Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: destul de mica

din 18 ian 2009 04:57 de Bozgoru

pai la toti e mica mah cand nu e in erectie.. ce ai vrea sa o ai de 12 culcata.. si de 13 in erectie? nu mai bine de 5 asa si de 16 in erectie? oricum se stie ca cei care au penisul mare culcat... in erectie le mai creste doar putin.. e si logic... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 18 ian 2009 04:51 de Bozgoru

te caci pe tine daca iei 20 de comprimate..simplu

Re: ajutor rapid va rog

din 18 ian 2009 03:45 de DarkAngel

Daca substanta respectiva a fost sau nu sperma depinde.... tu ar trebui sa sti daca ai ejaculat sau nu. Postinorul afecteaza organismul normal, dar in principiu este safe in 97% din cazuri (asa sustin cei care il fabrica) Este o furtuna hormonala ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubita

din 18 ian 2009 01:04 de careva

solutia: papuceii de la intrare pentru ca ea profita,nu apreciaza ceea ce-i dai, nu te respecta, e imatura daca singura ei solutie este apelul la matura si nu intelege o problema minora care de fapt nu este deloc o problema, am o mica impresie ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu

din 17 ian 2009 19:41 de DarkAngel

Eu iti propun ceva. Pune-te si discuta cu sotul tau despre toate problemele pe care le aveti. (gaseste un moment cand este bine dispus si nu este obosit si nu este ceva ce il intereseaza la televizor.) Explica-i tot ce te deranjeaza dar nu ca pe un ...

Re: Aspectul fizic...

din 17 ian 2009 16:07 de simosimina

Prietenul tau este cel mai mare nesimtit! Nu se poate ca iubitul sa iti spuna asta! Ca prietena colegului sau e mai frumoasa?! E revoltator! Chestia cu slabitul(asta in cazul in care chiar trebuie sa faci asta)..faza cu vopsitul..NU!!! Pana la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubita ma bate

din 17 ian 2009 14:12 de =)))

pai n`am ginit`o knd venea :| ... si a inceput direct , dai pleos , trosc , stranga dreapta .... dupa careee AUUUUUUUUUUUUU

Re: Iubita ma bate - ce masuri sa iau :| ?!

din 17 ian 2009 13:07 de simosimina

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Aberatii si Caterinci.. la bun! :)))) Si daca ar fi adevarat...ar fi bine sa o inscrii la lupte de Wrestling.. dada... in TNA ...

Re: INTREBARI PENTRU FETE

din 17 ian 2009 13:05 de simosimina

Sa aiba fundul bun :)) dintii frumosi :) mainile frumoase...iar daca e vara sa aiba degetele de la picioare frumoase :))))) Inaltimea nu conteaza foarte mult..atata timp cat nu e mai scund ca mie e bine! :)) Imi plac brunetii...

Re: Aspectul fizic...

din 17 ian 2009 12:22 de mara88

prietenul tau e un fraier si , scuza-ma ca sunt asa directa , dar tu esti si mai fraiera ca stai cu el . sincer , e 100% evident ca nu e tipul pentru tine . nici nu a trebuit sa citesc mai mult de o fraza din topicul tau sa-mi dau seama de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 ian 2009 09:58 de vladbodan

:. nu stiam ca e moderat de tine aici ... sunt obisnuit cu ea

Re: Re: INTREBARI PENTRU FETE

din 17 ian 2009 09:52 de nfdbymlv

-frumusetea e relativa asa ca voi spune ca trebuie sa-mi placa/sa ma atraga ( de obicei, acest lucru se intampla cu o privire) -trebuie sa fie curat, ingrijit, sa fie mai inalt decat mine pe tocuri -sa fie masculin(nu ma refer la muschi..ci la un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu mai

din 17 ian 2009 09:45 de zgabeata

:(:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubita ma bate - c

din 17 ian 2009 08:53 de nfdbymlv

Nimeni nu bate pe nimeni.E o regula.Cand ai vazut ca ia matura si o ridica spre tine, ce-ai facut?te-ai uitat la ea cum vine?si de 3 ori??cand mai are astfel de apucaturi, opreste-o/apara-te si spune-i ca nu sunteti la teatru.doamne..iar dpdv sexual, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ejaculare pe burti

din 17 ian 2009 06:17 de maria22

sper sa ai dreptate,eu am citit in alta rubrica ca daca spermatozoizi sant eu stiu...pe burta sau pe pasarica si aluneca pe vagin spre deschizadura vaginului si :blink: chestii din astea...chiar sant innebunita nu stiu pe cine sa mai intreb...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ejaculare pe burti

din 17 ian 2009 06:17 de maria22

sper sa ai dreptate,eu am citit in alta rubrica ca daca spermatozoizi sant eu stiu...pe nurta sau pe pasarica si aluneca pe vagin spre deschizadura vaginului si :blink: chestii din astea...chiar sant innebunita nu stiu pe cine sa mai intreb...

Re: Re: Re: Re: Sunt virgina si vreau sa o fac cu

din 17 ian 2009 02:35 de ExoticDream

Nu confunda tu iubirea cu indragosteala! Dupa o zi nu ai cum sa iubesti pe cineva decat daca esti personaj din poveste, care face intr-o zi cat altii intr-un an sau ai veleitati de Einstein in ale psihologiei si parcurgi pasii cunoasterii in ...

Re: ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu degetul

din 17 ian 2009 01:43 de simosimina

Logic k te poti dezvirgina cu degetul...

Re: Re: Dezvirginarea la fete .......

din 17 ian 2009 00:55 de radu77

deci sangerarea apare in timpul actului sexula sau dupa aceea?

Re: ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu degetul

din 17 ian 2009 00:41 de onlyforgod

doamne doamne crek am vazut si auzit intrebarea asta de peste o mie de ori si iar dau acelashi clasic raspuns NU , pana la urma urmei virgin/virgina inseamna ca nu ai avut contact sexual, ceea ce rezulta ca dak vrei sa te dezvirginezi trebui sa o ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1607 din 3732
«   1 ... 1604   1605   1606   1607   1608   1609   1610 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare