Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalel

din 3 feb 2009 10:18 de Alexandra

Daca te uitai pe prospect vedeai ca scrie ca prima pastila se ia in prima zi de ciclu ... nu stiu numai lua niciuna pana nu iti vine si cand iti vine incepi... apoi ca sa fie 21 in total mai cumperi inca un blister din care iei una ...faci pauza 7 ...

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 3 feb 2009 02:38 de x

da....si eu mi-as dori cel mai mult in lumea asta un copil.....dar nu atunci cand a fost conceput intr-un moment nepotrivit cu persoana nepotrivita....nu atunci cand de la inceput nu ar avea o viata normala, o familie s.a.m.d...eu am 23 de ani, si ...

Re: Prea mica de inaltime!!!

din 3 feb 2009 01:38 de steaven

poi la voi fetele nu se prea baga in seama inaltimea, in schimb ce la baieti foarte tare, eu merg pe 18 si am 1.65 , si ma apuc sa iau calciu ptr a creste:rolleyes:

Re: Aparitia spermei

din 3 feb 2009 01:32 de steaven

ba luati si va masturbati pana va vine sperma, nu fiti prosti, prin masturbarea si ejacularea spermei iti antrenezi penisul in vedere tinerii cat mai mult a actului sexual , iar cei care ejaculeaza sperma greu is buni de facut sex cu ei....da asta nu ...

Re: Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masur

din 3 feb 2009 00:40 de tiby

Baietii (ca barbati nu poti sa le zici) care dau in fete ar trebui arsi pe rug.Asta nu inseamna ca fata ar terbui sa isi bata joc in ultimu hal, dar daca nu se intelg sa se desparta. In cazu asta pretenu ei o manipuleaza zicandu i ca o sa faca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parul de pe bu

din 3 feb 2009 00:39 de danutz

pai ce e ea??porc(scroafa)?? ca sa fie parlita??=))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am facut sex cu el,

din 3 feb 2009 00:33 de tiby

intrebarea e, mai sunt baieti sa iubeasca fetele daca nu fac sex cu ele?Eu sincer as fi in stare dar nu prea mult timp,am 16 ani, deci as putea sa astept mai bine decat unu de 25 de ani:D%%-Bafta

Re: Re: Re: Re: Prietena mea

din 3 feb 2009 00:27 de tiby

Eu si cu pretenu meu cel mai bun, ne furam pretenele tot timpu, dar aveam o prietenie atat de puternica incat nici nu dadea vreo atentie.Sincer eu tin my best friend cel mai aproape.Am un sg preten in care am incredere, iau fetele le schimbi de la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Mai exista fidelitate?

din 3 feb 2009 00:21 de tiby

Buna intrebare, sincer e tetatia ft mare atunci cand pretena ta nu mai e ca inainte si daca cea ce ti se ofera e mai "buna":D

Re: Re: Re: Sarutul si ata la limba

din 3 feb 2009 00:19 de dana01

pai si voi ce zziceti:-s ... nu incomodeaza la nimic ....??? chiar daca aceasta ata este mai lunag decat cea normala .. deaia am si pus problema :((( ..plsss

Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cine

din 3 feb 2009 00:19 de tiby

Cel mai mult iti dai seama atunci cand esti pe langa ea si daca iti da atentie adik daca se uita spre tine asa mai insistent e ft ft posibil sa te placa.Eu zambesc la fetele care imi plac si daca si ea se uita la mine o sa fac eu primu pas:DBafta%%-

Re: Re: Re: o mica.. ' problema '

din 3 feb 2009 00:15 de tiby

Nu prea e bine sa iei fetele, cu ceva de genu" vrei maine sa facem sex", cred ca numai o panarama ar zice da, mai ales daca e pt prima data.Invit-o pe la tine, uitati-va la un film, luati-va dusi de val...%%-parerea mea

Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci peste ?

din 3 feb 2009 00:12 de tiby

Firea mea e ca eu daca ma despart de cineva pe care am iubit cu adevarat stau suparat vro 2-3 zile, si dupaia nu ma mai gandesc, sau poate cine stie cand imi mai aduc minte de ele.Viata merge inainte.%%-

Re: Re: Re: greu de intzeles

din 3 feb 2009 00:10 de femme

Nu stiu ce sa zic!! Daca tu te simti mai impacat, mergi la un urolog!!:ok::ok:

Re: Re: Ce vrea de la mine?? Revenire pe subiect

din 3 feb 2009 00:10 de tiby

Eu zic acuma sa iti vezi de relatia actuala si lasa-l in pace pe ex, mai ales daca ai spus ca nu mia simti nimik pt el%%-

Re: greu de intzeles

din 2 feb 2009 23:54 de femme

Poate ca nu te relaxezi total sau te gandesti la altceva in timpul actului!! Ti se intampla doar de la un timp sau asa a fost mereu??

Nu reusesc sa ma simt excitat!

din 2 feb 2009 23:32 de boby18b

deci....am si eu o mica(mare problema)...si va rog fara bullshit...nu stiu de ce si cum....cand fac cu prietena mea..la inceput cel putin...nu ma simt deloc excitat...adik nimic macar la sexul oral nu prea reactionez,ba mai mult..parca mai eficient e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalele

din 2 feb 2009 21:59 de alina_me

si atunci dc mia zis k pot sa le iau oricand:-| ? dak am luat deja una azi ce pot face:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: comedii...

din 2 feb 2009 21:24 de vladbodan

:mellow::mellow: pai toate sunt vechi presupun ca toti le-au vazut cel putin odata daca nu de 2 3 4 5 090-9-087 ori :mellow:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalele

din 2 feb 2009 21:23 de Alexandra

anticonceptionalele se iau din prima zi de ciclu ... nu inainte sunt 21 pe un blister apoi fac 7 zile pauza si incepi un nou blister chiar daca mai ai menstruatie...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1585 din 3732
«   1 ... 1582   1583   1584   1585   1586   1587   1588 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare