Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat este de important orga din 31 oct 2009 07:44 de denisadeny
aici cred ca depinde si de femeie...citedata...simti nevoia de a face sex salabatic...si nu conteaza preludiul..iar citedata..simti nevioia sa fi alintata...orgasmul...din punctul meu de vedere este important...eu...daca nu il am...sunt ...
Re: Despre fete ....si ceva sex din 31 oct 2009 02:33 de Bozgoru
se poate simplu de tot... dar chiar ff simplu... ce zice simosimina... cu chei de porche.. etc... aia nu e dorintza de a face ssex.. aia e prostituatie. materialism.. aia e altceva... ideea e sa o prostesti.. sa arati bine... si normal ca fata sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea sa f din 31 oct 2009 01:01 de ExoticDream
You certainly have a good point here.... :((:((:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt fete din 30 oct 2009 22:26 de Motfo
mai sunt, dar trebuie cautate mult.e adevarat sunt din ce in ce mai putine dar si alea se fut tot ci baieti care nus virgine cas proaste si cauta sa aiba experiente de neuitat,..daca gasiti una fie ea cum o fi sa fie credincioasa si sa aiba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem din 30 oct 2009 22:10 de Pasaroi_Cuminte
Cel mai bine ar fi sa-i expui si lui aceste probleme (exact cum ni le-ai descris noua) in mod rational. Fara bocete, fara plansete, etc etc.
Se da situatia X care il implica si pe el.
Probleme sunt urmatoarele:
1,2,3,.... etc
Dupa ce iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex din 30 oct 2009 19:13 de Kalitara
Revin, multumesc ca mi-ati raspuns.
Azi am fost la farmacie si am luat tinctura de valeriana, am baut si ceai de melisa si lavanda, tot degeaba. Nimic nu ma calmeaza!!! Idei cu vibratoare :P incercat de mult, nici asta nu tine. Pe mine nu ma ...
Cum faci o fata sa se simta extraordinar ? din 30 oct 2009 13:25 de Bogdan
Seductia se invata, nimic nu e la intamplara. Afla de aici cum poti sa faci o fata sa se simta extraordinar ca sa nu te mai uite...
Daca te gandesti ca acum o sa iti spun ca trebuie sa faci sex cu ea, cum trebuie sa faci sex cu ea si mai ales cum ...
Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu luni din 30 oct 2009 11:53 de simosimina
Rezolvarea nu o vei găsi într-o cutie de pastile...
Cel mai bine discută cu el pe "şleau"..explică-i să înţeleagă...spune-i că ai nevoile tale şi tu...eu însă nu înţeleg cum de el nu are poftă cu săptămânile?!?!?! Eşti ...
Re: Cum sa-mi ajut prietena sa-l uite pe din 30 oct 2009 09:18 de Black_06
She is using you......
Imi pare rau sa iti spun asta,ti-a cerut asta direct si tu ce ai zis....Nooormalll,te ajut,cum sa nu...te poti folosi de mine cand vrei...
Daca nu este sigura,sa stea o perioada fara nimeni,asa isi va pune gandurile in ...
Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu luni din 30 oct 2009 09:08 de pacpac
Sotul tau e un idiot si nu pt ca nu face dragoste cu tine zilnic,ci pt modul in care se comporta si pt faptul ca stiind ca are o problema nu incearca sa si-o rezolve.Nu stiu cat de obosit sa fie la 30 de ani sa nu poate face dragoste macar la ...
Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu lunile! din 30 oct 2009 02:07 de Kalitara
Buna seara/dimineata!
Incep asa pentru ca ora 01.40 e deja considerata dimineata de catre unii, de catre altii insa seara/noapte.
Am o mare problema si deja nu mai stiu ce sa fac, am nevoie de ajutor. Simt nevoia sa fac dragoste in fiecare zi ...
One of those (futile) powerful dreams.... din 30 oct 2009 00:57 de ExoticDream
Nu mai vreau aceste vise... aproape reale! Nu acum! Acea traire intensa, dusa la paroxism, acel melanj de imaginar si real din utimele crampeie de somn matinal nu induc decat dureroase alunecari pe gaussiana lui Beigbeder! In fapt, daca ma gandesc ...
Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 30 oct 2009 00:32 de G10vanny
:D:D:D:D:D:DTare pustiu asta, dar asa este o pui "Umeri-Craci" pana termini tu:ok::ok: Poi daca fata e PItipoanca (daia cu m*ia)Dezmembreaz-o frate:ok::ok::ok:
Te pwp fratele tau:ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce gen de muzi din 30 oct 2009 00:11 de ExoticDream
Pai da, dar nu numai, intr-un anumit sens [i]music is my life[/i], asa ca daca ceea ce [i]big man says[/i] si [i]what I say[/i] converg (si converg pentru ca impartasim [i]essential feelings[/i]), ascultam [i]blues du soleil[/i] si [i]we can ...
Re: Afectiuni ale vulvei din 29 oct 2009 23:46 de Firentze
Si eu am patit ceva de genul asta in si nu am vizitat niciun ginecolog si nu stiu de la ce ar putea fi...ca din cate stiu eu BTS-urile nu se iau daca o faci protejat:D
Presupun ca modificarea(ma refer la increscenta de pe vulva,acum depinde si la ce ...
Re: Re: Re: cum sa ma apropii de o fata daca toate din 29 oct 2009 22:29 de Firefox
sala.. multa sala.. slabesti.. faci ceva muschi.. intr-un fel sanatate "atractiva".. scapa de burtica si nu o sa se mai uite la tine.. dar chiar vrei sa te apropii de cineva care nu te place pentru ceea ce esti/ai fost?
Re: Re: Cadou pentru fostul iubit din 29 oct 2009 20:18 de ndn
despartirea a fost de comun acord,asta fiindca a intervenit ceva.el e constient de faptul ca inca mai tin la el.in plus,nici nu ma feresc de asta.nu o sa-l mai vad pentru f mult timp si pur si simplu imi doresc sa ii ramana ceva amintire.
cand ...
Re: Re: Cadou pentru fostul iubit din 29 oct 2009 20:13 de ndn
pot intreba de ce?
Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste! din 29 oct 2009 18:56 de Mario
Atata timp cat ai caracter nu conteaza cum arati...fi de treaba si o sa ai succes...eu sunt cel mai bun prieten cu 2 fete...de unde imi place si nush cum sa spun asta :( ...dak o intreb si ea nu ma place?...o sa intru in pamant de rusine
Re: Trebuie sa conteze mult parerea parintilor? din 29 oct 2009 18:22 de sweetgirl16
Urat din partea ei sa iti citeasca jurnalul:unsure: !
Pagina 1219 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |