Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Striptease

din 15 ian 2009 23:49 de acela

imi place ideea ta...mie nu mi s-a facut niciodata striptease...cred ca m-ar da gata.nu neaparat pentru ca face ceva bine pus la punct,ci pentru ca eu as simti-o ca vrea sa ma excite,si gandul asta m-ar face praf:P...asta cu...a lua lectzii...pentru ...

Re: Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri

din 15 ian 2009 23:47 de mikinz

paraseste.l - nu e nimic mai jalnic decat un barbat care bate o femeie. te ameninta ca te bate daca.l paresesti?! imprumuta o camera de filmat - te bate/face puscarie. nu cred ca mai ai ce discuta cu el.:alien:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral (realizat de fe

din 15 ian 2009 23:42 de acela

hmm...ciudate opinii pe aici..asta e primul meu post.eu consider absolut normal sexul oral.si,iesind din sfera fetelor usoare...si a ideii asteia...cred ca o fata trebuie sa simta ceva ca sa faca asta...daca nu,cade in "cealalta sfera",cea de mai ...

Re: *_*

din 15 ian 2009 23:20 de femme

In primul rand nu stiu de cand sunteti impreuna!?(?) In al doilea rand poate ea e prea timida sau poate nu stie sa sarute cu limba si ii este frica de moment!! Daca vrei sa se concretizeze ceva, eu spun sa te lasi purtat de ...

Re: Conteaza varsta?

din 15 ian 2009 23:10 de mikinz

prima mea relatie a fost cu o fata cu 2 ani mai mare ca mine, 'm-a invatat' sa sarut. moama si ce bine a fost. si da, chiar e o mandrie sa fii cu o fata mai mare. eu am avut colegi mai de treaba si nu au facut misto, de ea nu stiu, dar probabil ...

Re: 3 dorinte..

din 15 ian 2009 23:08 de yOojulia

ehh una as vrea si atat, si ,mas multumi ...sa fiu mai inalta si yo:P :-*:ermm::

Re: Dezvirginarea la fete .......

din 15 ian 2009 22:56 de femme

Fiind virgina, ar trebui sa fii foarte atent cu ea!! Tu o initiezi in sexualitate si toata viata ei sexuala de acum inainte depinde de ceea ce faci tu prima data!!In ceea ce priveste durerea, ea nu este prea mare daca prietena ta e relaxata si ...

Re: Re: Re: Comparatii in sanatate si in viata !

din 15 ian 2009 22:56 de mikinz

vrei sa zici ca in Rai (daca exista si ajungem) va fi monoton?! asta e cea mai mare intrbare a mea, daca ajungem in Rai si e viata vesnica ce facem?! in Iad am inteles gasesti de lucru la cazane, dar in Rai ?! ?! ?! parerea mea e ca cel mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce culoare a lenj intime prefe

din 15 ian 2009 22:15 de simosimina

:))) Deci te-ar excita :))) pana la urma :)) Si nu era vorba sa se imbrace in fata ta..ci sa te surprinda odata cand sunteti singuri.......

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parul de pe ma

din 15 ian 2009 22:14 de vladbodan

baby draga :lol: dar cine a intrebat de badea? imi imaginez atunci cum transpira el gradama zilnic ca ii miroase in chiloti ca la lactate , si ii face prietena lui sex oral si fuge speriata la baie in oglinda sa se asigure ca nu-i creste par pe linba ...

Re: Re: Re: Re: Ce culoare a lenj intime preferati

din 15 ian 2009 22:11 de vladbodan

din cate tin minte se referea la lenjerie , daca si cizmele alea bitchy sunt lenjerii , o voi intarata sa isi cumpere , si da :)) sunt interesante :)) numa ca nu are cand sa ma surprinda , la mine tot timpul lumea e acasa cand vine la mine , la ...

Re: Re: Re: Re: Re: nu mai reusesc sa ajung la org

din 15 ian 2009 22:00 de vladbodan

niste intrebari simple... crezi ca mai esti atrasa de el sexual? la fel ca inainte? ai aceeasi dorinta ca la inceput? esti sigura ca rutina nu te face sa iti pierzi interesul in timpul actului? probabil si faptul ca o faceti foarte rar il afecteaza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Striptease

din 15 ian 2009 21:55 de vladbodan

pai daca nici una nu stie unde e acea sala , ce fel de program este , un oras unde este , cum vrei ca ele sa se inscrie?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 ian 2009 21:50 de vladbodan

m-am grabit sau asa am ramas cu numele in cap, scuze... drept ... dar daca noi va privim ca pe jucarii sexuale voi cum ne priviti? ca pe niste baterii? sunt si fete care sunt interesate de sex nu te teme :)) nu cunosc , dar nici nu ma indoiesc ca ...

din 15 ian 2009 20:52 de onlyforgod

da idem cu angela el oricum ar trebuie sa se simta mandru ca sta cu o fata mai mare de la care ar putea avea ce sa invete :)) ... nu trebe sa iti pese de parerea altora dak il placi distreaza-te in continuare si profita de viatza ;) go on

din 15 ian 2009 20:49 de onlyforgod

eu ash vrea sa fiu mai intalt atata tot:P :D:D

din 15 ian 2009 20:46 de angela

Daca stau bine si ma gandesc, nu e ceva anormal.. Vezi Raduleasca si Dani(BINE LA EI E PENIBIL..)!

din 15 ian 2009 20:34 de simosimina

Sa am 1.87 atat as schimba..

Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecinte...

din 15 ian 2009 15:30 de mistery_girl

Sa stii ca baietii de obicei se lauda. De unde stiu ei ca au facut sex oral? Au stat ei langa ele? Eu cunsc personal un caz. In liceu, prietena mea era mai buna era tupesita si ai fi zis ca a fost cu 50 de baieti dar era virgina. Nu va puteti da ...

din 15 ian 2009 14:44 de femme

Ar trebui sa fie incantat ca o fata mai mare sta cu el!!:blink:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1610 din 3732
«   1 ... 1607   1608   1609   1610   1611   1612   1613 ... 3732   »

loading...