16 nov 2009 00:55 de simosimina
Mai tu nu intelegi ca daca incepi sa iei anticonceptionale nu trebuie sa le intrerupi??????
http://www.kidz.ro/articol/Preconceptie/1863/Cele-mai-frecvente-intrebari-despre-anticonceptionale.html
Si daca incepi sa le iei trebuie sa iei din ...
Pagina 1195 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |