Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sarutul si ata la limba

din 8 feb 2009 03:21 de mela

nu trebiue sa faci asa ceva doar pt a saruta perfect..nimenu nu e perfect..daca chiar te deranjeaza consulta un doctor:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cati bani

din 8 feb 2009 03:18 de tiby

Cum adik sa nu conteze banii?:))Doamne poy tu pe ce muncesti?Eu primesc bani de la tata dar asta nu inseamna ca imi bat joc de ei.Asta daca nu ar trebui sa ne intereseze ce mai ziceti de marii miliardari ai lumii.Nici daca esti miliardar nu ar trebui ...

Re: Unii barbati nu au suflet

din 8 feb 2009 03:13 de ExoticDream

Cat timp ati fost "cuplul perfect"? Daca te-ar fi iubit vreodata nu te-ar fi facut sa suferi, renunta la ideea ca a fost vreo clipa sincer cu tine: indiferent ce motive ar fi avut pentru despartire, stia ca tu il iubesti si ca vei uferi si ...

Re: Re: Re: Nu vreau sa mai merg la scoala!

din 8 feb 2009 03:02 de ExoticDream

Asta nu mai depinde atat de scoala, cat de tine. Scoala iti pune in mana dictionarul; mai departe, in interactiunea ta cu lumea, este alegerea ta daca te chinui sa descifrezi texte folosindu-te de el sau preferi sa treci prin toate ca gasca prin ...

Re: Re: Re: Re: Ce contine sperma baiatului

din 8 feb 2009 02:56 de tiby

Sperma daca o inghiti nu are nimic (sucu gastric isi face treaba) asa ca go for it:D

Re: Re: Unde ati vrea sa faceti sex?

din 8 feb 2009 02:49 de ExoticDream

Pe o plaja pustie, la limita dintre nisip si valuri, la asfintit.... sau la munte, intr-o cascada.... sau in jacuzzi..... sau in lenjerie lucioasa rosie..... sau in vagonul de dormit.... sau in avion! Ba "il folosim" si pentru ...

Re: si totusi se poate

din 8 feb 2009 02:42 de tiby

BA NU VA LUATI DUPA CE ZICE KAMY, doamne eu cred ca esti sterila, poy dupa ce ai zis nu ai ramas gravida, poy cand o sa vrei sa faci un bebe ce o sa faci?:))Hai raspunde daca ai curaj

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC s

din 8 feb 2009 02:36 de tiby

Sincer e ok, adik ma cam enerveaza astia care zic ceva de genu" ba, stii ca asta suge p--a?Mi se pare ceva nasol sa aud adik noi(baietii daca ziceam ca am facut sex oral unei fete e ok dar invers nu mai e.Lasa fata sa se simta bine si nu e nimic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vinul potrivit pentru o in

din 8 feb 2009 02:35 de ExoticDream

Eu as fi fericita daca nu ar exista aberatia asta numita alcool! N-am sa inteleg in veci de ce nu poti sta la un pahar de vorba, fie el si romantic, fara sa ingurgitezi cantitati mai mici sau mai mari de chestii cu fel de fel de grade! Oare o ...

Re: unii barbati nu au suflet

din 8 feb 2009 02:31 de femme

Nu inteleg de ce ai fugit asa repede intr-o alta relatie!! Vorba "cui pe cui scoate" nu se aplica in cazul relatiilor serioase!! Dupa ce ai terminat cu fostul trebuia sa stai un timp singura, sa meditezi la relatia pe care ai avut-o, la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt femei care...

din 8 feb 2009 02:29 de tiby

Voi va referiti la "ejacularea" aia cu pipi.Doamne ce scarbos:x am mai vazut eu in vro 2 filme pt adulti si vreau sa spun ca sunt chiar iach.Iti dai seama daca ar face asa ceva cu tine in par.Cred ca as inebuni:))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 8 feb 2009 02:26 de tiby

Chestia cu pregatirea pt sex vred ca a ajuns cam departe, acuma fetele o iau ca pe o scuza, daca ma simt ca e ok fac si sex:))Nu stiu daca ati inteles bine ce am vrut sa zic:D

Re: am o belea

din 8 feb 2009 02:16 de femme

Eu nu cred ca este insarcinata!! Prietenul ei probabil te minte, ca sa faca misto de tine!! Postinorul, luat in primele 72 de ore are efect 75% , iar efectul creste daca este luat cat mai aproape de momentul actului sexual neprotejat!! Stai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caut priet

din 8 feb 2009 02:15 de tiby

De ce sa minta mah?Daca vrei sa agati in club te duci singur

Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 8 feb 2009 01:56 de O.Kahn

ce face sparta asta???la 15 ani a facut si oral mai face si anal si gata....a facut detoate......

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarutul si ata la

din 8 feb 2009 01:08 de AlexeyHD

da ma .. si eu am avut pic mai lunga ata aia de sub limba... mi-o povestit tata... ca eu cand eram mic (2-3 ani) am fost la doctor ca sa m-io taie, ca ma incomoda foarte mult ... dar s-a rezolvat, nu mai am nici o problema... dar daca poti vorbii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarutul si ata la limb

din 8 feb 2009 00:53 de dana01

daca nu intekegi e problema ta .... da credeam k poate stie cnv ... nai ce face ... vedeti de tba .... (multi tembbeli pe lume)X( .... si daca habar nai despe ce vorbesc ce te mai bagi :-?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 7 feb 2009 23:11 de femme

Poate ca stie!! B)B)

Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 7 feb 2009 22:39 de baby

acu ii explici ce inseamna "spanish sex" daca nu stie?:lol:ii explic eu? daca o stie si pe asta plec in lumeeeee:lol::lol::lol: :,:-*

Re: Unde ati vrea sa faceti sex?

din 7 feb 2009 22:34 de baby

undeva unde sa stiu ca nu ne vede nimeni si mai ales ca nu ne deranjeaza nimeni:lol: mi-ar placea noaptea pe o plaja dar fac iritatii de la nisip:lol: ar fi misto si pe iarba undeva la munte dar:`....mdea....mi-e frica de gandaci,furnici ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1577 din 3732
«   1 ... 1574   1575   1576   1577   1578   1579   1580 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare