Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca din 2 nov 2009 22:08 de ndn
asa`i...am cam deviat de la subiectul propriu-zis.ganditi-va ca e doar un cadou.nu am cerut decat o idee de text...:~* nu ma asteptam sa dau nastere unor discutii de genul asta:((
Re: Sunt invizibila pentru el dupa ce am facut sex din 2 nov 2009 20:49 de frenchiegirl
Nu are rost ...poti incerca totusi ku indiferenta ...sa t porti k si kum t doare undva d el ..daca il kauti prea mult i s urca si mai tare la kp !!
sincer unii baieti sunt niste idioti ...kre s cred mai interesanti daka fac kestii d astea ...
Re: Re: nu mai stiu c sa fac :( din 2 nov 2009 20:37 de frenchiegirl
dar a trecut un an d atunci :(( ...si mereu knd am vazut msg ..si il intrebam ce e cu alea iar el zicea k nu are nik ku ele ..( dar in msg scria abia ast sa facem dragoste la lumina luminarii etc etc) ..il iertam ...l-am iertat d 4 ori ...kt ...
Re: nu mai stiu c sa fac :( din 2 nov 2009 19:46 de ThT
Nustiu ce sa zic,70% o meriti pentru ca si tu i-ai facut acelasi lucru si ti-ai batut joc de sentimentele lui dar totusi,la maturitatea lui,ar trebui sa-si de-a seama ca nu e bine sa ti-o plateasca cu aceeasi moneda si ar trebui macar el sa se ...
Re: Re: Re: Problema amoroasa din 2 nov 2009 18:41 de frenchiegirl
mdap ...orgoliul barbatesc...iti zic o kestie ...incearca sa t porti indiferent ku el ...iar knd el s apropie de tn sa-l provoci ..cu privirea sau prin gesturi ...pt k majoritatea baietilor s poarta asa ku pers p kre o place ...nu am inteles ...
Re: Baietii timizi care nu mai cred in fete din 2 nov 2009 17:18 de anyta
da am un prieten faorte timid parca ar fi o pata fricoasa as vreau sa vad cu ce il pot facea a ma place mai mult va rog daca aveti un id-iu conectatima va multumesc pt ca el este viata mea !!!!!:love::love::love::love::-*
Prima data pentru amandoi din 2 nov 2009 16:43 de AlienKid
Buna ziua.
Am si eu o mica intrebare pentru cei mai seriosi de pe aici.
Sunt virgin si vreau sa fac sex cu prietena mea,virgina si ea.Si as vrea cateva sfaturi pentru preludiu.(ca ce ar trebui sa fac,daca ar trebui sa ajung jos [nu cu penisul sa o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou din 2 nov 2009 16:33 de baby
Fratilor e doar un cadou!!!
Pentru ce atata teorie?:`
Daca vrea il accepta! Daca nu la revedere.
Chiar ar fi atat de greu sa primeasca cineva un cadou fara sa se gandeasca la motivele pt care i-a fost daruit?:huh:
Ii iei o bratara si ...
Re: Doar un sfat!!! din 2 nov 2009 11:25 de simosimina
păi într-adevăr te-ai cam grăbit cu declaraţia aia...nu simţi asta, crede-mă..la 12 ani...nu ai cum să iubeşti...unii nu sunt în stare să iubească la peste 20 de ani:))) dar tu la doar 12 anişori:p
Vorbeşte cu ea, explic»ă-i că ...
Eu 12 ani, ea 13.... cum sa-i spun ca o plac? din 2 nov 2009 11:20 de Alexandru97
Salut toata lumea am 12 ani ma cheama Alexandru si am nevoie de un sfat.Imi place de o fata cu 1 an mai mare decat mine si de aceasi inaltime eu avand 1.50 ea 1.53 am incercat sai spun ca o plac da nu am resusit o cunostinta de a mea a spus la toata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pent din 2 nov 2009 10:53 de SORIN28
Da, am prins si eu bilet de 1EUR(cumparat sambata pentru luni)... si cu 69EUR taxe de aeroport.
si sa nu exageram...tinand cont de "respectul" pe care il au broscarii pentru romani nu iti poti planifica nici un concediu ca sa poti cumpara bilete ...
Re: Re: daca nu din 2 nov 2009 03:42 de TJ
O da, sa stii ca doare!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pentru f din 2 nov 2009 03:05 de ExoticDream
Vad ca nu intelegi: nu "imi inchipui", ci STIU! La varsta ta, eram de 3 (trei) ani implicata intr-o relatie la distanta (si nu una usoara, la un autobuz/tren distanta, ci la multe mii de kilometri), asa ca nu incerca sa-mi dai lectii, OK?
Nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou din 1 nov 2009 18:39 de Pasaroi_Cuminte
Ai inteles gresit.Chiar daca ai scris "pariune" eu m-am referit la pasiune.Si nu, nimeni nu face misto de nimeni. Cu sentimentele nimeni nu face misto.
Nicidecum. Confuzi "emotivitatea" cu pasiunea. E diferenta foarte mare.
Nu trebuie sa fii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pent din 1 nov 2009 15:27 de vladbodan
ha ha :. am scris pariune in loc de pasiune, hai sa radem
e problema voastra, pentru mine persoanele emotive sunt niste caractere mult prea slabe, care viseaza doar ce vor ei nu ce afiseaza realitatea
vreau sa continui la poezie cu ceva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pentru fostu din 1 nov 2009 14:18 de ndn
italia.nu e foarte departe,sunt constienta de asta...dar ma gandesc ca sunt 2 ani,poate mai mult, iar eu am nevoie de el aici,sa`l stiu langa mine.asta'i firea mea.imi este greu sa explic totul.in plus,relatia noastra nu a durat prea mult.adica ...
Re: Bole venerice cu prezervativ din 1 nov 2009 13:41 de simosimina
Sifilisul...ca şi celelalte BTS-uri (gen Gonoreea, Herpesul Genital, Chlamidia, Sancrul moale..etc) se iau prin oral..anal...şi vaginal..
Sexul anal este cel mai periculos (dacă alegi să îl faci fără prezervativ...pentru că în anus sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pentru f din 1 nov 2009 13:18 de Pasaroi_Cuminte
Ma alatur si eu in cuget si simtiri persoanelor clasificate de tine drept "stupide". :devil:
Si eu sunt atunci o persoana stupida.
and I fucking love it. :devil:
Si daca recunoasc asta, atunci e semn de inteligenta dar tu sa fie destept si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pentru fostu din 1 nov 2009 12:37 de vladbodan
iti inchipui tu cum ar fi sa pierzi 1-2 ani din viata ta asteptand pe cineva?
nu se vede ca stii deloc, daca ai sti ... ai realiza si tu ca nu e atat de simplu precum pare..
cumnata mea a lucrat 1 an in spania, unde nu a avut timp ...
Re: Re: Re: Re: Cum te simti dupa un chiuretaj? din 1 nov 2009 09:39 de kyty
[quote
pai uite o masea nu poate distruge decat o viata : a purtatorului . In schimb , un copil nedorit poate distruge in primul rand viata presupusilor parinti. + familia parintilor . Am si eu o intrebare.. peste 3 zile vor fi 4 sapt de cand am ...
Pagina 1217 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
73 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |