Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Locul omului in natura

din 22 ian 2009 23:10 de angela

Sa nu uitati, dragi elevi sa folositi ghilimele de rigoare daca luati citate de pe sexpert.ro, si mai ales sa specificati numele autorului.:lol:Sexpert, o fituica pentru cei care nu pot gandi singuri la etica.:wacko::lol:Pentru aceasta dragi ...

Re: Re: Relatie de durata sau doar sex?

din 22 ian 2009 23:06 de flory

Re: Re: Re: Re: Re: locul spermei

din 22 ian 2009 22:44 de simosimina

of acum esti de-al meu..da normal ca trebuie timp pentru ca psihicul ei sa "fermenteze" bine decizia ...Cum spui tu..punerea unui film...inventarea unui vis erotic asa...sau nush..chestii.. DAr nu m am referit la asta..cat la faptul ca DE ce ar ...

Re: Re: Re: Re: locul spermei

din 22 ian 2009 22:38 de vladbodan

eu nu prefer tarfe ... daca alti nu au pe ce isi dau bani ... treaba lor , se poate face si fara bani , amice sau whatever ... tu ai spus ca studiezi psihologia, ok , atunci fa legatura el stie ca ei nu ii place asta, ea cand aude ce asa ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre superiorita

din 22 ian 2009 22:34 de simosimina

da generalizez ca e plina lumea de tarani!!!!! asta vreau sa punctez eu aici..lasa ca Xulescu nu stie unde se baga cablu..unde se aprinde lumina :)) Oricum asta nu se invata in facultate..dar in fine... Ma refeream exclusiv la tarani si prosti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre superioritate s

din 22 ian 2009 22:30 de vladbodan

ai generalizat, si a fost suficient cat sa ma pui pe mine pe jar, vrei sa iti zic un om intelectual? uitate la Ion Cristoiu , care atata de destept si rotund si atot cunoscator cu facultati si toate si ia fost adresata o intrebare la carcotasi in ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre superioritate si in

din 22 ian 2009 22:00 de simosimina

tot il vei termina fie ca iti place fie ca nu...iti este injectata in sange aceasta educatie..Cel putin asa te vad eu..un baiat cu capul pe umeri. Si eu nu ma refer la orice baiat asa...ci la majoritatea taranilor din ziua de astazi..care atunci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hai sa ne smardoim

din 22 ian 2009 21:36 de pixel shader

hai ca a fost tare comentariul tau :))

cum stiu daca o fata ma place?

din 22 ian 2009 21:30 de andrey

ma place o fata pe care o cunosc si am mai fost cu ea in preuna si am renuntat la ea dar ea acum a vazut ca ma atmira si ma baga in seama deci de fac ?:(:((

Re: Am 15 ani si vreau sa fac sex

din 22 ian 2009 21:29 de angela

Mai bine pui mana si inveti, decat sa te gandesti la sex.Mai asteapta putin, sa iti faci o minima educatie sexuala,ca sa nu ne trezim dupa aceea ca intrebi daca fata e insarcinata sau nu, pentru ca voi nu ati stiut sa va protejati.:ok::ok:

Re: Subiecte de discutie pe mess

din 22 ian 2009 21:26 de angela

Intreab-o si tu ce muzica asculta, ce preferinte culinare are, daca ii plac animalele, de ce ii plac, nu ii plac anumite lucruri.Evita raspunsurile inchise,in care ti se poate raspunde cu da sau nu.De exemplu iti place muzica dance? Iar ea o sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sperma si sexul oral

din 22 ian 2009 20:10 de ataturk

prietene lasa-ne cu povestile tale ca mie unul mi-ai facut scarba.....

Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral (realizat de fete)

din 22 ian 2009 19:58 de ionutu'

sunt sigur ca nu a facut-o si chiar daca vrea sa o faca nu o las eu.......):(:ok:

Re: Am 15 ani si vreau sa fac sex

din 22 ian 2009 18:09 de vladbodan

o fi oare chiar nevoia la varsta ta sau pur si simplul faptul de a nu ramane in urma , auzind peste tot chiar si in anturajul tau ca cativa nu mai sunt virgini ... hmmm grea decizie ... :`

Re: Re: Re: Re: Re

din 22 ian 2009 18:06 de cineva

te contrazic eu am 16 in lungime si 15 circumferinta si nu sunt prea multumit:|

Re: Re: Re: Re: Re: Despre superioritate si indepe

din 22 ian 2009 16:36 de vladbodan

critici lumea intr-un mod dezgustator pe care nu-l pot suporta, sa-ti spun cate ceva despre mine? ok! FA-MA PROST , crezi ca-mi place clasa a 12-a? o detest din tot sufletul , nu suport gandul ca trebuie sa dau bac-ul, sti la ce concluzie am ...

Re: Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa fa

din 22 ian 2009 16:23 de vladbodan

:ok: welcome box

Re: Re: locul spermei

din 22 ian 2009 16:22 de vladbodan

draga simo , ai incercat sau de unde stii? vrei sa te surprind? am incercat pe pielea mea , nu mie greata de asa ceva:ok: si te las sa razi de mine cat vrei sa nu ma intereseaza mda tipic tie , mai exact are mai mult bun simt si respect ...

Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti???

din 22 ian 2009 14:33 de ExoticDream

Cumva... nu sunt de acord. Milioane (miliarde?) de femei care iubesc sunt atat de devotate partenerului incat ar face literalmente ORICE pentru el, ar sacrifica prieteni, familie, job, scoala, oras, tara, timp, pana si demnitate, doar ca sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Sperma si sexul oral

din 22 ian 2009 13:14 de pacpac

lol o suport,nu am nici o problema sa o sarut chiar daca i-a mai ramas ceva pe gura,dar daca sunt la prima ejaculre in ziua aia si termin pe fata ei,nu pot sa o sarut.Oricum in general inghite cand sunt la a 2-a sau a 3-a ejaculare in ziua ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1601 din 3732
«   1 ... 1598   1599   1600   1601   1602   1603   1604 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare