Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 nov 2009 22:12 de valentine

Astia doi formeaza un cuplu??? :mellow::mellow::mellow::mellow::mellow:

Re: Re: Zile de nastere = Cadouri ?

din 3 nov 2009 21:46 de mariof3

da exemple , de anumite chestii trasnite . Idei :rolleyes: . : exemplu meu : un buchet format din X trandafiri, sa dam un nr. 12 trandafiri. 11 trandafiri naturali,iar in mijloc, al 12`lea trandafir sa fie artificial. Si un mesaj in acel ...

Usturime la urinare -> infectie?

din 3 nov 2009 20:44 de Udrea T

Buna seara tuturor, am si eu o intrebare mare.. Am observat de cateva zile ca am o usturime in penis in timpul urinarii si dupa.. Posibil sa fie ceva ? Si daca da.. ce ? Semne de infectie nu cred ca sunt, nu sunt scurgeri de secretii sau pete sau ...

Re: Fumatul!

din 3 nov 2009 18:33 de cutarescu

Treaba cu laptele e "gargara". Cel ce are plaminii afectati de tutun poate sa bea si o cisterna cu lapte ca tot se vede la analize ca e fumator. Dar tu nu esti fumator la o tigara pe saptamina, plaminii tai nu sint afectati de tutun asa ca stai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa-mi ajut pri

din 3 nov 2009 15:49 de baby

:blink:daca vine peste 2,3 sau 4 sapt...ca atat le dau impreuna pana la urmatoarea cearta....o primesti?:huh: sper ca nu ai de gand sa fii mereu umarul pe care plange don'soara:` :,

Re: Re: Re: Re: nu mai stiu c sa fac :(

din 3 nov 2009 14:20 de frenchiegirl

nici inainte nu-si exterioriza sentimentele...mi-a zis k el nu e genul kre sa zika la o fata k o iubeste etc....duminica ne-am certat iar...pt k da vina p mine pt toate porcariile...si d 2 zile nu ma mai sunat ...abia ma abtin sa nu-l sun...sunt ...

Re: Re: CU SAU FARA...............................

din 3 nov 2009 12:47 de struguri

dumnezeule da proasta mai esti :lol::lol: :cat:

Re: CU SAU FARA.................................li

din 3 nov 2009 10:59 de nu cont :-j

bhaa...sincer..nici eu nu am sarutat niciodata:unsure:...dar never ..nu o sa ...

Fumatul!

din 3 nov 2009 09:23 de WinTerBoy

SAlut, Fumez ocazional si as doi sa stiu si eu daca se vede la analize:| Am auzit ca daca bei lapte se curata sangele. Fumez o tigare o data la o sapt:)Si beau in fiecare si lapte si mancnc lactate.

Re: Re: Re: nu mai stiu c sa fac :(

din 3 nov 2009 08:24 de Black_06

Aaa....poate sunt putin cam dur darrr...nu cred ca il mai doare nici in cot de tine... Inainte sa il parasesti era altfel,isi exterioriza sentimentele fata de tine?? Daca da,inseamna ca te-a iubit,acum sigur nu te mai iubeste.... Parerea mea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata i

din 3 nov 2009 01:46 de matei

am avut destule fete frumoase si eu nici macar nu am avut masina. deci afirmatia ca toate fetele frumoase cauta numai baieti cu masini e falsa. o plimbare prin parc, stat pe o banca sub un copac, sa o surprind cu ceva, o floare, o prajitura orice.. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou

din 3 nov 2009 00:41 de ExoticDream

Imagineaza-ti ca exista pe lumea asta fiinte care le impletesc pe amandoua: se simt bine (doar) traind in dragoste! Tu practic pui bariere in calea sentimentelor de teama de a nu suferi, dar nu realizezi ca, facand asta, pierzi aproape tot ...

Re: Nu pot avea orgasm

din 3 nov 2009 00:32 de matei

cred ca nu prea are experienta in pat. daca ti asa mult la el si ai rabdare, invata`l, documenteaza`l. te atrage din pct de vedere fizic? ma gandesc ca totusi da, din moment ce esti impreuna cu el.incercati alte pozitii, picioarele tale pe umerii lui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou

din 3 nov 2009 00:24 de ExoticDream

Ma mir ca tocmai tu nu stii preturile la zborurile pe relatia Romania - Italia! "Respectul" italienilor fata de romani nu are nici o legatura cu orarul de zbor si cu preturile aferente. De circa 2-3 ani, ajung si la noi companii aeriene low-cost, ...

din 3 nov 2009 00:04 de Pasaroi_Cuminte

De fapt nu este derivata.E o diferentiala totala exacta.Si mi se pare normal ca a facut-o ( Daca n-o facea ea, o faceam eu :p ) Dar nu dezlegam relatia nimanui. Fiecare ne exprimam opiniile. Atat timp cat nu este obligatoriu portul ochelarilor ...

Re: Zile de nastere = Cadouri ?

din 2 nov 2009 23:58 de ExoticDream

Nu ma intereseaza obiectele, indiferent cat de valoroase sunt, optez pentru cadoul-simbol, adica ceva in genul unui gest semnificativ, implinirea unei dorinte pe care sa am libertatea sa o exprim (in locul traditionalei surprize, as prefera sa ma ...

Re: Re: Re: Baietii timizi si viziunea fetelor des

din 2 nov 2009 23:48 de ExoticDream

Draga anyta-maria, noi nu stim cum ai ajuns tu sa ai aceasta revelatie, timiditatea si afectiunea nu au nici in clin, nici in maneca, intelegi? P.S. Nu posta IDuri de Messenger pe-aici pentru ca nu-i voie, OK? Daca vrei sa discuti separat cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum vi sE pare Ideea De a

din 2 nov 2009 23:39 de matei

am facut`o (asta DOAR cand stiu ca e curata) si e super :love: ea in pozitia capra, ii fac lick si apoi urc pana in zona aceea O:) recunosc, unei singure fete am facut asta, si cred ca as face asta (lick anal) doar daca tipa arata traznet. sper ...

din 2 nov 2009 23:35 de vladbodan

:mellow: daca citesti de la inceput, vei realiza faptul ca pe ea asta o interesa, un cadou :) si subiectul a derivat cand exotic a zis ... e vorba doar de cadou, nu cred ca ne-a rugat si nici nu vad sa ne fi rugat undeva sa dezbatem si sa ...

Re: Vreau sa-mi fac o prietena si nu stiu cum... H

din 2 nov 2009 22:16 de frenchiegirl

fa cunostinta cu ea ...ori tu singur ..ori prin vreun prieten ...si fa in asa fel incat sa devii un prieten...iar dupaia ...totul va veni de la sine ;) ador povestiile astea :love:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1216 din 3731
«   1 ... 1213   1214   1215   1216   1217   1218   1219 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare