Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai exista fidelit

din 4 feb 2009 01:14 de ExoticDream

Evident! Sarutul este un gest de o intimitate infinita..... Intr-un anumit sens, el este chiar deasupra sexului: daca pentru cel de-al doilea mai poti gasi scuza "nevoii fizice", pentru primul nici macar asta nu exista, sarutul are menirea de a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosu

din 4 feb 2009 01:07 de tiby

Sa stiti ca eu cunosc persoane carora le au disparut cosurile daca au facut SEX...asa ca faceti SEX fratilor%%-

Re: Re: Re: AJUTOR - TOTAL OFFTOPIC

din 4 feb 2009 01:02 de tiby

Parerea mea, lasa-l in pace, daca vrea el sa fumezi lasa-l sa fumeze

Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile

din 4 feb 2009 00:56 de femme

Despre ce schimbari hormonale vorbesti???:blink::blink:

Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile?

din 4 feb 2009 00:47 de mikinz

e posibil, dar nu e concret. cand faci sex au loc schimbari hormonale in organism. aceste modificari pot sa influenteze sau nu aparitia cosurilor. :pirate:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum ma dreg dupa o bet

din 4 feb 2009 00:43 de tiby

de cate ori am facut-o lata cu pretenii dimineata ne trezeam ft bine desi bausem de nu ne mai ridicam de jos(aproape) Acuma depinde si ce bei, ca daca te imbetidin bere o cam zaci.

Re: Re: Re: Nu mai am erectie puternica...

din 4 feb 2009 00:38 de tiby

De obicei ai erectii puternice daca nu te-ai masturbat sau daca nu ai facut sex vro 3 zile.Daca te masturbezi din nou dupa 2-3 ore nu o sa mai ai o erectie puternica multa%%-%%-%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata.

din 4 feb 2009 00:28 de mikinz

doamne fata :alien: tu chiar credeai pana acum ca toti baietii (sau majoritatea) adora sa bata fetele...doamne. Sunt o gramada carora nu le place sa se bata nici cu baieti, decat daca e NEAPARATA nevoie (si nu pot sa evite).

Re: pls help me!

din 4 feb 2009 00:22 de tiby

Super interesanta tema asta.Sunt sigur ca poti sa faci fara acorsul parintilor daca dai banu gros, ca doar e Romania,nu? Problema e ca daca vede maicata?Adik mai mult ca sigur o sa vada

Re: SMS cu propunere de relatie

din 4 feb 2009 00:17 de mikinz

daca iesiti doar voi doi, opreste.te cu el intr.un loc intunecos, si zii ca ti.a placut SMS, si ca daca ti l.a trimis el si a vorbit serios. zice da. -> il saruti, zici da! zice nu. at ori l.a trimis el si e prost de bubuie, ori l.a trimis vreun ...

Re: Re: Masturbare pe strada

din 4 feb 2009 00:09 de tiby

Eu daca as fi cu pretena prin orash si vine unu sa ne arate p**a il joc in bataie, personal ce as face

Re: Sex cu fosta

din 3 feb 2009 23:44 de angela

Nu as accepta, indiferent daca as fi singura sau nu. Mi-ar fi frica sa nu trezesc anumite amintiri neplacute sau placute si sa ma faca sa ma intorc in trecut. Prefer sa traiesc prezentul, e mult mai bine asa. Acum depinde si de motivele ...

Re: Relatie sexuala cu fosta/fostul

din 3 feb 2009 23:39 de angela

:rolleyes:Ce daca prietena ta ar face asta cu un fost prieten nu s-ar numi inselat??:wacko:Cum s-ar numi oare??? Asta imi aminteste de un banc: Cocosul isi gaseste gaina cu un alt cocos calare pe ea. La care, gaina: Stii iubitule, mi-as spus ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai exista fidelit

din 3 feb 2009 23:26 de soaie

Cred ca orice barbat sau femeie si-ar insela partenerul/a nu cred ca mai exista fidelitate dar ma gandesc la mine avand in vedere cu fosta mea nu am inselat-o 2 ani pana m-a inselat ea si dupa le-am inselat si eu pe toate. daca exista iubire dar sa ...

Re: Relatie sexuala cu fosta/fostul

din 3 feb 2009 22:56 de Pasaroi_Cuminte

Da.

Re: sex

din 3 feb 2009 22:49 de femme

Daca ar fi asa, fetele de pe centura ar fi toate de o frumusete rara!!!:lol::lol::lol:

Re: Re: greu de intzeles

din 3 feb 2009 22:40 de boby18b

ideea e ca...pur si simplu cateodata nu simt nici macar placere,parca nu simt absolut nimic,de asta pot zice ca imi este frica si nu stiu ce e cu mine,cand am facut-o in baie(cada) mi s-a sculat,dupa...cat timp am iesit si am ajuns in camera la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai exista fidelitate?

din 3 feb 2009 22:39 de femme

Ce inseamna "nu mai e ca inainte"? Dezvolta, te rog!! Si ce altceva mai "bun" ar putea sa-ti ofere alta, incat sa te determine sa-ti inseli prietena???;)

Re: Re: Re: sex oral?

din 3 feb 2009 22:23 de Pischot

Bine zis :ok: clar :)) face sex in 3 decat un oral :)) acuma se pune problema altfel.. iti place sa fi in inferioritate si sa te trezesti cu ceva in gura:)) si fara sa`ti faca placere :D:D:D mi se pare Cel mai Funny :D:D:D :~*unele ...

Re: Voua fetelor va place sexul oral

din 3 feb 2009 22:18 de Pischot

Doamne ... cat o sa mai aveti prejudecati ?? cat o sa mai rezistati sa fiti doar voi rasfatzate ... ?? Mentin ideea de EGOISM ::devil: :huh: :blink: ma baieti :)) Ia nu le mai rasfatzati daca ele nu va fac sa va simtit bine :)) [ Ps : fata ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1583 din 3732
«   1 ... 1580   1581   1582   1583   1584   1585   1586 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare