Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: se poate ierta? din 14 ian 2009 12:45 de vera_mary88
de ce numai baietii au dreptul sa fie iertati de femei...ma enerveaza frazelea astea...si el a gresit da pentru ca a dat cu piciorul la o relatie de 3 ani asa numa sa verifice daca o mai iubeste...practic ei nu mai erau impreuna nu? cum sa faci ...
Re: Re: Re: Cat de adanc aveti vaginul?Dar circumf din 14 ian 2009 12:34 de mistery_girl
:lol::lol::lol::p Deci acum imi dau seama cat de necunoscatoare sunt in privinta...dimensiunii vaginului meu...chiar acum ma duc sa iau, rigla, metru si ruleta...sa masor..ca na am nevoie de trei..ce ma fac daca unul da eroare?(si trebuie sa fiu ...
Re: Hmmmm, prea tarziu, nu credeti??? din 14 ian 2009 12:25 de mistery_girl
Si a durat un an ca sa-si dea seama de asta? E cam trasa de par faza...sau cel putin asa mi se pare. E cam ciudat. Nu stiu daca merita. Este normal ca te-a rascolit asta dar nu stiu daca merita sa-i mai dai o sansa. De unde stii ca nu o va face ...
Re: L-am cunoscut in aeroport.... din 14 ian 2009 12:20 de mistery_girl
Hmmm...poate te place dar asa cum spune si exotic dream eu nu m-as baga in asta. Daca vrea sa va cunoasteti mai bine sa vina el aici, sa te simti tu in siguranta. Sotul meu este strain si eu i-am spus clar la inceputul relatiei ca daca vrea sa ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: As vrea sa ma simt mai dorita din 14 ian 2009 12:13 de mistery_girl
Eu sunt casatorita de aproape 2 ani si am trecut si noi prin perioada asta neagra. Bine, nu ajungeam sa nu facem dragoste o luna. Cred ca cea mai lunga perioada a fost de o saptamana (multi vor spune ca nu e mult) dar eu am simtit o diferenta ...
Re: Re: Re: Re: Striptease din 14 ian 2009 12:09 de sekhmet
Nu am stiut ca nu am voie sa dau id-ul.Imi cer scuze, nu trebuie sa se faca un caz din asta.Si lectile nu le ofer pe video.Inca odata....nu stiu ce miscari prind fetele din club...eu nu le invat miscari de animatoare.Daca tu crezi ca un numar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului din 14 ian 2009 11:49 de hc
am masurat de la baza penisului, de deasupra lui, nu de la testicule :P zici ca e ok? eu stiam ca media e pe la 19-20cm.....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: conteaza i din 14 ian 2009 03:40 de Bozgoru
hmmmm... inaltimea conteaza.... dar la celalalt mod.. daca baiatu e mai mic e cam nasol... faptul ca baiatu e mult mai inalt... nu cont...
Re: Re: Re: Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 14 ian 2009 00:55 de hc
am dat un google la o fraza si uite unde am ajuns:
http://fanteziierotice.ro/fantezii-cu-incest-fratele-meu-c8-f495.html
nu puteti sa va dati seama daca e copiata sau nu? doamne :cat::cat::cat:
macar am solutionat misterul! :lol:
Re: Re: Re: Re: Marimea penisului din 14 ian 2009 00:53 de ExoticDream
Altul care se lauda.... Ooooof! Sigur ai luat originea sistemului de axe acolo unde trebuie?
:wacko::wacko::wacko:
Daca-i pentru sex cu fete, stai linistit, merge (chiar foarte bine!).
:ok::ok::ok:
Re: Re: Sarutul cu limba din 14 ian 2009 00:43 de un baiat
vad aici la unele ba ca rusine, ba ca n-au curaj.. lafel am fost si eu. si cand mi-am luat inima in dinti si am facut-o, a fost cea mai frumoasa zi. baietii mai mici nu cred ca fetele vor sa fie sarutate, lafel, fetele mai mici nu cred ca baietii vor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poate f din 14 ian 2009 00:40 de ExoticDream
Exista astfel de barbati "50 in unul", faptul ca tu nu ai cunostinta de asa ceva nu inseamna contrariul (avem si aici, pe forum!). Nu trebuie sa aduca micul dejun la pat in zilele lucratoare, este suficient din an in Pasti in weekend sau in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poa din 13 ian 2009 22:21 de angela
Din greseala am postat inca o data.Scuze..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poate f din 13 ian 2009 22:17 de angela
Pe tine te-a intrebat ceva cineva??:wacko: Daca nu te-a intrebat nimeni atunci nu face pe desteptul sau pacificatorul aici. :ok:Altceva.. daca majoriatea barbatilor sau tu sau alt barbat nu fac anumite lucruri pentru o femeie nu inseamna ca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: La ce varsta au fetele org din 13 ian 2009 21:58 de vladbodan
aha , si ai impresia ca din primul moment in care a introdus-o trebuie sa aiba orgasm? patetic... de ce nu pui un pahar cu apa in fata ta si te uiti la el pana se goleste ... si evident ca nu se va golii daca nu-l rastorni:wacko::wacko:
Re: Re: Re: Striptease din 13 ian 2009 21:47 de vladbodan
1. propun sa se cenzureze id-ul sau sa se stearga , fata are cont deci poate primii mesaje , nu e nevoie sa faca reclama...
2. nu stiu cum predai tu dar sa stii ca aici nu suntem toti din acelasi oras , e de prin toata romania deci , nu stiu cum le ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poate face din 13 ian 2009 21:41 de vladbodan
daca tu nu poti atunci cel care a scris acele randuri de ce a putut sa generalizeze? o fi fost ruda cu becali si isi permitea luxul :`
si inca o chestie :-* ceea ce ai descris tu ca ai vrea ... e doar perfectiunea intruchipata pentru tine :) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parul de pe maini din 13 ian 2009 21:39 de baby
am vazut o emisiune de-a lu badea.....nici ala nu e de acord cu paru de pe maini.
eu nu am nimic impotriva. mi se pare ceva normal sa lasi paru pe maini.
al meu e deschis la culoare si nu am treaba:lol:
pe picioare,in zona axiala si in zona ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: parul de pe maini din 13 ian 2009 21:12 de vladbodan
atunci inseamna ca aia sunt marginalizati mintal ... au limitele lor unde spun , HAAAAAA uite par , ca o maimuta arata , precis doar baietii radeau sanatos pe seama ei dar daca s-ar fi uitat ei in oglinda ar fi descoperit maimute mult mai paroase ...
Re: Re: Re: Re: conteaza inaltime intr-o relatie?? din 13 ian 2009 19:26 de baby
ia sa stai acolo pe cararile Domnului in continuare:-`
e mai bine:heart::lol::lol:
lasa lumea sa discute asa daca altfel nu are cum
:,:-*
Pagina 1613 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||