Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 ian 2009 13:50 de zgabeatza

mirelush-esti f draguta mi-ai dat multe sfaturi bune...acum hai sa-ti rasp la intrebari,desi suntem casat de 6 ani nu stiu daca mi-a facut sex oral de 5 ori pe numarate.eu in schimb da!!de inselat nu ma insala!stiu sigur!de massturbat,nu stiu daca o ...

Re: Re: Re: #Ascultarea Telefoanelor, SMS-urilor s

din 20 ian 2009 12:46 de vladbodan

am ajuns si noi toti sa nu mai putem avea putina intimitate atunci cand vorbim la telefon , e-mail cine mai foloseste :| se pare ca va trebui sa-mi intaresc "vocabularul" la telefon :-` totusi, daca sunteti atenti in timp ce suna... inainte sa ...

din 20 ian 2009 12:30 de pacpac

cu orlaul e mai greu daca nu se spala :)

din 20 ian 2009 12:20 de mirelush

hai za zicem asa... tu ai verificat daca el nu cumva te inseala? sta 2 luni fara sa faca nimic??? ma mir. de masturbat macar se masturbeaza? in leg cu problema ta... daca te masturbezi ai orgasm? pana la urma nu conteaza cu ce, vibrator sau deget, ...

Re: Re: #Ascultarea Telefoanelor, SMS-urilor si M

din 20 ian 2009 11:21 de Incepator

Nu prea colaborez cu Al Quaeda. Cu Sadam nici atat... Legatura cu terroristii nu am ... Bombe nu fac, si nici nu distribui... Nu mai pot eu..ca se uita ei in e-mailurile mele...doar nu is spion infiltrat... Ce or sa auda...cum vorbesc eu al ...

Re: #Ascultarea Telefoanelor, SMS-urilor si Mail-

din 20 ian 2009 10:32 de Danny_DaBoss

Din cate am inteles de la cineva cu functie, in prezent se intercepteaza convorbiri si se asculta de catre nishte operatori care le urmaresc timp de 20 sec fiind atenti dupa niste cuvinte cheie. Nu mi-a zis si care sunt acele cuvinte(banuiesc ca sunt ...

Re: Re: Re: Bubite albe pe penis

din 20 ian 2009 08:21 de medicul

nu e adevarat,nu o sa le aveti toata viata,daca o sa va interesati pe net sau la medic o sa vedeti,ca o sa va treaca in scurt timp:ok:

Avertisment!

din 20 ian 2009 00:20 de ExoticDream

1. Pentru autorul topicului si altii ca el: [b]Incetati cu reclamele (virusate, concurente si cum or mai fi)![/b] 2. Pentru userul trabuc: [b]Daca nu iti cenzurezi limbajul, nu vei mai avea acces pe forum![/b] :ninja::ninja::ninja:

Re: Cum sa fiu mai tupeista?

din 19 ian 2009 22:36 de jizabell

ok.n-am sa critic ca ceilalti gramatica si textul tau.:,cel putin yo am inteles ce-ai scris. cred ca roxana e "leoaica",cea care are cont pe site ul asta,si u esti sora ei,si ai vrea niste sfaturi. in regula..deci baga la cap ca timiditatea nu ...

Re: Re: Re: Despre superioritate si independenta

din 19 ian 2009 21:19 de femme

Ma credeti sau nu, eu nu prea am suportat niciodata barbatii/baietii cu multi bani. Si va si argumentez: sunt plini de ei, considera ca orice om are pretul lui, ca toate femeile pot fi ale lor, ca daca au haine de firma si o masina ultimul racnet ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata sexuala cu herpes ge

din 19 ian 2009 19:11 de nfdbymlv

negii, vegetatia si alte excrescente, chiar daca apar in zona externa a organelor sexuale, se trateaza la dermatologie.exista o substanta, zapada cauterizanta sau ceva de genul, care se prepara pe loc si se aplica pe zona afectata.mai e deschis un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu i-a venit de 6 zile.

din 19 ian 2009 19:07 de nfdbymlv

pentru inceput, poate lua un test de sarcina..a trecut destul timp ca sa aveti un rezultat.iar in alta ordine de idei, daca ii intarzie poate "ajuta" menstruatia sa-i vina cu 10 pastilute de duphaston de la farmacie..ia cate 2 pe zi, 5 zile si dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: destul de mica

din 19 ian 2009 18:15 de plm

pacpac esti gay? :)) vad ca ai tendinte dastea homosexuale

Re: Re: Re: Re: Re: destul de mica

din 19 ian 2009 17:57 de pacpac

impinge-o spre fund daca nu-ti place

Re: Locul omului in natura

din 19 ian 2009 16:53 de Pasaroi_Cuminte

In natura, locul barbatului este la picioarele femeii,[b] numai daca il merita[/b] (hei glumesc) Dupa unele tipe cica acolo ar trebui sa fie mereu indiferent :devil: Auuu :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Viata sexuala cu herpes genita

din 19 ian 2009 16:46 de Slimy

ce bine ca nu se informeaza de pe net...vreau sa iti spun ca vb tampenii virusul nu se ia numai pe cale sexuala, cunosc un caz in care fata are 13 ani si e virgina.Cel mai ok e sa mergi la medic...Ti-e clar ca un medic bun nu are timp sa stea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu i-a venit de 6 zile.

din 19 ian 2009 15:38 de femme

Iti inteleg teama asa ca mai bine sa faca ea un test de sarcina! Ceea ce a zis angela mai inainte este adevarat. In privinta planurilor tale, care se duc de rapa daca ea e insarcinata, esti egoist!! Mai bine te-ai gandi acum mai mult la ea si ...

Re: Re: Re: Nu i-a venit de 6 zile.

din 19 ian 2009 14:26 de angela

LOGIC MAI DESTEPTULE CA POATE RAMANE..In timpul actului se pot elimina picaturi care contin spermatozoizi la fel de multi si DE dornici de fecundat ovulul,ca si atunci cand ejaculezi..Deci exista sanse, de aceea iti spun cel mai sigur e cu ...

VORBE

din 19 ian 2009 14:21 de angela

Visez sa fiu undeva departe de lumea care a uitat sa fie lume. De oamenii care au uitat sa fie oameni, si se poarta ca si cum raul le-ar dicta vorbele.. As vrea sa fug intr-o alta lume unde nu au murit valorile umane, unde oamenii stiu ce inseamna ...

Re: Re: Nu i-a venit de 6 zile.

din 19 ian 2009 14:19 de LittleAnonim

bai racita nu e . stresata .. (cine nu`i stresat?) chestia ca nu mi-am dat drumu in ea.. dar ea tot imi baga nuj ce chestii in cap ca poate ramane si fara sa-mi dau drumu in ea.. si nu stiu .. chestia e ca daca a ramas.. e vai de curu` meu ca mi se ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1604 din 3732
«   1 ... 1601   1602   1603   1604   1605   1606   1607 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare