Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Bube pe pielea care acopera capul penisulu

din 27 ian 2009 01:04 de Mihaitza

arata km asa? http://dermatlas.med.jhmi.edu/derm/indexDisplay.cfm?ImageID=-1319934185 VLAD , am si eu aceeasi problema ca si in poza si nu am mers inca la doctor.am acele bube de vreo 2 ani aproape si dinainte sa am primele contacte sexuale.ati ...

Re: mi-am inceput viata sexuala mai devreme!

din 27 ian 2009 00:15 de roMARIO

adica vrei sa zici ca la 14 ani tu ai facut sex timp de o saptamana cate 5 ore pe zi(parinti tai ce faceau??pe la scoala nu mai treceai si tu?? ca daca stau sa ma gandesc tu esti clasa a-8-a sau a-9a si ar trebui sa ai 6-7 ore pe zi,deci daca intrii ...

Re: Cum sa il cuceresc...?

din 26 ian 2009 22:53 de JOJO

[b]DACA VREI NEA APARAT SA IL CUCERESTI FII NATURALA,FII TU[/b]

Re: Re: Re: : Cum decurge un avort?

din 26 ian 2009 19:55 de Necunoscuta

Buna!din pacate ma aflu pe acest site pentru ca si eu am recurs la aceasta metoda "AVORT" CARE este cea mai grea decizie din partea unei Mame...Aflasem de curand ..nu imi venise menstruatia...am facut testul de sarrcina si era cu DOUA LINII deci ...

Nu mai suport candidoza! Help!!!

din 26 ian 2009 18:28 de anca

salut, am o mare problema,extrem de enervanta,nu stiu cum sa scap ,de fiecare data cand fac pauza in sex, la urmatorul contact sexual imi reapare candidoza,de parca sexul ar decalnsa`o!m-am saturat de ovule,as vrea sa stiu daca exista un tratament ...

Re: Se intampla prea repede

din 26 ian 2009 18:26 de vladbodan

din start iti spun ca ti-ai pierdut cel mai bun prieten pentru tot deauna... ai fi putut sa iti vezi de cu totul altcineva inafara de el , dar daca tot s-a intamplat , ai grija , sfatul meu personal , e mult prea devreme sa va cumparati impreuna ...

Re: cum devin virgina?

din 26 ian 2009 18:11 de moni

Pai daca o sa-i spui ca esti virgina, o sa te creada. Doar n-a fost langa tine sa te pazesca. Trebuie doar sa-i spui in asa fel incat sa crezi si tu. Exista fete cu himen elastic, care nu se dezvirgineaza complet decat atunci cand nasc.

Re: Se intampla prea repede

din 26 ian 2009 15:41 de femme

Eu nu cred ca e o problema mutatul impreuna, mai ales ca va cunoasteti de atata timp. Problema este ca deja va ganditi sa va luati un apartament impreuna! Sa-ti zic de ce nu e bine! Daca va despartiti acum, peste un an, doi... va fi foarte greu ...

Se intampla prea repede

din 26 ian 2009 14:59 de Luiza

Ne cunoastem in postura de iubiti de o luna si ceva. Noi suntem foarte buni prieteni de aproape 5 ani de zile.Ne-am inteles ca prieteni foarte bine, timp de 5 ani de zile, iar acum s-a intamplat sa devenim iubiti.Nu a fost nimic planificat, pur si ...

Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200?

din 26 ian 2009 14:15 de Bozgoru

cura de slabire se face prin sport.... daca stai ca un infect in fatza la calc si lenevesti toata ziua.. poti sa iei si pastile a-ti bagi in fund ca nu slabesti..

pls help me!

din 26 ian 2009 13:34 de dana

si eu sunt tot din craiova si am nevoie disperata de ajutor.sunt minora.te rog mult,zi-mi numele unei clinici din craiova care face astfel de avort,fara acordul parintilor.iti las mailul meu daca e nevoie.astept raspuns,te rog!

Re: Re: Cati bani ,,costa,, o relatie si o viata s

din 26 ian 2009 12:34 de vladbodan

nu sunt zgarcit , dimpotriva , de sarbatori sau chestii de genu nu prea imi pasa cati bani costa daca ii place , dar la faze de iesit in oras sau din localitate pe undeva ... consider ca si ea are banii ei , bani nu cresc in copaci , in cazul in ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci peste ?

din 26 ian 2009 00:34 de mikutza

l-am intrebat pe fostu daca a incercat sa cunoasca pe altcineva. mi-a spus ca nimeni nu este ca mine si nu vrea alta femeie, dar a recunoscut ca a fost o singura data la 'femei usoare'. l-am inteles.

Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci peste ?

din 26 ian 2009 00:27 de mikutza

Buna prieteni. Am revenit cu povestea mea. au trecut deja 2 luni de la despartire si se pare ca fostul iubit nu se da batut si nu renuntza deloc la mine. in aceste 2 luni m-a cautat de foarte multe ori spunand ca nu vrea sa ma piarda, ca ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa il cuce

din 25 ian 2009 22:30 de jojo

[b]il placi,il placi asta e,desi nu iti face mari sperante ce poti sa ii ceri poate place pe alt cnv ,si daca nu o sa iasa nimic intre voi sa nu iti para rau baieti pe lumea asta sunt destui si in plus chiar crezi ca esti pregatita la varsta ta sa ...

Re: Am 15 ani si vreau sa fac sex

din 25 ian 2009 20:50 de mikinz

ma, nu dauneaza, asa ca FACI CE VREI! dar, cel mai bine e s.o faci din dragoste ca o sa tii minte toata viata. eu primul sarut l.am avut din dragoste il tin minte, am avut un coleg mai cretinoid care s.a sarutat ca sa nu ramana in urma, si nu a ...

Get-in-love

din 25 ian 2009 17:54 de mikinz

:lol: :-` on-topic: cred ca valentine vrea sa zica sa nu exagerezi ducand.o in fiecare zi la resturant, cinema, etc... pentru ca va veti plictisi la un anumit-dat si nu va mai prezinta interes. nici cadourile sa nu fie prea dese pentru ca poate ...

Re: Sex neprotejat cu 4 zile inainte de menstruati

din 25 ian 2009 17:46 de mikinz

pui spermo-metru si vezi ca indica. apropo, daca nu are bani, se dau prezervative gratis la spitale, sa.i zici. de anticonceptionale ai auzit?! daca faci copil si avortezi sa te bata dumnezeu. informeaza.te inainte sa bagi carnea-n ...

Re: Re: Site unde te invata sa saruti? Unde?

din 25 ian 2009 17:43 de mikinz

deci fata domnului in primul rand cati ani ai? e dovedit stintific ca pana la 22 de ani nu ai cum sa stii sa saruti, deci nu poti invata asa ca mai ai de asteptat. mai intai trebuie sa termini facultatea si sa iesi printre primii. n.am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Il vreau, ma vrea, dar are

din 25 ian 2009 17:34 de Limba

vrei sa te bagi ca musca in caca(o)?! nu's destui baieti si te proptisi pe asta cu prietena?! tu nu trebuie sa faci nimic care sa.i influenteze alegerea, daca pur si simplu se desparte de aia si vine la tine asta e. dar daca tu influentezi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1597 din 3732
«   1 ... 1594   1595   1596   1597   1598   1599   1600 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare