Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum sa-mi ajut prietena sa-l uite pe

din 29 oct 2009 00:43 de ExoticDream

Greu.... In nici un caz nu te astepta sa se intample cat ai bate din palme, old habits die hard... mai ales daca l-a iubit pe "fostul". Nu poti face prea multe: fii doar... acolo, fara sa o presezi, fara sa o sufoci, fara sa o grabesti sa-si mute ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrbare

din 28 oct 2009 17:33 de cutarescu

Eu cred ca am specificat cît se poate de clar: observatia AR FI FOST. Eu nu am facut nici o observatie, am spus doar ce observatie as fi facut daca cei ce comenteaza cel mai mult ar fi fost alesi supermoderatori, ceea ce nu e cazul, am vazut. Eu ...

Re: Re: Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep via

din 28 oct 2009 17:05 de carrie

De acord ca 15 ani e cam devreme pentru sex. Cu atat mai mult daca scrii cum scrie persoana care a postat subiectul. Dar cum sa nu poti cunoaste suficient de bine (adica destul ca sa poti face sex cu persoana respectiva) in 7 luni de relatie? ...

Re: Despre fete ....si ceva sex

din 28 oct 2009 16:59 de simosimina

:lol: nu e chiar de domeniul fantasticului ce spui tu aici. Ştii cum ai putea face asta? Ducându-te într-un club "dă fiţă"...unde să ai masă...chei de Porsche pe masă (sau orice maşină peste 150mii€) Bea ceva scump..astfel încât ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie La Distanta

din 28 oct 2009 16:49 de basturk

in cazul asta ma bucur, iar daca iti doresti, sper sa dureze cat mai mult:ok:

Re: Re: Re: Penis curb

din 28 oct 2009 16:20 de marck ecko

calm prieteni , nu aveti de ce sa va faceti griji , un stuidu ara ca cei care se masturbeaza cu stanga au un penis deobicei vurbat pana la maxim 15 grade iar cei care se masturbeaza cu dreapta reulat cam de la 20 de grade in sus , nu e nici o prob ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie La Distanta

din 28 oct 2009 16:18 de vladbodan

da, ai inteles bine :)

Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 28 oct 2009 16:13 de popoppp

ai dreptate:D

viata e un banc...

din 28 oct 2009 14:04 de basturk

la 411 (operatorii discuta cu clientii) Convorbirile telefonice cu operatorii GSM sunt inregistrate. Iata cateva exemple - enjoy: 1. Operator: Factura dumneavoastra nu s-a emis inca, bla, bla... El: Domnisoara, factura este ptr. mine ca ...

Re: testele de sarcina pot da rezultate eronate?

din 28 oct 2009 13:52 de simosimina

pur şi simplu îi întârzie...poate să fie răcită..poate să îi întârzie şi din cauza stresului...

Re: Re: Re: Re: Re: help pls 2 min

din 28 oct 2009 13:47 de basturk

stai linistit, altii mor cu ata cu tot.si daca te gandesti la circumcizie...mai bine o lasi balta, deoarece pot aparea infectii unde se face operatia .te risti?

Re: testele de sarcina pot da rezultate eronate?

din 28 oct 2009 13:43 de basturk

sa zicem ca unul poate fi gresit, dar doua....nu prea are cum.are alta problema

Re: Re: Re: Re: Re: Relatie La Distanta

din 28 oct 2009 13:39 de basturk

sa inteleg ca si tu ai parte de o relatie la distanta si inca rezista dupa 2 ani?pentru ca aici despre asta era vorba.daca este asa...bravo tie

Re: Re: Re: Bole venerice cu prezervativ

din 28 oct 2009 13:33 de basturk

bravoooo:ok:buna explicatie

Testele de sarcina pot da rezultate eronate?

din 28 oct 2009 09:50 de piovra

Prietena mea a facut 2 teste de sarcina Barza Strip la 5 saptamani de la contactul cu probleme si au iesit negative.Mentionez ca nici menstruatia nu ia venit.Ar putea sa dea un rezultat eronat chiar daca testele au fost facute dupa instructiuni si nu ...

Re: Prietena mea nu mai doreste sa facem sex

din 28 oct 2009 09:09 de pacpac

Ar trebui sa-i arati partenerei tale asta http://sexpert.ro/articole/viata_sexuala/sexul/6_beneficii_ale_sexului.html dupa care sa-i explici ca are draci de nef..ta:))). Mie unu mi se pare o idiotenie ca o femeie sa-si manipuleze barbatul cu ...

Re: Re: Re: Re: help pls 2 min

din 28 oct 2009 01:12 de mariof3

O intrebare si eu . Am 17 ani, si am avut peste 40 de contacte sexuale . Iar acea ata, inca o am . E posibil sa nu se fi rupt,deoarece nu am o varsta mai mare ? sau, care ar fi cauza . Stiu ca acea ata,daca este rupta,da voie penisului in ...

Re: Fantezii

din 28 oct 2009 00:38 de vladbodan

pentru simplul fapt ca ai spus "rockeritza" iti pot spune 100%[ca cunosc destule fete neinhibate de problemele lor sexuale, nu sunt cine stie ce, sunt exact ca oricare alte persoane, voi credeti ca pentru simplul fapt ca sunt "rockeritze" sunt ...

Re: Re: Re: Re: Relatie La Distanta

din 28 oct 2009 00:30 de vladbodan

indraznesc cu o mare cantitate de obraznicie sa-ti dau peste nas ca nu ai absolut dreptate si ca nu ai absolut deloc idee ce inseamna o relatie la distanta, in primul rand vreau sa precisez faptul ca eu sunt demonul in relatia mea iar ea e ...

Re: Re: buna sunt alex eu cred ca toate se masturb

din 28 oct 2009 00:22 de vladbodan

NU poti gandii si generaliza faptul de ceea ce se intampla in capul oricarei femei, ele concep chestia asta in cu totul si cu totul alt fel fata de ceea ce concepem noi, ele nu se gandesc la performantele sexuale pana in maxim 25 ani pana cand sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1221 din 3731
«   1 ... 1218   1219   1220   1221   1222   1223   1224 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare