Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sa fac primul pas in materie de sex? din 23 ian 2009 09:38 de pacpac
ce draq mai,in ziua de azi, pe astea mici de 13-15 ani le manaca mai rau decat ii manaca pe baieti.
Vrei virgina?Te duci nene la gradinita,iti alegi si stai cu ochiu pe ea pana e gata de insuratoare :)
Re: Re: Re: Re: ... din 23 ian 2009 09:33 de pacpac
in ziua de azi cam toate ii au bagati in poponet ;))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: locul spermei din 23 ian 2009 09:31 de pacpac
eu cred ca orice femeie ajunge sa inghita daca partenerul stie ce si cum sa faca.
Re: Re: Re: Re: Certuri. Din cauza caracterelor op din 23 ian 2009 09:12 de vladbodan
hmm, nu stiu deja ce a inceput certurile voastre , ale mele au inceput din octombrie si s-au sfarsit abia saptamana trecuta , toata problema era legata ami mult de sex , unde intr-un final am descoperit ca ii era prea lene sa se miste nu ca nu vroia, ...
Re: Re: Sa fac primul pas in materie de sex? din 23 ian 2009 02:20 de Virgil_A
Stiu multe fete care de la 14 ani nu mai sunt virgine , si totul este ok pentru ele si nu regreta , draga totul depinde de tine si de ce ai tu in caput , daca el NUMAI asta vrea de la tine te sfatuiesc sa te lasi de el repede
Re: Re: Despre superioritate si independenta (mate din 23 ian 2009 01:40 de Bozgoru
mare aberatie ce ai zis tu aici.. du-te tu la una din bamboo sa-i vorbesti tu cu papagal.. si sa n-ai bani de-un suc sa o scoti in oras.. sa vezi ce se pisa pe tine si pe papagalul tau:wacko:.. pe cine crezi ca vrea pe ala cu papagal. sau pe ala ...
Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti??? din 23 ian 2009 01:07 de ExoticDream
Nu este chiar logica chestia asta... Daca femeia are idei diferite de cele ale barbatului in anumite privinte si/sau in anumite momente, nu inseamna ca ea doreste sa comande in cadrul relatiei sau ca partenerul sa ii fie sclav! O femeie cu un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 ian 2009 00:21 de ExoticDream
Intre timp l-am vizitat si eu... Relativ micut, nu foarte incarcat de istorie, dar dragut si extrem de curat (ai senzatia ca oamenii aia vopsesc cladirile in fiecare anotimp!). Mi-a placut parcul cu statui (Vigeland), sunt acolo o gramada ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...ce fac? din 23 ian 2009 00:15 de simosimina
aolooooooooooo mai nu se vede!!!!!! ce naiba nu intelegi ca nu curge mult?!?!?!?! Curge foarte putin..nu curge sange ca raul...puii mei...
Re: Re: Re: Certuri. Din cauza caracterelor opuse. din 23 ian 2009 00:14 de simosimina
..poate ca si ei i se pare ca lasa de la ea :p
Nu ajungi sa fi luat de fraier..acum ai si tu grija cat lasi de la tine...si impune-ti punctul de vedere intr-o discutie..fara reprosuri...
Poveste fara sfarsit.... din 23 ian 2009 00:09 de ExoticDream
[i]Bibl...ioteca[/i] este chestia aia ciudata de langa cancelarie, in care sunt rafturi mai inalte decat la supermarket, dar produsele nu sunt digerabile de catre marea majoritate a elevilor, drept pentru care tot mai bine-i sa stie Ctrl-C ...
Re: Re: Certuri. Din cauza caracterelor opuse. din 22 ian 2009 23:55 de Andrei
Mersi de rasuns. De injurii nu a fost NICIODATA vorba si nu va fi. Nici din partea ei, nici din a mea.
Sti care e chestia? Ca mie mi se pare tot timpul ca las dela mine, iar ea-mi zice ca NU las. Si asa ma supar eu.. Adica eu stiu ca lasa si ...
Re: Filelist din 22 ian 2009 23:53 de UnuCuCont
filelistul are probleme mari in ultima vreme...nu prea mai inta pe site si am inteles ca s-ar putea sa se inchida siteul.....
Re: Re: Re: Re: Re: ...ce fac? din 22 ian 2009 23:40 de ana-maria
si mai ales in fata atatora colegi? cu siguranta nu ma simt bine sa`mi curga si eu sa fiu in ora. si tre sa caut si abosbantul si ... pana il gasec, daca ma scoate la tabla , cu siguranta o sa se vada macar putin o pata rosie . :-s
Re: Re: Re: Re: ...ce fac? din 22 ian 2009 23:38 de ana-maria
dar daca sunt in ora ce fac? ce zic profesorului?
Re: Re: Re: ... din 22 ian 2009 23:36 de simosimina
mai fetitzo cum am spus mai sus...nu curge fluviul Dunarea din tine..
Curge putin..si u simti cand curge..si cand simti asta te duci la baie si pui absorbantul..mare scofala :)))
Nu te patezi... :))))))) cum sa te patezi? :)) asta daca ai ...
Re: Relatie de durata sau doar sex? din 22 ian 2009 23:33 de simosimina
:)) Mai cam nasol de tine ca mama lui probabil abia asteapta sa vada o fata la usa casei..si gata se gandeste la insuratoarea baiatului ei.
Nush ce sa zic ca ar vrea el..dar daca iti place si simti ca te place..atunci mergi inainte...
Desi mi ...
Re: Re: Re: Va rog,ajutor! din 22 ian 2009 23:30 de simosimina
Ai rabdare mai fetitzo..daca sunt semne..atunci ai grija sa ai la tine in gentuta si un absorbant pentru orice eventualitate...
Stai linistita ca nu o sa curga din tine fluviul Dunarea :))
Re: Certuri. Din cauza caracterelor opuse. din 22 ian 2009 23:28 de simosimina
da odata cu timpul iti pierzi intr-un fel sau altul respectul fata de celalalt..mai ales la nervi..adica iti permiti sa ii mai zici una..doua :p dar nu injuraturi...
Ar trebui sa o bagi intr-o "sedinta" si sa ii explici ce si cum. Din cate ai ...
Certuri. Din cauza caracterelor opuse. din 22 ian 2009 23:11 de Andrei
Salut tuturor! Ma numesc Andrei. Nu stiu cum ar trebui sa incep acest subiect, dar o sa incerc sa explic cat mai detaliat dar in acelasi timp cat mai pe scurt.
Sunt cu prietena mea actuala de 1 an. Toate bune si frumose, nu ne-am mintit vreodata, ...
Pagina 1600 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
247 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||