Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita pentru a te casat din 27 ian 2009 21:53 de femme
:lol::lol::lol: Nu, nu am observat niciun fel de schimbari in comportamentul sotului meu. Vroiam doar sa stiu parerile voastre generale, nu sa verific daca am facut bine ce am facut!! Eu sun 100% convinsa de alegerea facuta!!
:love::love:
Re: Re: Re: mi-am inceput viata sexuala mai devrem din 27 ian 2009 21:32 de vladbodan
... corpul are aproximativ 5 litri de sange ... cam cati consideri tu ca a scapat prin toata casa? ia spune , si presupun ca si prietena ta daca chiar e adevarata povestea are cam aceeasi varsta ... ea daca ar pierde 1 litru ar si lesinat direct , ...
Re: Re: Re: Re: Se intampla prea repede din 27 ian 2009 21:32 de Pasaroi_Cuminte
In mod subinteles tocmai ti-a spus ca se gandeste foarte serios la viitorul vostru si doreste fapte.
Vlade, cand o femeie se adreseaza astfel, nu o face din lipsa de ocupatie sau lipsa de discutii. Nicidecum.
Nu o lua ca pe o chestie ...
Re: Varsta potrivita pentru a te casatori!!? din 27 ian 2009 21:16 de Pasaroi_Cuminte
peste 35 de ani
A propos, sotul cati ani are ?
Varsta potrivita pentru a te casatori!!? din 27 ian 2009 20:18 de femme
Nu stiu daca a mai fost postat ceva cu subiectul acesta. Voi care credeti ca e varsta potrivita pentru a te casatori, pentru a-ti forma o familie?(?)(?)
Atunci cand cei doi se iubesc exista varsta ideala pentru a lua aceasta decizie? Excludem din ...
Re: Cati bani ,,costa,, o relatie si o viata sanat din 27 ian 2009 16:40 de DarkAngel
Pretul poate sa varieze in functie de orasul in care te afli cu mult!! si depinde unde mergi la un suc si unde mergi la un film, daca faci toate astea prin mall poti dubla suma lejer, eu consider doar pt cheltuieri de genu (in oras fara deplasari) ...
Re: Re: Re: Ce vrea ? din 27 ian 2009 15:01 de angela
Decat sa suferi alaturi de un barbat imatur si nesigur pe el, mai bine singura.:ok:Daca intr-adevar te-ar iubi, ar incerca sa fie cu tine, si in primul rand sa iti ceara iertare, si sa incerce sa isi imbunatateasca atitudinea. Insa respectul e ...
Re: Re: Se intampla prea repede din 27 ian 2009 14:53 de Luiza
Nu am zis ca o sa ne luam acum un apartament, dar am discutat, si oricum nu l-am lua decat dupa ce am face nunta. Insa si eu si el stam singuri, si am avea unde sa stam.Insa in viitorul apropiat ne dorim un apartament doar al nsotru. Problema e ...
Re: 3 dorinte.. din 27 ian 2009 14:30 de wave
Fantezii:
1.capacitati mutante cum ar fi capacitatea ochilor de a scana cu raze x tot.
2.tinerete fara batranete si batranete cu tinerete :D
3. imunitate totala la orice fel de boli etc :D
Mai realist vbind:
1.proportii ce depasesc idealul ...
Re: Ce vrea ? din 27 ian 2009 14:08 de simosimina
nimeni nu paote stii ce vrea..dar cateva lucruri sunt clare..
In mesajul tau nu ai spus decat doar ca TU ai facut ceva pt el.. + ca nu te respecta..Si din astea orice om paote deduce...anumite lucruri negative...
POate vrea doar distractie..si ...
Re: mi-am inceput viata sexuala mai devreme! din 27 ian 2009 13:42 de 1,2 si 3 de0
prietene daca ar durea prostia te-ai tavali in chinur groaznice..........
Re: 3 dorinte.. din 27 ian 2009 12:45 de cocosh
daca tu iti doresti sa fi mai inalt si mai slab , eu mi as dori sa fiu cu 5 cm mai scund si sa am 10 kg de muschi in plus...cam atat, k am deja ochii verzi :)
Re: Se intampla prea repede din 27 ian 2009 12:33 de simosimina
waww...pay in cazul in care va cunoasteti de 5 ani..si va iubiti super mult..cred ca puteti face asta..fara nici un regret...
De ce sa se termine repede ce a inceput asa frumos? Nu cred asta! Eu cred ca din contra..relatia voastra are un viitor ...
Re: nu mi`a venit ciclu` .. din 27 ian 2009 12:31 de simosimina
Cauze pot fi multiple..de la o simpla raceala...curent...stress...o gramada..
Eu zic sa stai linistita ca este normal sa mai intarzie
nu mi`a venit ciclu` .. din 27 ian 2009 11:53 de ioana
ma puteti ajuta si pe mine cu ceva`? ..va rog ..am 14 ani ..si mi`a intarziat ciclul 5 zile ..ultima data cand am fost pe ciclu ..a fost 22.decembrie.2008 ..inca nu mi`am inceput viata sexuala ..dar vreau sa va intreb daca este vreo problema ca mi`a ...
Re: Re: mi-am inceput viata sexuala mai devreme! din 27 ian 2009 11:28 de vladbodan
ceva de genul, dar daca imi aduc bine aminte , mai era undeva un topic asemanator cu unu care se lauda ca a facut sex cu prietena lui non stop asa si apoi era plin de sange si porcarii de genul...
Re: Se intampla prea repede din 27 ian 2009 10:30 de pacpac
va cunoasteti de atata timp,de aproape 2 luni sunteti iubiti,ce e prea repede?eu zic sa stai linistita ca nu are ce sa se intample si pune mana pe o carte de bucate ,ca dca va mutati impreuna mai tre sa si gatesti :))))
Re: Re: mi-am inceput viata sexuala mai devreme! din 27 ian 2009 09:25 de Virgil_A
Back off the kid , poate a chiulit :p
Cat despre sange .. poare era pe rosu , sau poate uhmm.. a fost de la himenul ei rupt (daca am inteles bine ca erati virgini both ), daca esti sigur de prezervativ ;) , nu ai de ce sa te temi
Re: Re: mi-am inceput viata sexuala mai devreme! din 27 ian 2009 09:25 de Virgil_A
Cat despre sange .. poare era pe rosu , sau poate uhmm.. a fost de la himenul ei rupt (daca am inteles bine ca erati virgini both ), daca esti sigur de prezervativ ;) , nu ai de ce sa te temi
Pagina 1596 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
161 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||