Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Fimoza? din 30 ian 2009 20:26 de femme
Eu sunt fata si nu ma pre pricep:~*:~*, de aceea vreau sa te intreb ceva. Este adevarat ca, la baieti, parintii trebuie sa verifice daca penisul se decaloteaza cand sunt micuti???(?)(?)
Daca stii, te rog raspunde-mi!! E o curiozitate!!:p:p
Re: Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care i din 30 ian 2009 19:42 de Pasaroi_Cuminte
Numai lucruri futile spui. ( asa :lol: )
Aici e vorba de o copila care este la inceput de adolescenta si care incearca sa inteleaga noi sentimente cum ar fi: gelozia, nu meditatii la limba romana.
Adolescentii din ziua de azi sunt ...
Re: Fimoza? din 30 ian 2009 19:15 de vladbodan
fimoza ai atunci cand nu se poate decalota complet , adica pana la refuz , sa zic asa , trebuie sa iti vezi forma completa a capului, in cazul in care nu se poate decalota complet , ai nevoie de o operatie scurta ... adica pe scurt iti da ...
Re: Re: Parul de pe burta vs viata sexuala! din 30 ian 2009 19:04 de baby
are si pe limba:`:`
daca e inchis la culoare mergi la un salon si gata
nu e nici scump si macar stii ca scapi de o grija.
:,:-*
Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care il pl din 30 ian 2009 18:59 de angela
Nimeni nu observa greselile pe care le face fata asta???
Perietena in loc de prietena
ma-s in loc de m-as
sa intamplat in loc de s-a intamplat
sai spun in loc de sa-i
:wacko::wacko::wacko::wacko:
Leoaico, de gramatica ai auzit????Si ...
Re: Re: Re: Re: Re: sarcina? din 30 ian 2009 18:56 de vladbodan
nu inteleg nici eu de ce mai folositi prezervativ daca folosesti anticonceptionale ... cu chiar asa frica iti e ??? si greturi poti avea de la orice nu neaparat de la o sarcina :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu pc-ul din 30 ian 2009 17:42 de Pasaroi_Cuminte
Da-i o scanare dupa worms/virusi/keyloggers ( da-i o scanare FULL, pe toate discurile , include si memoria si registrii de windows )
Versiunea licentiata de BB Flash nu are probleme.
Re: Greturi usoare, contraceptive, sarcina? din 30 ian 2009 17:32 de simosimina
Mai fetitzo..atata timp cat folosesti anticonceptionale NU ai cum sa ramai insarcinata...este imposibil....
Acum nu inteleg d c ai folosit si prezervativ? :-???
Freaksssssssssss
Re: Re: Re: Re: Probleme cu pc-ul din 30 ian 2009 17:17 de gogu
deci pana sa instalez acel program imi mergea calculatorul bine(aadica nu se bloca cand ieseam dintr-un joc),acum dupa ce am instalat acel program mi se blocheaza,chiar daca nu il folosesc,ba chiar l-am si dezinstalat insa problema persista,adica ...
Re: Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care i din 30 ian 2009 16:38 de vladbodan
si ce e rau in a te intreba daca te-ai suparat :mellow: nu stiu de ce te tot agiti daca nici macar nu esti impreuna cu el:ermm: ea macar stie ca iti place de el?
Re: Re: Parul de pe burta vs viata sexuala! din 30 ian 2009 16:33 de mary
inchis la culoare e
Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care il pl din 30 ian 2009 16:25 de Leoaica
Nu m-am super pt ca au dansat inpreuna,m-am suparat pt ca a avut tupeu sa vina la mine si cu zambetul pe buze m-a intrebat daca nu ma supar
Re: Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care i din 30 ian 2009 16:25 de Leoaica
Nu m-am super pt ca au dansat inpreuna,m-am suparat pt ca a avut tupeu sa vina la mine si cu zambetul pe buze m-a intrebat daca nu ma supar
Re: Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care i din 30 ian 2009 16:24 de Leoaica
Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care il pl din 30 ian 2009 15:47 de yOojulia
na si care e faza dak a dansat cu el?...oricum tuh nu ai nimic cu baiatu respectiv...cred k pretena ta,intentionat te`a intrebat dak te-ai suparat..k stia k te enervezi:))))):))))) sau sa iti faca in ciuda ..hmmm cine stie:blink:....
Re: Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care i din 30 ian 2009 15:40 de baby
desiguuuuur:lol::lol::lol:
"bun" sfat:lol::lol:
tocmai ca este copila. si ce e rau in asta? cand ai o anumita varsta nu prea stii cum sa iei anumite lucruri...iar asta nu e de condamnat.
asa a vazut ea.si poate chiar asa a si ...
Re: Parul de pe burta vs viata sexuala! din 30 ian 2009 15:33 de baby
ma da cat par ai pe burta:huh:?
crek nu e ca la barbati:`
mergi la un salon....ca doar nu ai sa il razi cu lama :lol:
dar nu vad la ce te impiedica mai ales daca nu e mare si nici inchis la culoare. sau e?:`
:,:-*
Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care il pl din 30 ian 2009 14:12 de simosimina
nu stiam k in ziua d azi dk dansezi cu un tip inseamna k t dai la el :))) in fine...
Re: Re: Re: Re: Cati bani ,,costa,, o relatie si o din 30 ian 2009 14:09 de vladbodan
:mellow::mellow::mellow::mellow::mellow: mie frica sa te intreb daca cumva esti ceva spargator de banci sau patron la ceva firma imensa:ermm::ermm::ermm::mellow:
Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care il pl din 30 ian 2009 14:08 de vladbodan
:mellow: uau ... si s-a prabusit lumea peste tine odata cu dansul ala ... :mellow: esti cam copila :wacko:
Pagina 1591 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||