Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: 3 dorinte..

din 15 ian 2009 14:39 de femme

Daca cineva m-ar fi intrebat asta acum 3-4 ani probabil ca nu m-as fi oprit la 3 dorinte!!:ermm: Dar acum am invatat sa ma accept asa cum sunt si sa intaleg ca fiecare e frumos in felul lui (daca stie cum sa fie frumos)O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Prima Partida

din 15 ian 2009 14:34 de femme

Trebuie sa recunosc ca esti foarte matur pentru varsta ta!!:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: nu mai reusesc sa ajung la org

din 15 ian 2009 14:07 de pacpac

in afara de partea cu inselatul ar trebui sa ii spui lui tot ce ai zis aici si daca nici asta nu-l convinge,imi cer scuze ca zic dar e cretin.

Re: Re: Re:

din 15 ian 2009 13:14 de Incepator

E putin spus.... sEx cat cuprinde... Si ziua si noaptea...tot timpu' cand este ocazia....si chiar cand nu este..altfel ...nu aveti sansa... Si daca nu iese si nu iese....singura solutie..o rugaciune catre Dumnezeu si niste medici buni .

Re: Re: Re: nu mai reusesc sa ajung la orgasm!

din 15 ian 2009 11:05 de pacpac

nu am vrut sa par rautacios dar mi s-a parut ca prea usor ai sarit sa incerci si cu altul,mai mult nici cu ala nu ai avut orgasm:).Nu am zis ca o partida normala dureaza 5 mins.Tu ai zis ca are ejaculare precoce pt ca tine doar 5 mins.Daca alea 5 ...

Re: Re: nu mai reusesc sa ajung la orgasm!

din 15 ian 2009 10:27 de Guest

Re: nu mai reusesc sa ajung la orgasm!

din 15 ian 2009 09:42 de pacpac

normal ca amantu era grijuliu pt ca isi urmarea interesul... tu cauti vina la el cand si tu ai o parte din vina.Te-ai gandit ca poate esti tu de vina si nu el?Daca tine 5 minute nu inseamna ejaculare precoce si bag mana in foc ca daca mai aveai ...

Nu mai reusesc sa ajung la orgasm!

din 15 ian 2009 09:28 de zgabeatza

am 28 de ani,sunt casatorita de 6 ani si am si un copil de 3 ani si 7 luni.ei,pe scurt o sa incerc sa va detaliez pb mea.mi-am inceput viata sexuala pe la 20 de ani,fara probleme,orgasmul venea de la sine,era ok...in perioada in care l-am cunoscut pe ...

Re: Re: Re: Re: Ce culoare a lenj intime preferati

din 15 ian 2009 09:09 de pacpac

mda :)) daca iti iei dala de latex ai grija ca nu sunt toate bune.

Re: Conteaza varsta?

din 15 ian 2009 08:12 de pacpac

sotia e cu 4 ani mai mare ca mine si ne intelegem bine :)

Dezvirginarea la fete .......

din 15 ian 2009 00:49 de radu77

sal all.....am o prietena de 5 luni si ne intelegem super bine discutam pe ori ce fel de subiect(chiar si despre sex).ea este virgina eu nu...am discuta despre sex si ca ea sa isi inceapa viata sexuala cu mine si in principiu ea a fost de acord...dar ...

Re: Re: Re: Ce culoare a lenj intime preferati fet

din 14 ian 2009 23:28 de simosimina

:p Nu-mi spune ca nu te-ar excita iubita ta..daca te-ar astepta acasa imbracata intr-o lenjerie super sexoasa neagra din saten si dantela.. cu niste cizme din alea "bitchy"... Sau poate intr-un costum negru din latex..mmmmm mie deja imi vin idei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 14 ian 2009 23:25 de ExoticDream

Vrei sa spui [i]e[b]x[/b]otic[/i].... :~*:~*:~* Nu ma refeream la a pretinde ca tinzi catre perfectiune, ci sa fii intr-adevar asa. Cand am afirmat ca pe forum exista astfel de persoane, nu m-am limitat la ceea ce stiu despre ele din ceea ...

Re: conteaza varsta?

din 14 ian 2009 22:55 de vladbodan

varsta conteaza, depinde de caz, pentru carnetul de conducere nu poti, dar in cazul tau, nu conteaza, nu glumele proaste ale lor conteaza, ci ce vrei tu , si cum a zis si angela, poate ai ceva ce sa inveti de la ea...

Re: Re: spune-mi si mie t rog unde l-ai facut

din 14 ian 2009 22:18 de Camy

Am facut si eu primul avort din viata mea ieri la maternitatea Bucur. A fost foarte ok. L-am facut cu anstezie totala.in 30 secunde dupa ec mi-au bagat branula am adormit si nu am mai stiut nimic de mine. M-am trezit dupa vreo 20 min in salon fara ...

Re: Re: Ce culoare a lenj intime preferati fetelor

din 14 ian 2009 21:52 de vladbodan

daca pot sa ma bag si eu putin in seama aici :~* mi se par mai interesanti semi boxeri sau chiar si aia normali pe tot fundul, nu vad ce e interesant in tanga... faptul ca merge la plaja si ea isi acopera doar parul pubian daca are si vaginul ...

Re: Se poate ierta?

din 14 ian 2009 21:16 de za'secand

Asa... tu facut experiment tampit. De fapt tu nu facut experiment, tu pur si simplu plictisit de ea si tampit. Ea culcat cu altu' dupa ce TU te-ai despartit de ea. Acu' ea regreta si tu te gandesti ca ar trebui sa ai un cuvant de spus. Tu imbecil ...

Re: Problema ...

din 14 ian 2009 21:08 de angela

Baiatu', altii o au si mai mica, si nu se plang atata. Centrii pentru placere la o femeie se afla pe undeva pe la 10-13 cm in interiorul vaginului.Restul e vid, deci teoretic si cu 10 cm ai produce orgasm unei femei. Nu stiu de ce te stresezi ...

Re: conteaza varsta?

din 14 ian 2009 20:59 de angela

Ar trebui sa fie mandru ca sta cu o fata mai mare de la care poate are ce invata...:rolleyes:Prietenii lui sunt doar invidioasi ca el sta cu o fata mai mare, iar ei nu. Trust me. Daca pe tine nu te deranjeaza, chiar nu conteaza varsta.Important e ...

Re: intrebare rasp daca se poate

din 14 ian 2009 20:54 de angela

Suntem oameni, deci suntem fiinte complexe care posedam multiple calitati, dar si defecte. Mereu ne dorim mai mult, mereu vrem ceva mai bun pentru noi, si asta ne face uneori egoisti si sa intram in contradictie cu partea pozitiva din noi. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1611 din 3732
«   1 ... 1608   1609   1610   1611   1612   1613   1614 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare