Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: postinor de 2 ori intr o luna din 25 ian 2009 16:18 de femme
Nu stiu daca isi mai face sau nu efectul, dar stiu sigur ca nu e bine sa iei de mai mult de 2 ori p an!!
Deci, ai luat in decembrie, mai pti sa iei in iunie. Intelegi?! Nu te juca cu asta, pastila contine cantitate mare de hormoni. Iti poate ...
Re: Re: Sotul meu pref din 25 ian 2009 14:18 de moni
Il ma iubesti, dupa atata timp de cand te neglijeaza in halul asta?
Comportamentul lui te distruge psihic, diminuaindu-ti respectul de sine ca femeie.
Nu sunt in masura sa dau sfaturi dar daca il mai iubesti ar trebui sa incepi sa-ti impui sa te ...
Re: raspuns urgent din 25 ian 2009 13:47 de baby
:` ce stil:lol:
urasc baietii care fac asa.
da stii ce imi place sa ma joc cu ei:lol::lol:
pacat ca nu ai tu experienta ca daca nu....il faceai sa tampeasca:lol:
nu-ti pierde timpl cu baieti de genul asta.....cauta unul pt sufletul si pt ...
Re: raspuns urgent din 25 ian 2009 13:42 de Pasaroi_Cuminte
Ce este aia "relatie de 1/2 ora " ?
C'mon. Stai linistita. Spune un NU clar.
Personal eu nu vad deloc cu ochi buni astfel de evenimente.
Spune NU.
Un baiat cu foste relatii de 1/2 ora - 7 luni din 25 ian 2009 12:49 de jizabell
azi mai pe seara am intalnire cu un baiat cu 3 ani mai mare decat mn.l am intalnit ieri,s-a dat la mn,a spus sa ne plimbam..si dupa vreo 15 min,sa stam pe banca..unde..normal..a incercat sa ma sarute,sa se apropie..deci..prea direct ptr mn!nu m-am ...
Re: sa fie posibil????? din 25 ian 2009 10:26 de baby
parerea mea este ca nu ai cum sa ramai insarcinata.
daaaaaaar.....cine stie ce "minuni" se mai intampla:`
:,:-*
Re: Re: Re: relatie de prietenie sexe diferite din 25 ian 2009 10:21 de baby
de obicei cand ne uitam la film.....se lasa cu prostii....asa ca a 3 a persoana nu are ce cauta pt ca ar fi in plus din punctul meu de vedere:lol:
:,:-*
Sarcina la ejaculare pe osul pubian? din 25 ian 2009 07:39 de maria22
Mai oameni buni este posibil sa ramai insarcinata doar daca barbatul ejaculeaza pe osul pubian? Este posibil sa ajunga acel lichid in uter?
Re: Re: Re: Re: Vreau si io un raspuns plzzzz din 25 ian 2009 03:34 de acela
simina...sa shtii ca bati puzin de tot campii.o fata poate ramane insarcinata absolut oricand...daca sansele sunt minime sau maxime...este altceva.nu conteaza la cat timp,nu shtii cat de fertila e fata.mie mi s-a intamplat sa fac neprotejat (acum cva ...
Re: Re: Re: Re: Re: relatie de prietenie sexe dife din 25 ian 2009 03:24 de acela
asta am observat eu la mine...cred...daca tipa arata ok ajung sa o plac...si asta strica prietenia:D
Re: Re: Supradoza de antidepresive din 25 ian 2009 03:22 de acela
@ rsg ... era o gluma:) droguri gasesti peste tot daca vrei...:) shtiu ca exista multe kestii si pe net,chestii legale.dar sa shtii ca porcariile astea legale fac mai rau decat multe dintre cele ilegale:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 25 ian 2009 01:38 de JeJohn
Eu am un prieten de 16 ani si are penisul in erectie de 22-23 cm,,, e de necrezut,,,am fost la multe fete q el,,,ma lasa sa le incep eu iar apoi el le termina,,,dupa 2 min fetele plangeau,,,altele chiar tipau ,,,dar le placea.Deci analizati,,,dak e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o din 24 ian 2009 19:07 de femme
Ti-e groaza de ce?:blink::blink::huh: Stai linistit ca nu curge mult sange (asta daca curge, pentru ca unora nu le curge deloc). Ti-e frica ca o sa-si dea seama parintii? Inseamna ca nu esti suficient de matur!!:ok:
Re: toti baieti inseala ? din 24 ian 2009 18:59 de femme
Si de ce regreta??:huh:
toti baieti inseala ? din 24 ian 2009 17:33 de romanasu
Daca tot vorbiti despre inselat, sa va spun ce mi-a spus tatal meu intr-un moment in care era putin luat de val...
si dat cuvantu ca nu a insealato niciodata pe mama , dar regreta acest lucru, insa daca nu a facut-o pana la varsata de 50 ani nu o ...
Re: Veteranilor din 24 ian 2009 13:26 de angela
Nu stiu daca site-ul se duce pe apa sambetei si daca exista atatea postari aiurea. la caterinca.Exista insa in cazul unor subiecte arhicunoscute, cum ar fi mai sunt virgina daca am facut sex, dar nu a curs sange???Acest lucru inseamna ca tot ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre superiorita din 24 ian 2009 02:36 de nemesis
Cam jumatate din ceea ce gandesti este ok. Cealalta jumatate, insa, este un dezastru. Sfatul meu: lasa ideile preconcepute! Omul cu facultate care nu stie "unde se baga cablu", nu este un exemplu convingator pentru a nu-ti continua scoala. Nici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 ian 2009 00:08 de Pasaroi_Cuminte
[i]
Iti amintesti cum ai decis
Sa nu mai scrii pe forum
Ci sa postezi doar in vis.
Acum te enervezi, spui ca esti suparat .
Rationeaza sau judeca un pic:
Cine , ce se te intrebe ,cand nimic
Nu este de intrebat ?
Si nu iti place cum ...
VISE din 23 ian 2009 23:49 de angela
Nu stiu daca e bine ce fac, stiu doar ca valul m-a luat, si ma las purtata de el. Visez multe lucruri, dar unele chiar nu tin de mine. Sau poate tin, dar doar intr-o mica masura.
:unsure:
Poate ar trebui sa nu mai visez, sa las viata sa-si depene ...
Re: Certuri. Din cauza caracterelor opuse. din 23 ian 2009 23:42 de angela
Cel mai bine e sa discutati foarte serios despre relatia voastra.Sa va asezati calm la masa si sa discutati, stabilind de la inceput sa vorbiti calm si sa va expuneti calm punctele de vedere.Daca nu faceti amandoi un compromis, astfel incat sa nu ...
Pagina 1598 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||