Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma dezvirginez fara ca

din 9 ian 2009 19:47 de dido

Aici nu e vorba de ata...treaba e de rezistenta...dupa primu act sexual nu mai ejaculezi asa repede chiar daca nu ti se rupe ata...cel putin asa stiu...corectati-ma daca gresesc:):):)

Re: Sex neprotejat

din 9 ian 2009 19:37 de femme

Ar fi trebuit sa ia "pastila de a2-a zi", dar asta e acum!! Dupa ce isi face testul de sarcina veti putea stii ce sa faceti de acum incolo! Daca iese pozitiv exista doar 2 variante: pastrati copilul sau face ea avort. Daca ea nu vrea sa ia ...

Re: Re: zexul oral(realizat de fete) si consecinte

din 9 ian 2009 19:16 de observatorul

daca si eu fac ca ei(colegii mei) nu prea cred ca o sa fuga fetele de mine......cumosc o gramada baietzi care fac fetele:mu*ste,cu*ve,centuriste si in alte moduri insa sunt foarte mult fete care ii plac.......exemplu:joi aveam ora de biologie(la ora ...

Re: Re: Vagin larg?

din 9 ian 2009 18:12 de stb_ab4

Nu e chiar asa sa stii, eu am avut mai multe tipe, si doar putine dintre ele erau stramte. Una era foarte stramta, ca aproape ca a refuzat sa o facem, dar am convins-o pana la urma si a fost super, numai ca dupa ce am terminat o cam durea :d ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbia

din 9 ian 2009 15:15 de femme

Nu stiu cum e relatia ta cu sotia, dar te asigur ca in cazul meu lucrurile stau altfel. Sau il cunosti tu pe sotul meu si nu mi-ai spus? Da-ti cu parerea despre lucrurile pe care le cunosti!!!

din 9 ian 2009 15:14 de femme

Nu stiu cum e relatia ta cu sotia, dar te asigur ca in cazul meu lucrurile stau altfel. Sau il cunosti tu pe sotul meu si nu mi-ai spus? Da-ti cu parerea despre lucrurile pe care le cunosti!!!

din 9 ian 2009 15:13 de femme

din 9 ian 2009 15:10 de femme

Re: Re: Ce poate face el mai frumos?

din 9 ian 2009 15:04 de scaine

Ai o mare problema daca nu ai inteles ce am vrut sa scriu, am sarit o virgula poate, dar atat de slab stai cu iq`ul incat nu iti poate permite sa intelegi?

Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele

din 9 ian 2009 12:43 de deeadeea21

adevarul e ca nu trebuie generalizat, ai dreptate. dar eu cred ca atat baietii, cat si fetele, inseala in egala masura. am inselat si am fost inselata.dupa care neeext. motivele? sunt multiple: ori ne-am plictisit unul de altul, ori am gasit/a ...

Re: Uleiul de ricin - tratament pt cresterea parul

din 9 ian 2009 12:18 de vladbodan

prietena mea foloseste , si nu ii mai cade parul ca inainte , e mult mai rezistent:ok: si nu o mai doare cand trage de el

Re: Ejaculare cu sange!

din 9 ian 2009 12:00 de Cristi1990

mda...si eu sunt cam in aceasi situatie..dar nu mi se intampla mereu..de exemplu ...la intr-o saptamana..daca ma masturbez... ejaculez normal..si in alta cu sange, si apoi iar..2-3 normal...si apoi iar asa cu sange.>!! acelasi sfat?Urologul ?

din 9 ian 2009 11:47 de Incepator

Atunci ca ea sa nu se simta ofensata ...nu o faceti in 3 ...ci in 4 ..2 cupluri..si mai schimbati partenerii de-a lungul ,,trebush0arei" .:lol:

Re: Re: Re: Re: Ce alegem la o fata....

din 9 ian 2009 10:26 de vladbodan

ultima replica din povestea ta a fost devastatoare :lol: am ras in hohote, imi pare rau pentru tine :lol: energica, misterioasa, optimista[macar ea daca eu nu], activa, petrecareata, sa-i placa sa calatoreasca, ce stiu eu , ceva pe aici ... am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbianism

din 9 ian 2009 10:09 de pacpac

dar daca ai aduce o femeie s-o faceti in 3,ar fi cel mai fercit.

Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim viata

din 9 ian 2009 04:39 de Darisx

mai pustiu ? dar sti din ce e format instrumentu tau? sau sti ec sa faci cu el? :)) dupa ce mregi la wc? tariesteti copilaria si cand vei mai creste vei reusi . Stiti care e problema? Parintii care le perimt la copii sa sa se uite la filme si ...

Re: Re: Ce alegem la o fata....

din 9 ian 2009 04:30 de DarkAngel

Am o intrebare... in viziunea ta care este potentialul real al iubirii?

Re: Re: Re: Vreau sa o recuceresc

din 9 ian 2009 04:12 de Darisx

glumisem in primu mesaj dar ganditiva ca omu chiar avea nevoie de ajutor nu aveti voi de unde sa stiti ce e in sufletu lui hai sa fim sinceri . Prietene eu zic ca tu ar trebui sa i demonstrezi prin metode simpliste sa zic asa . nu prin ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1619 din 3732
«   1 ... 1616   1617   1618   1619   1620   1621   1622 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare