Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: dezvirginarea

din 29 ian 2009 22:05 de femme

Da, durerea este suportabila, sau poate sa nici nu existe, daca esti relaxata, el e tandru si tu ai incredere in el. Prima data cel mai bine folositi prezervativul, te apara si de o sarcina si de boli cu transmitere sexuala!!:ok:%%-

Re: sarcina?

din 29 ian 2009 21:50 de baby

de cand iei anticonceptionale? nu ramai daca le iei corect....dar stiu ca astea la incept dau greturi. mai ales in primele 3 luni. :,:-*

Greturi usoare, contraceptive, sarcina?

din 29 ian 2009 20:32 de carola_03

exista posibilitatea sa raman insarcinata daca am folosit prezervativ si iau si contraceptive novynette.am ceva greturi usoare sau poate doar senzatia de greata sau poate e doar de baza psihologica ca ma gandesc intruna la asta...!!!pls astept un ...

Re: Re: ¨Profitati din plin de diferentele voastr

din 29 ian 2009 19:37 de vladbodan

daca esti de un an cu el presupun ca a mai fost pe la magazine , totusi cum reuseste sa faca cumparaturi sau whatever daca nici nu stie limba romana ? voi pe ce limba vorbiti? si problema vine si de la tine cum a zis femme , ai fi putut sa-l inveti ...

Prietena mea a dansat cu baiatul pe care il plac!

din 29 ian 2009 19:20 de Leoaica

Azi a fost reuniune iar o perietena a dansat cu baiatul pe care il plac,nu ca ma-s fi suparat,dar a avut tupeul sa vina la mine si sa imi spuna daca m-am suparat Ce sa fac asta a fost a treia oara cand sa intamplat chestia asta?Ce sai spun,in ...

Re: ¨Profitati din plin de diferentele voastre. Â

din 29 ian 2009 18:58 de femme

Nu prea inteleg eu cum va afecteaza faptul ca el nu stie limba romana viata voastra sexuala!!?:huh: Acum, daca problema exista, o sa-ti ofer si un sfat: invata-l limba romana!! Asa va si distrati in timp ce el invata de la tine ceva nou, si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va

din 29 ian 2009 18:44 de femme

deci inseamna ca eu pana la urma nu am o relatie serioasa, degeaba sunt de 1 an jumatate cu prietena mea ... inca suntem la stadiul de joaca cu puta in nisip ... :mellow: scuze de ironie Scuza-ma, dar nu ai inteles!!:ermm: Eu nu ma ...

Re: Re: Re: curbura penisului

din 29 ian 2009 18:30 de nea_penis

A trecut mult de atunci cand vorbeati de penisuri curbe caini etc da sincer va zic baiatul asta care se teme pt penisul lui cum i zice.....in fine el are dreptate ,na stiut el sa va explice el are penisul ca ivarul de la usa (ca clanta de la usa de ...

Re: cosuri

din 29 ian 2009 18:25 de tiby

Bai cosurile nu tin in mare parte de igiena.E o dereglare hormonala.DACA AVETI COSURI NU MAI MANCATI CIOCOLATA.

Re: Re: Ata rupta pe jumatate!

din 29 ian 2009 18:08 de R0xana

hmmm, in cel mai rau caz poate sa-l usture, nu sa-l doara. ce-l doare de fapt???[/quote inainte il durea ata tot timpul dar acum il doare cand o trage in jos...nu poate sasi decaloteze pielea decar foarte putin.inainte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi s-a intamplat??

din 29 ian 2009 16:28 de gabb

mi se pare corect sa procedeze tot asa lool, sau ar mai avea varianta sa nu se mai masturbeze in baie... :D

Re: Operatie de marire a penisului

din 29 ian 2009 11:47 de pacpac

daca o ai de 7-8 cm cand e par,poate merita incercat,altfel nu merita sa te chinui.

Re: Re: Re: operatie de marire

din 29 ian 2009 10:49 de vladbodan

:huh::huh::huh: ... mie cam greu sa cred ce spui tu aici , ce sens are sa cauti tu pentru altii operatii de marire a penisului? e handicapat celalalt sau ce? nu stie folosii un pc? si asa nu te cunoaste nimeni si nici nu stim cine esti asa ca ce ...

Re: Prima data

din 29 ian 2009 10:44 de vladbodan

probabil explica si faptul ca nu cunosti mai nimic despre sex ... ele si-au batut joc de tine ca pe urma sa poata sa rada de tine , nu toate fetele sunt la fel , pe unele le doare mai putin , pe altele mai tare , pe altele mai deloc ... depinde ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta

din 29 ian 2009 10:33 de vladbodan

deci inseamna ca eu pana la urma nu am o relatie serioasa, degeaba sunt de 1 an jumatate cu prietena mea ... inca suntem la stadiul de joaca cu puta in nisip ... :mellow: scuze de ironie exact de aia prefer mai intai sa ma gandesc la tot ...

Banc Show!

din 29 ian 2009 10:03 de SORIN28

1. Porcusorul agresiv intrã în alimentarã. - Carne de porc aveti? - Din pãcate nu avem. - Dar eu ce sunt? 2. Porcusorul agresiv merge la un en-gros. - Primiti comenzi? - Sigur cã da! - Culcaaat!!! 3. Porcusorul agresiv în autobuz. ...

Re: Moovies

din 29 ian 2009 00:52 de ExoticDream

Dragut acel Jules Verne, merge pentru o dupa-amiaza de weekend... [b]"Slumdog millionaire"[/b] - un film bazat pe o idee interesanta.... nu stiu daca are la baza vreo nuvela, dar tehnica cinematografica se modeleaza perfect pe acea idee...; nu ...

Re: Re: Problema ...

din 29 ian 2009 00:31 de tiby

Nu poti spune ca lungimea nu conteaza, conteaza dar nu uitati si de grosime, daca e una cat degetu degeaba e ea de 20:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena

din 29 ian 2009 00:20 de tiby

Daca tu faci sex timp de 8 ore in continuu iti dau ce vrei tu!!!sa fim seriosi si oricum ai vb despre fata aia de parca ar fi o panarama.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginez

din 29 ian 2009 00:11 de tiby

Toata idea ca barbat e sa o iei usurel,:Dlubrifiant....:DA doua seara poti s-o dai intra 6a dupa ce i ai facut rodaju:D:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1593 din 3732
«   1 ... 1590   1591   1592   1593   1594   1595   1596 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare