Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: parintii un obstacol ptr inceperea vietii sexu din 4 feb 2009 22:45 de femme
Un obstacol? La ce te referi? Adica daca parintii nu te lasa, iti interzic sau sunt contra???
Sincer, acum depinde si de varsta celor care isi incep viata sexuala: daca ai 12 ani e normal sa fie contra, dar daca ai peste 18 nu vad de ce s-ar ...
Re: Re: Re: Toti baietii isi inseala prietenele? din 4 feb 2009 22:02 de Pischot
daca nu va bateti tot degeaba .. :devil:.. glumesc... fiecare cu parerea lui... toti inselam si suntem inselaty .. chiar si de propria privire... [ " ma inseala privirea o insel si eo pe ea" ]%%-
Re: Cum sa il recuceresc?!!??!!!? din 4 feb 2009 22:01 de femme
Draga mea, ma crezi sau nu, baietii se plictisesc cam repede la varsta asta!! Imi pare rau sa-ti spun, dar poate el dorea de la tine doar sex):( Adica, sunteti certati, relatia voastra s-a achimbat de cand ati facut dragoste(chiar tu spui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inalti din 4 feb 2009 21:53 de Bozgoru
ai vazut tu fraza.. propozitia.. zicala..metafora sau cum vrei tu sa spui.. unde am zis eu ,, nu stiu.. nu pot sa dau cu pumnu,,? am zis ca sala doar te umfla.. si daca te bati cu sacu inseamna ca esti un zmeu? :)) asa orice calculatorist ar fii ...
Cum sa il recuceresc?!!??!!!? din 4 feb 2009 20:50 de picpoc
Hy~~De vreo 4 zile.Am 15 ani si am o relatie de 1 an si aproape 3 luni cu un baiat de aceeasi varsta cu a mea.Mi-am inceput viata sexuala cu el, in urma cu aproape 3 luni.Totul a fost superb.Relatia dintre noi dupa ceva timp dupa ce am facut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci peste ? din 4 feb 2009 19:09 de mikutza
.............................
poate am iubit cu o intensitate pe care nu mi-o pot inchipui.
si chiar nu-mi dau seama de ce am ajuns in situatia asta.
am iertat de prea multe ori...si cred ca din aceasta cauza m-am aprofundat si mai mult in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si vreau sa fac sex din 4 feb 2009 19:04 de femme
Sa intelegem cumva ca doar tocilarii sunt virgini????:blink::blink::blink: Multumim ca ne-ai luminat mintile!!!:x
Daca asa gandesti tu...nu stiu ce sa mai zic.:wacko: Sper totusi ca sunt putini/e care gandesc asa!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 4 feb 2009 18:56 de cu decurge
toata lumea critica da sa se puna si el an locul lor sa vada cum e eu am o fetita de 3 ani si am crescuto fara tata si nu am murit nu mea fost frica de parinti dar eu am avut posibilitatea de o creste ma ajutat mama si eu am crescut fara tata ...
Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex..... din 4 feb 2009 16:48 de kamy
fata mai bn lasa chestiile astea la o parte si eu tot 14 ani am dar nici nu ma gandesc la din astea.eu acum o sapt m-am despartit de iubitu si tot 20 avea dar niciodata nu mi-a cerut sa facem.mai bn stai si traesteti copilaria eu una cred ca e cel ...
Re: Re: Re: Ata rupta pe jumatate! din 4 feb 2009 16:12 de gabb
Iubita mea, cu toate ca te contrazici (spui ca i s-a rupt ata si ca nu mai poate s-o beleasca, apoi ma intrebi daca se va rupe la primul contact sexual), nu pot decat sa-ti spun ca ar trebui sa faca un efort s-o beleasca pentru ca daca are rana, ea ...
Circumcizie din 4 feb 2009 15:08 de Anonim
Nu mai aburitzi lumea pe aici ca faci, patesti shi se intampla tot felu de lucruri daca nu ati testat-o pe pielea voastra... Eu va spun din propria experienta ca am facut asta, daca avetzi probleme de genu primu lucru pe care trebuie sa il faci este ...
Re: Re: Infectie gonoreica prin sex oral? din 4 feb 2009 14:04 de femme
eu una am citit k nu numai asta poti pati prin sex oral...poti lua multe alte boli:sida,sifilis,herpes(acu depinde si de ranile din gura...sau poti avea doar virusul) etc.aku astept sa vad ce zice cnva mai expert in domeniu:ok:[/quote
Sex ...
Re: Nu vreau sa mai merg la scoala! din 4 feb 2009 13:21 de angela
Cand o sa ai vreo 30 de ani, si nu o sa ai nici macar diploma de bac o sa regreti ca nu ai facut scoala la timpul ei. Lasa ca poti sa te distrezi si dupa ore, insa in ziua de azi trebuie sa ai si scoala. Chiar azi imi zicea femeia de serviciu ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piercing in buric din 4 feb 2009 13:11 de buzica
salutare :):) eu fac pierce-uri in buric limba buza si spranceana... potsaspun ca amdat gauri in buric si sau vindecat foarte rapid.. adica 2 luni 3lunimaximi.. punetiva un pansament acolo sanu expuneti cicatricea la microbi.. dezinfectati cu apa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inaltimea conteaza din 4 feb 2009 11:38 de marria_ioanna
in realitate are 1.66:lol: si relatia noastra e de 1 an si 3 luni...iar kestia aia ku piedik in calea iubirii am puso asa pt k am vazut multi kre ziceau vai doamne k e importanta inaltimea altfel vai doamne nush ce se intampla....si crede'ma k il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inaltimea conteaza int din 4 feb 2009 10:24 de SORIN28
Calm ca nu se cearta nimeni. Totul a plecat de la un raspuns de'al iubitului tau....plus ca daca gandesti "dar uneori mi'as dori k el sa fie mai inaltsa fie oare diferenta aia de 5 cmo piedik in calea iubirii noastre?" ...deja ma faci sa ma ...
Re: Re: Re: greu de intzeles din 4 feb 2009 10:16 de pacpac
hmm.daca faci exercitii dalea pt marirea sau ingrosarea penisului,opreste-te ca e de la alea.Si eu am ceva probleme cu sculatoarea,din cauza exercitiilor dar nu asa grave ca tine:).Daca te masturbezi,nu o mai fa pentru 1-2 saptamani,vezi daca e ...
Re: Exista extraterestri? din 4 feb 2009 09:39 de SORIN28
Nu stiu daca exista dar ar fi pacat sa fim singuri ...daca exista, oare si ei isi distrug planeta, cum o facem noi?:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai su din 4 feb 2009 03:31 de Mikii
Si nici teste bucale (ma refer la gura, nu la buca:devil:). Cunosc cateva fete care nu fac sex normal, ca sa ramana virgine, dar din cel oral fac de ... duduie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai exista fid din 4 feb 2009 02:18 de Pasaroi_Cuminte
True :devil:
Pagina 1582 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||