Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 feb 2009 10:56 de marria_ioanna

Buna!sunt noua si nush sigur dak am deskis bn subiectu aici.am si eu o intrebare legata de "prima data":daca ambii parteneri sunt virgini exista vreun risc de infestare cu (ITS sau BTS)vreo anumita boala transmisa pe cale sexuala,evident in cazul ...

Re: o mica.. ' problema '

din 2 feb 2009 10:43 de pacpac

Nu cred ca e o idee buna sa te duci ca boul in iesle si sa ii zici ca vrei sa faci dragoste cu ea. Cred ca mai bine sa va lasati dusi de val atunci cand sunteti impreuna,in intimitate,cand va sarutati,pipaiti,treci pe la sani,apoi usor la ...

Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 2 feb 2009 10:27 de manu

imi dau seama daka ma iubeste cineva dupa cum vorbeste si se poarta:ok:

Re: Re: Re: Ce prostii spun blondele.....!

din 2 feb 2009 06:05 de Pasaroi_Cuminte

Ciudat este faptul ca Sharon este cunoscuta pentru "inteligenta" dintre picioare , pe baza caruia si-a facut cariera in cinema. Basic Instinct. De obicei barbatul prefera sa ia de sotie femeia pe care o iubeste, indiferent de culoarea ...

O mica... ' problema': vreau sa facem sex

din 2 feb 2009 03:57 de eu

ciao sunt cu prietena-mea de 4 luni.. ea are 16 eu 17. acu.. eu vreau sa ii spun ca as vrea sa facem dragoste.. chiar daca ea poate nu va fi deacord, dar nu stiu cum sa ii zic. poate ca sunt putin timid, nu stiu.. ati putea voi sa ma ajutati va ...

Re: Re: Ce prostii spun blondele.....!

din 2 feb 2009 02:00 de ExoticDream

Chiar nimic nu am cu ele, am omis ghilimelele, "rautatea" nu-mi apartine, a aparut intr-un ziar de-al nostru, am postat-o doar pentru ca era funny! Sharon Stone are un IQ apropiat de cel al lui Einstein... si este blonda! In alta ...

Re: Re: fata virgina

din 2 feb 2009 01:31 de ExoticDream

Unde ai citit tu chestia asta?!? Nu stiu baietii cum sunt, dar cel putin unele fete nu mor daca il "nimeresc" de prima data pe [i]the one[/i], pot ramane cu el toata viata fara sa le sticleasca ochii dupa Schwartzeneggerii din imprejurimi! Nu ...

Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem

din 2 feb 2009 00:44 de tiby

Nu ar terbui sa insiste, si daca il refuzi sa isi schimbe comportamentul, tu ai spus ca il iubesti, dar actionand asa el arata ca nu te iubeste, de acum e decizia ta%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

din 2 feb 2009 00:41 de tiby

Asa e, bautura te poate ajuta sa agati, dar te poate ajuta sa si inseli sau sa te combini cu vro urata. Cand am baut asa un pic mai mult i am vb urat persoanei care urma sa o intreb daca vrea sa fei cu mine, si a doua zi dimineata imi venea sa imi ...

Re: Re: Subiecte pt intalnire-fata timida

din 2 feb 2009 00:34 de tiby

E ft grea o intalnire cu o fata timida, te inteleg.Pe mine m a interbay bunica ei cum ma inteleg cu ea, si eu zic bine, da care ea zice, poy cu ea nici nu ai cum sa te certi. cand am iesit in orash am vb dar daca eram din orashe diferite nu prea avea ...

Re: Re: ....

din 2 feb 2009 00:05 de tiby

Cum a mai zis cineva mai sus de mine, faza cu alcoolu tine.Nu prea sunt genu care daca vede o fata se duce sa o intrebe anumite chestii.Dar la mare dupa cateva pahare bune, am agatat in prostie. Acuma nu tre sa fii nici beat muci, dar un pic de ...

Re: Re: Sunt indragostit, dar nu am curaj sa-i spu

din 2 feb 2009 00:03 de tiby

Am fost si eu intr-o situatie dasta.Pur si simplu la sfarsitu oreo cand iesea din cls, i-am cerut nr de tel, eu vb asa ca sunt mai infipt, acuma nu stiu cu cei mai timizi. Daca chiar nu ai curaj sa ii spui ce simti, roaga un preten sa ii zica, sau sa ...

Re: Re: Oare ii place de mine?

din 1 feb 2009 23:58 de tiby

Iti dai seama din privirea ei, daca esti pe langa ea si se uita spre tine e posibil sa te placa, daca nu, cine stie...%%-

Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut!

din 1 feb 2009 23:46 de tiby

Chiar ca, adik daca te lasi sarutata de toti, o sa se duca vb, ceva de genu, "aia se ssaruta cu toti".E mult mai fain daca se vb despre tine ca "Tipa aia a sarutat decat 2 baieti" Suna altfel.

Re: Sarutul cu limba

din 1 feb 2009 23:45 de un...prieten

[b]va dau cel mai bun sfat pentru a te invata sa saruti...va luati un mar..facetii o borta unde incepeti sal sarutati..si vedeti ca este de folos[/b]

Re: menstruatie intariziata X( help me plssss!!!

din 1 feb 2009 23:39 de femme

Daca ati facut sex protejat si prietenul tau spune ca prezervativul nu s-a spart, nu ai de ce sa iti faci griji!! Poate este doar oraceala la ovare!! Daca testul iese negativ, ar trebui sa mergi la un medic, intarzierea menstruatiei are si alte ...

Re: menstruatie intariziata X( help me plssss!!!

din 1 feb 2009 23:37 de DarkAngel

Cauzele intarzaierii ciclului mesrual pot fi multiple: de la alimentatie,la o dereglare hormonala, la o banala raceala, sau de la anumite medicamente pe care le-ai consumat,chiar si stresul il poate influenta. In mod normal daca ai facut sex ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum exciti o fata?

din 1 feb 2009 23:07 de Pasaroi_Cuminte

Pai ce am spus eu , este rezultatul. Da am pus in practica, iar rezultatul a fost spectaculos.:~* Tacerea e de aur ? :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum exciti o fata? Ind

din 1 feb 2009 22:51 de vladbodan

atunci cum ai fi preferat sa o numesc , presupun ca dupa ce zici toate chestiile alea sunt teorii pana nu le pui in practica sau sa aflii daca asa sunt:ermm: oricum , eu aveam o alta idee in cap despre toata chestia asta dar prefer sa ...

Re: Re: Circumcizie

din 1 feb 2009 22:49 de dr.aksam kad

dragul meu sa vede ca aveti niste informatia despre aspectul negativ de circumciziei si cu aceasta ocazia va informezi citeva aspecte pozitive pe care nu l+stiş 1+ toti musulmani si evrei sint circumcizati 2+sa constatati ca frecventa cancer ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1587 din 3732
«   1 ... 1584   1585   1586   1587   1588   1589   1590 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare