Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Operatie necunoscuta la penis din 7 feb 2009 06:03 de Bozgoru
daca ai erecte.. o sa duci o viata sexuala normala:flowers:
Stari de tranzitie.... din 7 feb 2009 04:57 de ExoticDream
Niciodata nu mi-au placut camerele (inclusiv cele de hotel, in care te afli trecator) fara balcon! Fie si fara pretentii de terasa, spatiul acela de 1-2 metri patrati iti creeaza senzatia de conexiune intre doua universuri, parca te simti mai bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Topul celo din 7 feb 2009 04:22 de ExoticDream
Pentru mine, Parisul nu este pe primul loc doar din cauza romantismului pe care mi-l inspira. Mi se pare ca este un oras incitant pentru ca in el gasesti de toate: cartiere boeme (Montmartre, Montparnasse), cu stradute inguste, ca la italieni, ...
Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 7 feb 2009 02:45 de babau
conteaza grosime baiety...daca e gross:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu din 7 feb 2009 00:53 de steaven
ba sorin ,pacat de mumata aia ca a adus un asemnea copchil ca tine...sincer eu te aruncam in toaleta inca de la nastere:|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pa din 7 feb 2009 00:16 de vladbodan
eu nu inteleg de ce nu vrea sa afle parerea ta. sau din ce deduc eu, probabil urmareste sa afle parerea altora ca sa-ti zica "vezi, tuturor li se pare normal numa tu esti cu frisoane in cap si nu vrei"...poate ma insel, poate nu, noi barbatii ...
Re: Re: Re: Re: Re: decoltare din 6 feb 2009 21:54 de femme
E cam tarziu acum, dar mai bine intreab-o pe mama ta, ca e asistenta!! Daca te ingrijoreaza dimensiunea "lui", stai linistit!! Trebuie sa stii sa te misti, sa-l folosesti, in rest, nu conteaza. Zona cea mai senzitiva din vagin este in primii 5 ...
Re: Re: Re: Re: decoltare din 6 feb 2009 21:39 de LoveLife
Am si eu o problema daca ma puteti ajuta...La varsta de 6 ani am fost operat de fimoza,acuma am 17..dar in timpul operatiei mamei mele i sa facut mila(fiind asistenta)si ma luat de pe masa...operatia nu a fost facuta in totalitate,penisul are ...
Re: Re: Re: din 6 feb 2009 19:42 de Pasaroi_Cuminte
Scrie undeva in regulamentul scolar ca elevii trebuie sa se salute intre ei ?
Nu. Si atunci de ce se saluta ? Din bun-simt.
Pentru ca asa incepe educatia. ( inca din clasele primare).
[i]Impus [/i], pentru ca tu [i]te duci la el [/i]( ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 6 feb 2009 18:57 de Pasaroi_Cuminte
Stai putin.
Nu confunda un sistem mini-dictatorial cu un sistem bazat pe reguli a carui baze sunt disciplina si respectul reciproc.
Pana la urma nimeni nu te obliga sa-l accepti daca nu-ti place.
Este exagerat. Pur si simplu acest ...
Muzica din 6 feb 2009 18:26 de femme
Cine ma poate ajuta sa-mi spuna niste site-uri de unde pot lua muzica frantuzeasca gen:
charles aznavour - "la boheme"
bruno pelletier - "le temp de cathedrales"
josephine baker - "j'ai deux amours"
edith piaf - "non je ne regrette rien", ...
Re: Re: Re: Sex cu fosta din 6 feb 2009 17:56 de picpoc
DEPINDE..!!daca tipul mi se pare mie mai atragator ca niciodata si mai ravnit de fete cum n-a fost vreodata:lol: atunci da, de ce nu?:love: depinde si de modul in care am incheiat acea relatie!:D
Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 6 feb 2009 17:50 de picpoc
chiar nu conteza marimea!adik daca lai avea de 20 fata sar speria(daca nu cumva e nimfomana) daca il ai de 8 tot nu e bn ca e prea mic.al tau e potrivit!si la urma urmei nu prea conteaza marimea ci grosimea:love: si felul in care stii sa satisfaci o ...
Re: Re: Plictiseala in pat din 6 feb 2009 17:47 de picpoc
daca vrei ceva interesant in viata ta sexuala...poi nush...schimba ambientul! poate niste jucarioare o sa va fie de folos!sau poartate mai animalic cu ea ! trageo de par cand faceti sex,sau cand iti face sex oral incearca sa o misti tu de cap dupa ...
Re: Re: Re: Cum sa il recuceresc?!!??!!!? din 6 feb 2009 17:43 de femme
Iti doresc mult noroc!!%%-%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral? din 6 feb 2009 17:28 de picpoc
TOTUL E PERMIS IN PAT!! ABSOLUT TOTUL! si e chiar misto sa faci sex oral:love::heart: iubesc asta!:D daca te simti in stare sa o faci atunci fao!!
Re: Re: Am 15 ani si vreau sa fac sex din 6 feb 2009 17:23 de picpoc
cum sa dauneze sexul la 15 ani?:lol: hai ca ai fost culmea! da alea care se fut de pe la 13 ani?? de alea ce mai zici?? si eu am aproape 15 ani:love: si mi-am inceput viata sexuala in urma cu 3 luni!:heart: a fost the best moment! nu e nici o ...
Re: Re: Re: Sunt femei care... din 6 feb 2009 17:20 de picpoc
ei bn, da sunt fete cre ejaculeaza!:blink:chiar eu sunt una dintre acelea.!:~* dar nu ejaculez atunci cand ma excit la maxim.depinde si de baiatul cu care fac sex.daca el ma satisface cu adevarat, ei bn atunci ejaculez, dak nu...nu;) de exemplu am ...
Re: Re: Cum sa il recuceresc?!!??!!!? din 6 feb 2009 17:14 de picpoc
multumesc mult pentru tot!:rolleyes: din fericire, ne-am impacat.!:love: am inceput sa ma port de ieri putin ami indiferent cu el, iar aseara, pe mess ma intrebat daca nu vreau sa o luam de la capat!:blink::heart: m-am facut ca nu imi pasa, iar azi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am 13 ani dar vreau sa fac sex din 6 feb 2009 12:58 de kamy
ba cu toti ati mintith in deastea ce tot balavragiti acolo mai minte si omul ca si mine de asemenea dar n cred ca fetiscana asta punea ea pe net chestii din astea:,:p:)haideti ca daca va preocupa atat e mult sa scrieti ceva ce pe nimeni nu ...
Pagina 1579 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||