Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai exista fidelit din 4 feb 2009 01:14 de ExoticDream
Evident! Sarutul este un gest de o intimitate infinita..... Intr-un anumit sens, el este chiar deasupra sexului: daca pentru cel de-al doilea mai poti gasi scuza "nevoii fizice", pentru primul nici macar asta nu exista, sarutul are menirea de a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosu din 4 feb 2009 01:07 de tiby
Sa stiti ca eu cunosc persoane carora le au disparut cosurile daca au facut SEX...asa ca faceti SEX fratilor%%-
Re: Re: Re: AJUTOR - TOTAL OFFTOPIC din 4 feb 2009 01:02 de tiby
Parerea mea, lasa-l in pace, daca vrea el sa fumezi lasa-l sa fumeze
Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile din 4 feb 2009 00:56 de femme
Despre ce schimbari hormonale vorbesti???:blink::blink:
Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 4 feb 2009 00:47 de mikinz
e posibil, dar nu e concret.
cand faci sex au loc schimbari hormonale in organism. aceste modificari pot sa influenteze sau nu aparitia cosurilor. :pirate:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum ma dreg dupa o bet din 4 feb 2009 00:43 de tiby
de cate ori am facut-o lata cu pretenii dimineata ne trezeam ft bine desi bausem de nu ne mai ridicam de jos(aproape) Acuma depinde si ce bei, ca daca te imbetidin bere o cam zaci.
Re: Re: Re: Nu mai am erectie puternica... din 4 feb 2009 00:38 de tiby
De obicei ai erectii puternice daca nu te-ai masturbat sau daca nu ai facut sex vro 3 zile.Daca te masturbezi din nou dupa 2-3 ore nu o sa mai ai o erectie puternica multa%%-%%-%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. din 4 feb 2009 00:28 de mikinz
doamne fata :alien:
tu chiar credeai pana acum ca toti baietii (sau majoritatea) adora sa bata fetele...doamne. Sunt o gramada carora nu le place sa se bata nici cu baieti, decat daca e NEAPARATA nevoie (si nu pot sa evite).
Re: pls help me! din 4 feb 2009 00:22 de tiby
Super interesanta tema asta.Sunt sigur ca poti sa faci fara acorsul parintilor daca dai banu gros, ca doar e Romania,nu? Problema e ca daca vede maicata?Adik mai mult ca sigur o sa vada
Re: SMS cu propunere de relatie din 4 feb 2009 00:17 de mikinz
daca iesiti doar voi doi, opreste.te cu el intr.un loc intunecos, si zii ca ti.a placut SMS, si ca daca ti l.a trimis el si a vorbit serios.
zice da. -> il saruti, zici da!
zice nu. at ori l.a trimis el si e prost de bubuie, ori l.a trimis vreun ...
Re: Re: Masturbare pe strada din 4 feb 2009 00:09 de tiby
Eu daca as fi cu pretena prin orash si vine unu sa ne arate p**a il joc in bataie, personal ce as face
Re: Sex cu fosta din 3 feb 2009 23:44 de angela
Nu as accepta, indiferent daca as fi singura sau nu. Mi-ar fi frica sa nu trezesc anumite amintiri neplacute sau placute si sa ma faca sa ma intorc in trecut. Prefer sa traiesc prezentul, e mult mai bine asa. Acum depinde si de motivele ...
Re: Relatie sexuala cu fosta/fostul din 3 feb 2009 23:39 de angela
:rolleyes:Ce daca prietena ta ar face asta cu un fost prieten nu s-ar numi inselat??:wacko:Cum s-ar numi oare???
Asta imi aminteste de un banc:
Cocosul isi gaseste gaina cu un alt cocos calare pe ea.
La care, gaina: Stii iubitule, mi-as spus ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai exista fidelit din 3 feb 2009 23:26 de soaie
Cred ca orice barbat sau femeie si-ar insela partenerul/a nu cred ca mai exista fidelitate dar ma gandesc la mine avand in vedere cu fosta mea nu am inselat-o 2 ani pana m-a inselat ea si dupa le-am inselat si eu pe toate.
daca exista iubire dar sa ...
Re: Relatie sexuala cu fosta/fostul din 3 feb 2009 22:56 de Pasaroi_Cuminte
Da.
Re: sex din 3 feb 2009 22:49 de femme
Daca ar fi asa, fetele de pe centura ar fi toate de o frumusete rara!!!:lol::lol::lol:
Re: Re: greu de intzeles din 3 feb 2009 22:40 de boby18b
ideea e ca...pur si simplu cateodata nu simt nici macar placere,parca nu simt absolut nimic,de asta pot zice ca imi este frica si nu stiu ce e cu mine,cand am facut-o in baie(cada) mi s-a sculat,dupa...cat timp am iesit si am ajuns in camera la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai exista fidelitate? din 3 feb 2009 22:39 de femme
Ce inseamna "nu mai e ca inainte"? Dezvolta, te rog!! Si ce altceva mai "bun" ar putea sa-ti ofere alta, incat sa te determine sa-ti inseli prietena???;)
Re: Re: Re: sex oral? din 3 feb 2009 22:23 de Pischot
Bine zis :ok: clar :)) face sex in 3 decat un oral :))
acuma se pune problema altfel.. iti place sa fi in inferioritate si sa te trezesti cu ceva in gura:))
si fara sa`ti faca placere
:D:D:D mi se pare Cel mai Funny :D:D:D :~*unele ...
Re: Voua fetelor va place sexul oral din 3 feb 2009 22:18 de Pischot
Doamne ... cat o sa mai aveti prejudecati ?? cat o sa mai rezistati sa fiti doar voi rasfatzate ... ?? Mentin ideea de EGOISM ::devil: :huh: :blink: ma baieti :)) Ia nu le mai rasfatzati daca ele nu va fac sa va simtit bine :))
[ Ps : fata ...
Pagina 1583 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||