Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma dezvirginez fara ca din 9 ian 2009 19:47 de dido
Aici nu e vorba de ata...treaba e de rezistenta...dupa primu act sexual nu mai ejaculezi asa repede chiar daca nu ti se rupe ata...cel putin asa stiu...corectati-ma daca gresesc:):):)
Re: Sex neprotejat din 9 ian 2009 19:37 de femme
Ar fi trebuit sa ia "pastila de a2-a zi", dar asta e acum!! Dupa ce isi face testul de sarcina veti putea stii ce sa faceti de acum incolo! Daca iese pozitiv exista doar 2 variante: pastrati copilul sau face ea avort.
Daca ea nu vrea sa ia ...
Re: Re: zexul oral(realizat de fete) si consecinte din 9 ian 2009 19:16 de observatorul
daca si eu fac ca ei(colegii mei) nu prea cred ca o sa fuga fetele de mine......cumosc o gramada baietzi care fac fetele:mu*ste,cu*ve,centuriste si in alte moduri insa sunt foarte mult fete care ii plac.......exemplu:joi aveam ora de biologie(la ora ...
Re: Re: Vagin larg? din 9 ian 2009 18:12 de stb_ab4
Nu e chiar asa sa stii, eu am avut mai multe tipe, si doar putine dintre ele erau stramte. Una era foarte stramta, ca aproape ca a refuzat sa o facem, dar am convins-o pana la urma si a fost super, numai ca dupa ce am terminat o cam durea :d
...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbia din 9 ian 2009 15:15 de femme
Nu stiu cum e relatia ta cu sotia, dar te asigur ca in cazul meu lucrurile stau altfel. Sau il cunosti tu pe sotul meu si nu mi-ai spus? Da-ti cu parerea despre lucrurile pe care le cunosti!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbia din 9 ian 2009 15:14 de femme
Nu stiu cum e relatia ta cu sotia, dar te asigur ca in cazul meu lucrurile stau altfel. Sau il cunosti tu pe sotul meu si nu mi-ai spus? Da-ti cu parerea despre lucrurile pe care le cunosti!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbia din 9 ian 2009 15:14 de femme
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbia din 9 ian 2009 15:13 de femme
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbia din 9 ian 2009 15:10 de femme
Re: Re: Ce poate face el mai frumos? din 9 ian 2009 15:04 de scaine
Ai o mare problema daca nu ai inteles ce am vrut sa scriu, am sarit o virgula poate, dar atat de slab stai cu iq`ul incat nu iti poate permite sa intelegi?
Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele din 9 ian 2009 12:43 de deeadeea21
adevarul e ca nu trebuie generalizat, ai dreptate. dar eu cred ca atat baietii, cat si fetele, inseala in egala masura. am inselat si am fost inselata.dupa care neeext. motivele? sunt multiple: ori ne-am plictisit unul de altul, ori am gasit/a ...
Re: Uleiul de ricin - tratament pt cresterea parul din 9 ian 2009 12:18 de vladbodan
prietena mea foloseste , si nu ii mai cade parul ca inainte , e mult mai rezistent:ok: si nu o mai doare cand trage de el
Re: Ejaculare cu sange! din 9 ian 2009 12:00 de Cristi1990
mda...si eu sunt cam in aceasi situatie..dar nu mi se intampla mereu..de exemplu ...la intr-o saptamana..daca ma masturbez... ejaculez normal..si in alta cu sange, si apoi iar..2-3 normal...si apoi iar asa cu sange.>!!
acelasi sfat?Urologul ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbia din 9 ian 2009 11:47 de Incepator
Atunci ca ea sa nu se simta ofensata ...nu o faceti in 3 ...ci in 4 ..2 cupluri..si mai schimbati partenerii de-a lungul ,,trebush0arei" .:lol:
Re: Re: Re: Re: Ce alegem la o fata.... din 9 ian 2009 10:26 de vladbodan
ultima replica din povestea ta a fost devastatoare :lol: am ras in hohote, imi pare rau pentru tine :lol:
energica, misterioasa, optimista[macar ea daca eu nu], activa, petrecareata, sa-i placa sa calatoreasca, ce stiu eu , ceva pe aici ... am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbianism din 9 ian 2009 10:09 de pacpac
dar daca ai aduce o femeie s-o faceti in 3,ar fi cel mai fercit.
Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim viata din 9 ian 2009 04:39 de Darisx
mai pustiu ? dar sti din ce e format instrumentu tau? sau sti ec sa faci cu el? :)) dupa ce mregi la wc? tariesteti copilaria si cand vei mai creste vei reusi . Stiti care e problema? Parintii care le perimt la copii sa sa se uite la filme si ...
Re: Re: Ce alegem la o fata.... din 9 ian 2009 04:30 de DarkAngel
Am o intrebare... in viziunea ta care este potentialul real al iubirii?
Re: Re: Re: Vreau sa o recuceresc din 9 ian 2009 04:12 de Darisx
glumisem in primu mesaj dar ganditiva ca omu chiar avea nevoie de ajutor nu aveti voi de unde sa stiti ce e in sufletu lui hai sa fim sinceri . Prietene eu zic ca tu ar trebui sa i demonstrezi prin metode simpliste sa zic asa . nu prin ...
Pagina 1619 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||