Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Fimoza?

din 30 ian 2009 20:26 de femme

Eu sunt fata si nu ma pre pricep:~*:~*, de aceea vreau sa te intreb ceva. Este adevarat ca, la baieti, parintii trebuie sa verifice daca penisul se decaloteaza cand sunt micuti???(?)(?) Daca stii, te rog raspunde-mi!! E o curiozitate!!:p:p

Re: Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care i

din 30 ian 2009 19:42 de Pasaroi_Cuminte

Numai lucruri futile spui. ( asa :lol: ) Aici e vorba de o copila care este la inceput de adolescenta si care incearca sa inteleaga noi sentimente cum ar fi: gelozia, nu meditatii la limba romana. Adolescentii din ziua de azi sunt ...

Re: Fimoza?

din 30 ian 2009 19:15 de vladbodan

fimoza ai atunci cand nu se poate decalota complet , adica pana la refuz , sa zic asa , trebuie sa iti vezi forma completa a capului, in cazul in care nu se poate decalota complet , ai nevoie de o operatie scurta ... adica pe scurt iti da ...

Re: Re: Parul de pe burta vs viata sexuala!

din 30 ian 2009 19:04 de baby

are si pe limba:`:` daca e inchis la culoare mergi la un salon si gata nu e nici scump si macar stii ca scapi de o grija. :,:-*

Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care il pl

din 30 ian 2009 18:59 de angela

Nimeni nu observa greselile pe care le face fata asta??? Perietena in loc de prietena ma-s in loc de m-as sa intamplat in loc de s-a intamplat sai spun in loc de sa-i :wacko::wacko::wacko::wacko: Leoaico, de gramatica ai auzit????Si ...

Re: Re: Re: Re: Re: sarcina?

din 30 ian 2009 18:56 de vladbodan

nu inteleg nici eu de ce mai folositi prezervativ daca folosesti anticonceptionale ... cu chiar asa frica iti e ??? si greturi poti avea de la orice nu neaparat de la o sarcina :mellow:

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu pc-ul

din 30 ian 2009 17:42 de Pasaroi_Cuminte

Da-i o scanare dupa worms/virusi/keyloggers ( da-i o scanare FULL, pe toate discurile , include si memoria si registrii de windows ) Versiunea licentiata de BB Flash nu are probleme.

Re: Greturi usoare, contraceptive, sarcina?

din 30 ian 2009 17:32 de simosimina

Mai fetitzo..atata timp cat folosesti anticonceptionale NU ai cum sa ramai insarcinata...este imposibil.... Acum nu inteleg d c ai folosit si prezervativ? :-??? Freaksssssssssss

Re: Re: Re: Re: Probleme cu pc-ul

din 30 ian 2009 17:17 de gogu

deci pana sa instalez acel program imi mergea calculatorul bine(aadica nu se bloca cand ieseam dintr-un joc),acum dupa ce am instalat acel program mi se blocheaza,chiar daca nu il folosesc,ba chiar l-am si dezinstalat insa problema persista,adica ...

din 30 ian 2009 16:38 de vladbodan

si ce e rau in a te intreba daca te-ai suparat :mellow: nu stiu de ce te tot agiti daca nici macar nu esti impreuna cu el:ermm: ea macar stie ca iti place de el?

Re: Re: Parul de pe burta vs viata sexuala!

din 30 ian 2009 16:33 de mary

inchis la culoare e

din 30 ian 2009 16:25 de Leoaica

Nu m-am super pt ca au dansat inpreuna,m-am suparat pt ca a avut tupeu sa vina la mine si cu zambetul pe buze m-a intrebat daca nu ma supar

din 30 ian 2009 16:25 de Leoaica

Nu m-am super pt ca au dansat inpreuna,m-am suparat pt ca a avut tupeu sa vina la mine si cu zambetul pe buze m-a intrebat daca nu ma supar

din 30 ian 2009 16:24 de Leoaica

din 30 ian 2009 15:47 de yOojulia

na si care e faza dak a dansat cu el?...oricum tuh nu ai nimic cu baiatu respectiv...cred k pretena ta,intentionat te`a intrebat dak te-ai suparat..k stia k te enervezi:))))):))))) sau sa iti faca in ciuda ..hmmm cine stie:blink:....

din 30 ian 2009 15:40 de baby

desiguuuuur:lol::lol::lol: "bun" sfat:lol::lol: tocmai ca este copila. si ce e rau in asta? cand ai o anumita varsta nu prea stii cum sa iei anumite lucruri...iar asta nu e de condamnat. asa a vazut ea.si poate chiar asa a si ...

Re: Parul de pe burta vs viata sexuala!

din 30 ian 2009 15:33 de baby

ma da cat par ai pe burta:huh:? crek nu e ca la barbati:` mergi la un salon....ca doar nu ai sa il razi cu lama :lol: dar nu vad la ce te impiedica mai ales daca nu e mare si nici inchis la culoare. sau e?:` :,:-*

din 30 ian 2009 14:12 de simosimina

nu stiam k in ziua d azi dk dansezi cu un tip inseamna k t dai la el :))) in fine...

Re: Re: Re: Re: Cati bani ,,costa,, o relatie si o

din 30 ian 2009 14:09 de vladbodan

:mellow::mellow::mellow::mellow::mellow: mie frica sa te intreb daca cumva esti ceva spargator de banci sau patron la ceva firma imensa:ermm::ermm::ermm::mellow:

din 30 ian 2009 14:08 de vladbodan

:mellow: uau ... si s-a prabusit lumea peste tine odata cu dansul ala ... :mellow: esti cam copila :wacko:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1591 din 3732
«   1 ... 1588   1589   1590   1591   1592   1593   1594 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare