Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Operatie necunoscuta la penis

din 7 feb 2009 06:03 de Bozgoru

daca ai erecte.. o sa duci o viata sexuala normala:flowers:

Stari de tranzitie....

din 7 feb 2009 04:57 de ExoticDream

Niciodata nu mi-au placut camerele (inclusiv cele de hotel, in care te afli trecator) fara balcon! Fie si fara pretentii de terasa, spatiul acela de 1-2 metri patrati iti creeaza senzatia de conexiune intre doua universuri, parca te simti mai bine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Topul celo

din 7 feb 2009 04:22 de ExoticDream

Pentru mine, Parisul nu este pe primul loc doar din cauza romantismului pe care mi-l inspira. Mi se pare ca este un oras incitant pentru ca in el gasesti de toate: cartiere boeme (Montmartre, Montparnasse), cu stradute inguste, ca la italieni, ...

Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 7 feb 2009 02:45 de babau

conteaza grosime baiety...daca e gross:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

din 7 feb 2009 00:53 de steaven

ba sorin ,pacat de mumata aia ca a adus un asemnea copchil ca tine...sincer eu te aruncam in toaleta inca de la nastere:|

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pa

din 7 feb 2009 00:16 de vladbodan

eu nu inteleg de ce nu vrea sa afle parerea ta. sau din ce deduc eu, probabil urmareste sa afle parerea altora ca sa-ti zica "vezi, tuturor li se pare normal numa tu esti cu frisoane in cap si nu vrei"...poate ma insel, poate nu, noi barbatii ...

Re: Re: Re: Re: Re: decoltare

din 6 feb 2009 21:54 de femme

E cam tarziu acum, dar mai bine intreab-o pe mama ta, ca e asistenta!! Daca te ingrijoreaza dimensiunea "lui", stai linistit!! Trebuie sa stii sa te misti, sa-l folosesti, in rest, nu conteaza. Zona cea mai senzitiva din vagin este in primii 5 ...

Re: Re: Re: Re: decoltare

din 6 feb 2009 21:39 de LoveLife

Am si eu o problema daca ma puteti ajuta...La varsta de 6 ani am fost operat de fimoza,acuma am 17..dar in timpul operatiei mamei mele i sa facut mila(fiind asistenta)si ma luat de pe masa...operatia nu a fost facuta in totalitate,penisul are ...

Re: Re: Re:

din 6 feb 2009 19:42 de Pasaroi_Cuminte

Scrie undeva in regulamentul scolar ca elevii trebuie sa se salute intre ei ? Nu. Si atunci de ce se saluta ? Din bun-simt. Pentru ca asa incepe educatia. ( inca din clasele primare). [i]Impus [/i], pentru ca tu [i]te duci la el [/i]( ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 6 feb 2009 18:57 de Pasaroi_Cuminte

Stai putin. Nu confunda un sistem mini-dictatorial cu un sistem bazat pe reguli a carui baze sunt disciplina si respectul reciproc. Pana la urma nimeni nu te obliga sa-l accepti daca nu-ti place. Este exagerat. Pur si simplu acest ...

Muzica

din 6 feb 2009 18:26 de femme

Cine ma poate ajuta sa-mi spuna niste site-uri de unde pot lua muzica frantuzeasca gen: charles aznavour - "la boheme" bruno pelletier - "le temp de cathedrales" josephine baker - "j'ai deux amours" edith piaf - "non je ne regrette rien", ...

Re: Re: Re: Sex cu fosta

din 6 feb 2009 17:56 de picpoc

DEPINDE..!!daca tipul mi se pare mie mai atragator ca niciodata si mai ravnit de fete cum n-a fost vreodata:lol: atunci da, de ce nu?:love: depinde si de modul in care am incheiat acea relatie!:D

Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 6 feb 2009 17:50 de picpoc

chiar nu conteza marimea!adik daca lai avea de 20 fata sar speria(daca nu cumva e nimfomana) daca il ai de 8 tot nu e bn ca e prea mic.al tau e potrivit!si la urma urmei nu prea conteaza marimea ci grosimea:love: si felul in care stii sa satisfaci o ...

Re: Re: Plictiseala in pat

din 6 feb 2009 17:47 de picpoc

daca vrei ceva interesant in viata ta sexuala...poi nush...schimba ambientul! poate niste jucarioare o sa va fie de folos!sau poartate mai animalic cu ea ! trageo de par cand faceti sex,sau cand iti face sex oral incearca sa o misti tu de cap dupa ...

Re: Re: Re: Cum sa il recuceresc?!!??!!!?

din 6 feb 2009 17:43 de femme

Iti doresc mult noroc!!%%-%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral?

din 6 feb 2009 17:28 de picpoc

TOTUL E PERMIS IN PAT!! ABSOLUT TOTUL! si e chiar misto sa faci sex oral:love::heart: iubesc asta!:D daca te simti in stare sa o faci atunci fao!!

Re: Re: Am 15 ani si vreau sa fac sex

din 6 feb 2009 17:23 de picpoc

cum sa dauneze sexul la 15 ani?:lol: hai ca ai fost culmea! da alea care se fut de pe la 13 ani?? de alea ce mai zici?? si eu am aproape 15 ani:love: si mi-am inceput viata sexuala in urma cu 3 luni!:heart: a fost the best moment! nu e nici o ...

Re: Re: Re: Sunt femei care...

din 6 feb 2009 17:20 de picpoc

ei bn, da sunt fete cre ejaculeaza!:blink:chiar eu sunt una dintre acelea.!:~* dar nu ejaculez atunci cand ma excit la maxim.depinde si de baiatul cu care fac sex.daca el ma satisface cu adevarat, ei bn atunci ejaculez, dak nu...nu;) de exemplu am ...

Re: Re: Cum sa il recuceresc?!!??!!!?

din 6 feb 2009 17:14 de picpoc

multumesc mult pentru tot!:rolleyes: din fericire, ne-am impacat.!:love: am inceput sa ma port de ieri putin ami indiferent cu el, iar aseara, pe mess ma intrebat daca nu vreau sa o luam de la capat!:blink::heart: m-am facut ca nu imi pasa, iar azi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Am 13 ani dar vreau sa fac sex

din 6 feb 2009 12:58 de kamy

ba cu toti ati mintith in deastea ce tot balavragiti acolo mai minte si omul ca si mine de asemenea dar n cred ca fetiscana asta punea ea pe net chestii din astea:,:p:)haideti ca daca va preocupa atat e mult sa scrieti ceva ce pe nimeni nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1579 din 3732
«   1 ... 1576   1577   1578   1579   1580   1581   1582 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare