Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri din 12 ian 2009 07:53 de Bozgoru
desparte-te daca accepti un neanderthalian sa dea in tine esti o proasta... toti barbatii care dau in femei sunt de fapt niste fricosi care nu au curaj sa dea in alt barbat ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum intrebi daca are vreo bts din 12 ian 2009 07:51 de Bozgoru
cel mai simplu e sa nu-ti faci ca partener de sex pe cineva cu totul necunoscut.... trebuie macar sa sti ceva despre el... daca e futacios.. sau daca e o panarama infecta... deci... nu se fac partenerii de sex prin ,,blind date,, ca e cam ...
Re: Re: Marimea penisului din 12 ian 2009 00:12 de alletunk
e adevarat lol ? :D :cat:
Re: Varsta primului sarut din 11 ian 2009 23:58 de alletunk
La 10 ani cred :)) sau poate 11 nu retin :~*
Re: Re: Re: Re: VA ROG SA MA AJUTATI Q UN SFAT din 11 ian 2009 22:47 de sidhe
:-s eu ma gandesc ca as fi in situatia tipei...prietenul meu nu m-a penetrat si nici n-a ejaculat (si eu sunt virgina)insa mi-e ff teama ca s-ar fi putut intampla ceva,mai ales ca nu am de unde sa stiu daca eram in perioada fertila(desi ...
Re: Re: Re: Re: Sarcina din cada? din 11 ian 2009 22:41 de sidhe
ha....nici eu nu cred ca sansele sa ramai insarcinata in felul asta sunt mari,dar sunt mai paranoica,so...oricum,vreau sa va povestesc ceva din familia mea....acum multi ani,cand sexul era tabu,o ex-ex-matusa de-a mea,nemaritata fiind,a ramas ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2009 22:13 de sfat
Hai frate... asta e turc .. turcii din cate stiu eu nu prea isi respecta femeia + ca nu prea accepta sfaturi.
Tu zici ca nu ti-a facut sex oral niciodata, dar tu i-ai cerut in mod explicit ? I-ai zis VREA SEX ORAL ACUM! si el a zis "NU"?
Daca s-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poate face el mai f din 11 ian 2009 21:55 de angela
Suparat, frustrat???Cititi noua opera Pasaroi Cuminte..Apare la Editura Inca virgin pe data de Ia-ma acum.. Printre operele sale mentionam: In gradina cu pasaroi, si La balul pasaricilor nebune. Daca cititi opera lui, o sa fiti si mai frustrati, ...
Re: Re: avort din 11 ian 2009 20:34 de cata
Re: avort din 11 ian 2009 20:32 de cata
my..............nu vreau sa te sperii dar e foarte naspa......te costa cam 3 mil depinde de kt d mare e copilul............cam 3 mil daca vrei un cabinet medical dar sa nu stai mult pt k un avort se face l 6 saptamani...daca o sa intarzii o sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poate face el mai frumo din 11 ian 2009 19:31 de Pasaroi_Cuminte
Adica ce ai pus in semnatura ta nu-ti apartine prin urmare n-are nimic de a face cu tine, desi esti adepta lui ???????
E ceva de genul: [i]" Eu il votez pe x dar nu sunt vinovata ca il votez.N-am nimic de a face cu principiile in care crede x ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2009 19:03 de angela
Well si la mine se intampla cam la fel, doar ca eu sunt cu cineva insa incerc sa il iubesc,desi parca nu pot. Mi-e teama sa nu fiu ranita, pentru ca am patit-o destul de rau. Nu ma gandesc la cineva, dar ma gandesc la trecut, pentru ca stiu cum a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2009 18:26 de baby
imi e teama sa ma reindragostesc,nu mai am curajul sa ma apropii de barbati,unora le-am dat sansa sa ma cunoasca si cand s-a pus problema de o relatie mi-am luat jucariile si am fugit cat am putut de repede.
Am devenit foarte pretentioasa,imi ...
Re: Re: Re: Re: ejaculare exterior din 11 ian 2009 18:02 de sidhe
cred ca exista sanse prea mici...dar n-ar mai trebui riscat...in cazuri de genul asta riscurile pot scadea si daca faci un dus imediat...
Re: Re: Re: ejaculare exterior din 11 ian 2009 13:36 de simosimina
NU NU si iarasi NU..ca sa ramai insarcinata nu ramai asa dintr-o plesneala... Mai oamenilor..ca sa ramai insarcinata e de lucru..nu asa tzac pac si gata ai ramas.. :)))
Re: virgina insarcinata-hai sa ne lamurim odata! din 11 ian 2009 13:33 de simosimina
NU ai cum sa ramai..doamne deci si cand isi da drumul nu stii dk ai ramas insarcinata sigur..d`apoi atunci cand nici macar nu a bagat penisul..si nici nu a ejaculat.. :)))
Stai linistita nu mai fi paranoica... calmeaza-te...
Re: Re: Re: ejaculare exterior din 11 ian 2009 13:31 de femme
Tu vorbesti serios??!!:wacko: Spermatozoizii nu au picioare, nu pot alerga. Ceea ce ii impinge pe ei inspre uter este lichidul spermatic in care traiesc si care este eliminat in vagin cu o viteza mare in timpul sexului. Asa poti ramane ...
Re: virgina insarcinata-hai sa ne lamurim odata! din 11 ian 2009 13:22 de femme
In primul rand ar trebui sa stai linistita!! Eu nu cred ca s-a intamplat ceva!! Sincer!! Faptul ca te-a mangaiat cu penisul in zona genitala nu inseamna ca ai putea ramane. In lichidul preejaculator spermatozoizii sunt in numar mic si nici ...
Virgina insarcinata-hai sa ne lamurim odata! din 11 ian 2009 13:07 de sidhe
am 18 ani,sunt virgina si de o saptamana sunt ingrozita de gandul ca as putea fi insarcinata.m-am jucat cu prietenul meu,in sensul ca el m-a atins cu penisul in zona vaginala,fara a impinge,deci fara penetrare(practic ca un mangaiat).am inteles ca ...
Re: iati inima in dinti si fati curaj din 11 ian 2009 13:07 de anonim
:):):):)
Pagina 1616 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
69 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||