Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PT FUFE

din 8 ian 2009 11:18 de pacpac

chiar nu ii inteleg pe astia de zic ca oralul e nefiresc

Re: Tratament anti-cosuri...

din 8 ian 2009 04:18 de madalin

eu cam de la vreo 14 ani am cosuri si acum am vreo 20!am incercat de toate!vacin zinerit skinoren,etc etc!nu mi au trecut deloc!acum iau roacuttane si mi am cumparat sistemu proactiv!pot sa zic ca doar astea 2 produse au dat rezultate pot sa zic f ...

Re: Ce alegem la o fata....

din 8 ian 2009 00:50 de Listener

Eu unul intotdeauna nu am selectat ceva extrem sau "low" decat la mijloc unde este bine... La mine nu exista "pitipoance" si alte copile care se cred "mature',totusi crezand povestea cu barza =)) sau celalat caz,de la 9 ani sex.. ..... Imi ...

Re: Re: Re: Re: ti-ar place....?

din 7 ian 2009 22:52 de vladbodan

ti se pare,... inca nu a invatat semnele de punctuatie ... daca pui cateva ici colo intelegi tot :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ???????

din 7 ian 2009 22:07 de vladbodan

presupun ca sunt alea de jale sau de veselie sau de jupani :lol: cam asa se clasifica cred, am sa iti trimit :) nu garantez insa ca iti va si placea :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ???????

din 7 ian 2009 21:21 de baby

hm........sa zicem ca trec cu vederea si accept explicatia ta:lol::lol: sa imi dai cate o melodie din fiecare subgen:lol::lol: ce fel suna:lol: am o idee noua.....sa existe subgenuri si pt manele:lol: sa vedem daca se pricepe cineva...eu nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: ???????

din 7 ian 2009 19:11 de vladbodan

:lol::lol: replica "ce ciocan esti" ... aaaa ... " ce aiurita esti" sort of :-`:-` @ GhoTiK : mai citeste inca odata atent numele meu ... inteleg confuzia , toata lumea la inceput o face si ma enerveaza :lol: dar daca tot esti curios ... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re.......

din 7 ian 2009 18:55 de vladbodan

aici asa e ... dar se spune ca intr-o casa , barbatul e cel care trebuie sa puna mancarea pe masa , sa pazeasca familia etc , prostii de genul asta , e persoana care trebuie sa suporte toate greutatile si sa aiba curaj oricand spre orice... daca ...

Re: Vinul potrivit pentru o intalnire romantica?

din 7 ian 2009 18:46 de rudeboy

parerea mea ? un vin dulce frantuzesc :D

Re: Re: Re: cum intrebi daca are vreo bts fara sa

din 7 ian 2009 18:37 de vladbodan

intri in discutie pur si simplu , zici ca ai citit undeva intr-un ziar ca e plina romania de bolnavi de genul si ti se pare idiot ca nimeni nu isi face analize si au atata incredere in ei insisi ... dupa ce isi spune si el parerea lui spui si tu ...

Re: Imi place sa fac dragoste (sunt dependenta).

din 7 ian 2009 17:38 de baby

asa eram si eu inainte....acum nu mai am chef.....mai ales de cand iau si anticonceptionale.....chiar nu mai simt asa nevoia cum simteam la inceput. bucura-te de fiecare partida.:flowers: :,:-*

din 7 ian 2009 17:17 de alexey

ralucaaa.....p*la vine ca naluca =))

Re: Frecventa de masturbare

din 7 ian 2009 17:13 de Listener

Abtinete ca nu face nimica decat vei omora hormonii si nu o sa mai ai gura la fete B) Daca e necesar poti una 2 dar nu mai mult si cand vorbesc de NECESAR ma refer la 1 luna 2 daca nu 3 cel mai bine ...:D

din 7 ian 2009 17:12 de femme

Este normal!! Bucura-te, si nu mai pune intrebari!!:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PT FUFE

din 7 ian 2009 16:27 de simosimina

Draguta dat fiind ca TU ai deschis acest topic..da-mi voie sa ma exprim LIBER... Fiecare persoana este libera sa faca CE VREA in pat..anal,oral,masochism..ce are pula lui chef sa faca.. Tu vorbesti despre sexul oral ca ceva satanic..ceva ...

Re: Re: Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne tra

din 7 ian 2009 15:31 de wiczur

ai devenit dintr-o data dur? te pomenesti ca esti mare smardoi si ca daca nu te ajutam ne omori pe toti?:))

Re: Sotul meu pref

din 7 ian 2009 15:21 de simosimina

e un retardat dk face asta. Eu sa fiu in locul ei ...dupa atatea discutii fara nici un rezultat...il paraseam

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 7 ian 2009 15:20 de marian77

Buna. Cel mai bine e sa fii foarte excitata, mangaieri, sa iei limbi de la baiat: eu prefer sa faca asta, daca pot sa te ajut da-mi un mesaj. Dar cel mai bine e sa fii cu un baiat si foarte foarte excitata.

Re: Re: Re: Merita sa risc?

din 7 ian 2009 14:13 de angela

Nu ai nimic de pierdut. Daca el reactioneaza ciudat, iti ceri scuze ca l-ai sarutat si ii spui ca nu o sa se mai intample.Daca nu reactioneaza la sarut, si te respinge, e clar ca nu te vrea ca iubita.Cred ca e o varianta prin care poti verifica ...

Re: Daca iti vine ciclul=nu esti insarcinata?

din 7 ian 2009 14:04 de simosimina

cel mai bine cumperi un test de sarcina..e singurul care te poate ajuta sa afli...De ce nu te apuci sa folosesti anticonceptionale? Daca tot sunteti de mult timp impreuna..etc? Cel mai bine ar fi sa folosesti din alea..in plus nu ai mai avea nici ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1621 din 3732
«   1 ... 1618   1619   1620   1621   1622   1623   1624 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare