Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Operatie de marire a penisului

din 30 ian 2009 10:07 de pacpac

Daca nu ai observat pana acum toti astia de pe sexpert au penisurile de la 15-25 si groase cat trunchiul de copac,deci nu avem nevoie de operatii :)) Vezi ca exista un motor de cautare pa intiernet,ii zice google,dar e greu,greu al draq de ...

Re: Re: Dezvirginarea

din 30 ian 2009 09:53 de vera_mary88

hmmm pe mine nu m-a durut si am facut fara prezervativ...aveam incredere in baiat ca stie ce face ca nu eram prima pe care a dezvirginat-o...dar eu zic ca e mai sigur cu prezervativ...si nu te doare daca esti incalzita bine sau nu te doare asa ...

Re: Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care i

din 30 ian 2009 09:48 de vera_mary88

banuiesc ca esti minora inca....deci nu se aplica faza cu datul la altii..cat esti adolescent..zic eu...e urat din partea ei mai ales ca iti e prietena...de fapt nu stiu cat de prietena iti e daca face chestii de genu...poate vrea sa demonstreze ...

Re: Prietena mea a dansat cu baiatul pe care il pl

din 30 ian 2009 09:45 de pacpac

culca-te cu prietenul ei.o sa fie foarte fericita lol

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 ian 2009 09:45 de vera_mary88

eu zic ca pe la 25 26 de ani sa apara copii pentru ca nu vreau sa ma confunde lumea pe strada cand ies cu copilul meu cu bunica lui...de casatorit si mai repede :love: nu cred ca schimba casatoria prea mult o viata de cuplu depinde de persoanele ...

Re: Re: paruuuuuuuuuuuul

din 30 ian 2009 09:43 de pacpac

totusi e mai bine sa-l epileze

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca

din 30 ian 2009 08:27 de Durden93

A fost pt. mine?

Re: Re: Re: Re: lamuriti-ma

din 30 ian 2009 04:10 de buzica

amsi eu un var care a fost operat tot infelu asta.. el a avut un testicul mai sus si unu mai jos .. i leaasezat si gata... eu fac sport si ma tot speri de gandu asta sanu raman impotent:))) din cauza greutatilor pe care le ridic de la o varsta asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sarutul cu limba

din 30 ian 2009 04:01 de buzica

hai fratee :)) axxo :) daca o lasi acolo amortesti :))) oinvarti si tu faci ceva pacolo daca esti dus de val nici nuti mai dai seama :))) :cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pierce in buric

din 30 ian 2009 03:56 de buzica

daaa facetiva pierce fratilor daca va plac aceste bijuterii :):):) eu amavut mai peste tot:)) mai putin in burci canus fata dar amdat gauri peste tot aproape :):):) :~* problema e ca la buric tin minte candii dadusemunei tipe a venitcam3 4 saptamani ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt prea inalt??

din 30 ian 2009 02:15 de ExoticDream

La ce ceata e zilele astea, asta-i mai lipsea! Daca o logaritmezi un pic, sigur o apuca durerea de cap si uita si de blonziiiii cu ochi albastriiiiii! P.S. Ma gandesc ca n-o fi la varsta integrarii (in absolut?), altfel n-ar deriva atatea ...

Fimoza?

din 30 ian 2009 02:04 de true

Am tot citit topicurile de fimoza si problemele asemanatoare ei.Un lucru incomod de care ar vrea sa scape oricine se confrunta cu asa ceva.Vreau sa stiu daca ma confrunt sau nu cu aceasta fimoza.Din cate stiu la fimoza penisul nu se decaloteaza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caut p

din 30 ian 2009 01:58 de ExoticDream

Daca de-asta ai trecut pe la noi, ne pare rau, pentru rendezvous-uri incearca un etaj mai sus/jos.... :(:(:(

Re: paruuuuuuuuuuuul

din 30 ian 2009 01:39 de femme

Tu esti aceasi fata cu parul de pe fund? Nu prea inteleg eu ce/cat par ai tu pe acolo, dar daca nu-ti place epileaza-te!:ok: In legatura cu prietenul tau, daca te place nici nu va observa.

Re: Re: Nu stiu sa sarut!

din 30 ian 2009 01:06 de tiby

Daca nu stii sa saruti, saruta.Pare prostesc dar singura cale sa inveti e sa incerci.Nu iti bate capu pe google ca iti pierzi timpu.Un sarut e ft simplu, o sa mearga de la sine si e soooper:X

Re: Re: Replici pentru agatat ?

din 30 ian 2009 00:46 de tiby

Nu prea vad ce e rau daca ai o "arta" de agatat.Sincer poti sa o iei ca pe o provocare.De ex pariuri cu pretenii:))Dar sincer tot ce terbuie sa faci e sa fii tu pe urma daca ii place de tine o sa iti dea numaru.Mai sunt si genu de fete ft timide, ...

Re: cum stiu daca o fata ma place?

din 30 ian 2009 00:39 de tiby

Frate sti cum e.Daca nu intrebi nu ai avut si nu ai castigat, daca interbi nu ai avut si poti castiga, deci gandeste-te si tu:D

Re: Re: sarcina?

din 29 ian 2009 23:47 de carola_03

Asta e a 3-a luna de anticonceptionale, niciodata nu am avut greturi de la ele, si in plus am terminat pastilutzele de 2 zile iar senzatia aia de greata ink exista...!!!

Re: sarcina?

din 29 ian 2009 23:05 de angela

Daca folosesti si prezervativul si anticonceptionale,nu ai cum sa ramai insarcinata. Greata vine de la anticonceptionale, poate ar trebui sa te duci la doctor sa-ti prescrie altele.:flowers:

Re: Re: dezvirginarea

din 29 ian 2009 22:17 de byby

ms de rasp:heart:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1592 din 3732
«   1 ... 1589   1590   1591   1592   1593   1594   1595 ... 3732   »

loading...