Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: dezvirginarea din 29 ian 2009 22:05 de femme
Da, durerea este suportabila, sau poate sa nici nu existe, daca esti relaxata, el e tandru si tu ai incredere in el. Prima data cel mai bine folositi prezervativul, te apara si de o sarcina si de boli cu transmitere sexuala!!:ok:%%-
Re: sarcina? din 29 ian 2009 21:50 de baby
de cand iei anticonceptionale?
nu ramai daca le iei corect....dar stiu ca astea la incept dau greturi.
mai ales in primele 3 luni.
:,:-*
Greturi usoare, contraceptive, sarcina? din 29 ian 2009 20:32 de carola_03
exista posibilitatea sa raman insarcinata daca am folosit prezervativ si iau si contraceptive novynette.am ceva greturi usoare sau poate doar senzatia de greata sau poate e doar de baza psihologica ca ma gandesc intruna la asta...!!!pls astept un ...
Re: Re: ¨Profitati din plin de diferentele voastr din 29 ian 2009 19:37 de vladbodan
daca esti de un an cu el presupun ca a mai fost pe la magazine , totusi cum reuseste sa faca cumparaturi sau whatever daca nici nu stie limba romana ? voi pe ce limba vorbiti? si problema vine si de la tine cum a zis femme , ai fi putut sa-l inveti ...
Prietena mea a dansat cu baiatul pe care il plac! din 29 ian 2009 19:20 de Leoaica
Azi a fost reuniune iar o perietena a dansat cu baiatul pe care il plac,nu ca ma-s fi suparat,dar a avut tupeul sa vina la mine si sa imi spuna daca m-am suparat
Ce sa fac asta a fost a treia oara cand sa intamplat chestia asta?Ce sai spun,in ...
Re: ¨Profitati din plin de diferentele voastre.  din 29 ian 2009 18:58 de femme
Nu prea inteleg eu cum va afecteaza faptul ca el nu stie limba romana viata voastra sexuala!!?:huh:
Acum, daca problema exista, o sa-ti ofer si un sfat: invata-l limba romana!! Asa va si distrati in timp ce el invata de la tine ceva nou, si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va din 29 ian 2009 18:44 de femme
deci inseamna ca eu pana la urma nu am o relatie serioasa, degeaba sunt de 1 an jumatate cu prietena mea ... inca suntem la stadiul de joaca cu puta in nisip ... :mellow: scuze de ironie
Scuza-ma, dar nu ai inteles!!:ermm: Eu nu ma ...
Re: Re: Re: curbura penisului din 29 ian 2009 18:30 de nea_penis
A trecut mult de atunci cand vorbeati de penisuri curbe caini etc da sincer va zic baiatul asta care se teme pt penisul lui cum i zice.....in fine el are dreptate ,na stiut el sa va explice el are penisul ca ivarul de la usa (ca clanta de la usa de ...
Re: cosuri din 29 ian 2009 18:25 de tiby
Bai cosurile nu tin in mare parte de igiena.E o dereglare hormonala.DACA AVETI COSURI NU MAI MANCATI CIOCOLATA.
Re: Re: Ata rupta pe jumatate! din 29 ian 2009 18:08 de R0xana
hmmm, in cel mai rau caz poate sa-l usture, nu sa-l doara. ce-l doare de fapt???[/quote
inainte il durea ata tot timpul dar acum il doare cand o trage in jos...nu poate sasi decaloteze pielea decar foarte putin.inainte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi s-a intamplat?? din 29 ian 2009 16:28 de gabb
mi se pare corect sa procedeze tot asa lool, sau ar mai avea varianta sa nu se mai masturbeze in baie... :D
Re: Operatie de marire a penisului din 29 ian 2009 11:47 de pacpac
daca o ai de 7-8 cm cand e par,poate merita incercat,altfel nu merita sa te chinui.
Re: Re: Re: operatie de marire din 29 ian 2009 10:49 de vladbodan
:huh::huh::huh: ... mie cam greu sa cred ce spui tu aici , ce sens are sa cauti tu pentru altii operatii de marire a penisului? e handicapat celalalt sau ce? nu stie folosii un pc? si asa nu te cunoaste nimeni si nici nu stim cine esti asa ca ce ...
Re: Prima data din 29 ian 2009 10:44 de vladbodan
probabil explica si faptul ca nu cunosti mai nimic despre sex ... ele si-au batut joc de tine ca pe urma sa poata sa rada de tine , nu toate fetele sunt la fel , pe unele le doare mai putin , pe altele mai tare , pe altele mai deloc ... depinde ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta din 29 ian 2009 10:33 de vladbodan
deci inseamna ca eu pana la urma nu am o relatie serioasa, degeaba sunt de 1 an jumatate cu prietena mea ... inca suntem la stadiul de joaca cu puta in nisip ... :mellow: scuze de ironie
exact de aia prefer mai intai sa ma gandesc la tot ...
Banc Show! din 29 ian 2009 10:03 de SORIN28
1. Porcusorul agresiv intrã în alimentarã.
- Carne de porc aveti?
- Din pãcate nu avem.
- Dar eu ce sunt?
2. Porcusorul agresiv merge la un en-gros.
- Primiti comenzi?
- Sigur cã da!
- Culcaaat!!!
3. Porcusorul agresiv în autobuz. ...
Re: Moovies din 29 ian 2009 00:52 de ExoticDream
Dragut acel Jules Verne, merge pentru o dupa-amiaza de weekend...
[b]"Slumdog millionaire"[/b] - un film bazat pe o idee interesanta.... nu stiu daca are la baza vreo nuvela, dar tehnica cinematografica se modeleaza perfect pe acea idee...; nu ...
Re: Re: Problema ... din 29 ian 2009 00:31 de tiby
Nu poti spune ca lungimea nu conteaza, conteaza dar nu uitati si de grosime, daca e una cat degetu degeaba e ea de 20:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena din 29 ian 2009 00:20 de tiby
Daca tu faci sex timp de 8 ore in continuu iti dau ce vrei tu!!!sa fim seriosi si oricum ai vb despre fata aia de parca ar fi o panarama.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginez din 29 ian 2009 00:11 de tiby
Toata idea ca barbat e sa o iei usurel,:Dlubrifiant....:DA doua seara poti s-o dai intra 6a dupa ce i ai facut rodaju:D:)
Pagina 1593 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||