Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 1 feb 2009 21:06 de boghy
poti face cat sex vrei...da tot cu
cimitirul de cosuri ramai...Sex-ul este pe o parte o prostie...ca ajuta la disparitia cosurilor:blink:...pe de alta parte este o placere:D {sa nu ziceti k nu e adevarat}
Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat de trei ori, s din 1 feb 2009 19:06 de femme
Sunt total de acord cu tine!! Cunosc destule astfel de "specimene", care mereu se intorc la "cel bun" pe care l-au avut!):():(
Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat de trei ori, s-o i din 1 feb 2009 18:45 de tiby
E tipu de fata care atunci cand are sansa sa experimenteze ceva nou incearca, si daca nu ii convine se intoarce inapoi, deci se vede ca nu ii place sa stea singura.Eu nu as fi iertat-o
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum po din 1 feb 2009 17:35 de tiby
Aveti si voi rabdare.Faceti sex de cateva ori si daca nu se rupe si va deranjeaza duceti-va la doctor si o taie el.Nu va apucati voi sa faceti cine stie ce prostie, ca pe urma umblati prin spitale
Re: Re: Re: Re: Cum sa ma dizvirginez singur? (Sun din 1 feb 2009 17:31 de tiby
Sunteti tari cu dezvirginarea.Daca nu te dezvirginezi cu o fata nu mai are niciun farmec.Degeaba zici ca nu mai esti virgin daca ai facut-o singur, cam absurd si oricum ar trebui sa o tragi rau de tot daca nu ai partenera si o sa te cam urci pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani din 1 feb 2009 17:22 de tiby
Nu ii ascultati pa aia care zic sa nu faceti sex pana la 18 ani.La 16 ani daca faci e super ok, ce e mai frumos decat o fata la 16 ani, sa fim seriosi...
Re: Re: Re: Aparitia spermei din 1 feb 2009 17:18 de tiby
Nu stiu exact ce sa va spun, dar mie mi a venit sperma sigur la 14 ani sa chiar mai devreme daca tin eu bine minte:DLa 16 daca nu ti-a venit e cam problema%%-%%-
Re: Re: Aparitia spermei din 1 feb 2009 13:05 de messy
poi mah daca nu tia aparut sperma pan la 15 i bai mare ce sa faci nu o sa ai mostenitori :ninja::ninja:
:pirate:
:-` da orcu pote o sa vin de la sine pe la 99 de ani
Re: Re: Aparitia spermei din 1 feb 2009 13:05 de messy
poi mah daca nu tia aparut sperma pan la 15 i bai mare ce sa faci nu o sa ai mostenitori :ninja::ninja:
:pirate:
:-` da orcu pote o sa vin de la sine pe la 99 de ani
Re: Re: Re: Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, p din 1 feb 2009 12:43 de Pasaroi_Cuminte
Da Vlad exista. Numai ca nu se realizeaza prin simple cuvinte sau propozitii /fraze ( lasa metodele de agatat, nu ne referim le ele aici ).
Partea ciudata este ca uneori nici ele nu stiu ca exista astfel de metode. :lol:
Acum exista mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: lamuriti-ma din 1 feb 2009 12:25 de Trexv
mda testiculele la orice barbat normal nu sunt egali...in sensul ca unul e mai sus,iar celalalt mai jos, la fel ca si sanii femeilor:unul mai mic decat celalalt ;)
la operatia de circumcizie nu are ce sa taie de la baza penisului , ci doar ...
Re: Sarutul si ata la limba din 1 feb 2009 12:22 de Trexv
Doamne fereste...Banuiesc ca te referi la "ata" de sub limba... Daca da sa nu cumva sa faci prostia sa te apuci sa ti-o tai ca ajungi in spital... Nu mai asculta toate prostiile debitate de copilasii de prin curtea scolii ;)
Re: Re: Re: Re: Mai exista fidelitate? din 1 feb 2009 11:41 de vladbodan
:flowers::flowers::flowers::flowers:
:-*
Re: Re: Re: Prietena mea din 1 feb 2009 08:53 de baby
mai bine nu ma uitam la profil:blink::blink:
e un copiiiiiiiiiiil:`deci am zis bine
acum se intelege reactia ei:ermm:
mama ce rapizi sunt astia mici:unsure:
:,:-*
Re: Re: Re: Mai exista fidelitate? din 1 feb 2009 05:31 de ExoticDream
Daca iubesti, cuvantul "trebuie" nu are ce cauta acolo, nu inseli nu pentru ca "nu trebuie" (adica nu-ti da voie statutul de persoana implicata in relatie), ci pentru ca asa simti. Dupa parerea mea, cel care se abtine de la a insela doar pentru ...
Re: O intamplare ciudata din 1 feb 2009 05:27 de ExoticDream
Cati ani aveti? De cand sunteti impreuna?
Indiferent de raspunsurile la intrebari.... nu vad de ce nu ai astepta-o.... un timp rezonabil, in fond, nu ti-a gresit cu nimic, pur si simplu s-a speriat (acel [i]freaking out[/i] din engleza)... De ...
Re: Cati bani din 1 feb 2009 05:19 de ExoticDream
Nu de mai multi decat ai nevoie daca esti singur/singura. Singura deosebire este ca uneori cheltuieste el mai mult, alteori ea, in functie de posibilitatile de moment ale fiecaruia. Si daca nu esti in cuplu, mergi la film, teatru, in vacanta, iti ...
Re: Re: Re: Re: Parul de pe burta vs viata sexuala din 1 feb 2009 05:00 de ExoticDream
Am verificat: fata/fetele cu problemele paroase (arabela, byby,
coryna, mary) se afla in aceeasi locatie. Acum sunt doua posibilitati: ori avem de a face cu una si aceeasi persoana, ori toata clasa este paroasa si s-a perindat pe la net in ...
Re: Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvi din 1 feb 2009 04:44 de ExoticDream
Suna bine chestia cu Maldivele, dar exista si cuvinte care pot pune o fiinta pe jar mai abitir ca orice destinatie exotica.... daca si numai daca la mijloc este o functie de sentiment, cu derivata intai pozitiva...
;););)
Re: Re: Re: o intamplare ciudata din 31 ian 2009 23:39 de vladbodan
cum a spus si darkangel , ...noi nu putem spune daca merita sau nu , tu esti singurul in masura de a lua o decizie...:ok:succes
Pagina 1588 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
90 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||