Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cum intrebi daca are vreo bts fara sa jignesti

din 6 ian 2009 20:50 de vladbodan

:mellow::mellow: pur si simplu folosesti prezervativ , ce ti se pare atat de greu , pe parcurs observi la ea una alta daca are boli care sunt vizibile , adica scurgeri si porcarii ....dar cu timpul nu se va supara , nu cred ca este vre-o fata care sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu es

din 6 ian 2009 20:19 de cooLZero

Incep sa ma ingrijorez, sint intr-o situatie similara:((

Cum intrebi daca are vreo bts fara sa jignesti??

din 6 ian 2009 19:56 de .

cum poti sa-ti intrebi partenerul NOU daca nu sufera de vreo boala cu transmitere sexuala, fara sa-l jignesti dar mai ales...cum sa faci sa fii sigur?cerandu-i analize?cum aduci in discutie treaba asta??cum "stabilesti" regula prezervativului pentru ...

Re: Anticonceptionalele

din 6 ian 2009 16:11 de baby

eu zic ca ai putea. eu am decalat doar cu o ora.....si nu am avut probleme. iei asa si te protejezi ...cateva zile......sau intrebi un medic ori o farmacista. :,:-*

Re: Re: Re: Frecventa de masturbare

din 6 ian 2009 16:04 de baby

cred ca ar fi cazul sa incep si eu daca tot aduce astfel de beneficii :lol::lol::lol::lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!s

din 6 ian 2009 15:39 de matei

ce este bts/

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caut prietena - 14

din 6 ian 2009 15:14 de Durden93

completare: mincinosi, manelisti, curvari m-am referit la trei prieteni adevarati, care ma ajuta si ma sustin oricand am nevoie de ei, ma respecta si nu ma mint... eu le tolerez limbajul lor mai de cartier, ba cateodata mai folosesc si eu cateva ...

Re: Anticonceptionalele

din 6 ian 2009 14:54 de pacpac

nu cred ca , conteaza ora ata timp cat le iei zilnic

Anticonceptionalele

din 6 ian 2009 14:20 de Alexandra

Daca iau in prima luna pastila la ora 7 dimineata a doua luna pot schimba ora ? adica sa le iau la 12?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caut prietena

din 6 ian 2009 11:44 de ExoticDream

Nu-mi plac oamenii lenesi, superficiali, indiferenti in ceea ce-i priveste, influentabili, incapabili sa ia o decizie de capul lor! Te temi ca prietenii tai vor face impresie proasta? Prin "prieteni adevarati" intelegi un fel de gasca ...

Re: Re: Frecventa de masturbare

din 6 ian 2009 11:30 de ExoticDream

Unele studii au aratat ca barbatii care se masturbeaza in mod regulat au un sistem imunitar mai puternic si o prostata mai sanatoasa. Cercetatorii australieni au aflat ca masturbarea frecventa, la barbatii intre 20 şi 50 de ani, micsoreaza ...

Mancarimi pe capul penisului

din 6 ian 2009 11:07 de cristires

am problema ma doare si ma mananca pielea care acopera capu penisului si cand penisu este erect nu pot sa il belesc.ce sa fac?

Re: Re: Fete pe cale de disparitie...

din 6 ian 2009 10:47 de wiczur

nu inteleg ce aveti voi impotriva daca sunt fumatori. poate sunt foarte dragute/draguti, nemaneliste/nemanelisti, fidele/fideli, etc nu mi se pare un defect asa mare daca este fumatoare/fumator. chiar am intalnit fete foarte nemaneliste fidele ...

Re: Re: Re: Re: Replici pentru agatat ?

din 6 ian 2009 10:42 de wiczur

aaa....mai shtiu deastea d cocalar infect: 1.ce caine dragutz ce nr d tel are? 2.vrei sa stai jos....normal ca vrei la cat ai alergat prin mintea mea 3.eshti chirurg? pt ca mi-ai scos inima 4.ai o harta? ca m-am pierdut in ochii tai 5.sunt nou ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=n

din 6 ian 2009 09:57 de miha3la

ma orikm sunt foarterare..si sigur nu ai cum sa nu iti dai seama.asta daca nu te cunosti pe tine

Re: Re: Nu stiu ce sa fac

din 6 ian 2009 09:52 de Pasaroi_Cuminte

daca erai fata si venea un coleg la tine cu o astfel de rugaminte, intai cantareai daca actiunea respectiva te-ar avantaja intr-un fel: Ce ai de castigat daca faci lucru respectiv [b]VS[/b] Ce ai de pierdut daca nu l-ai face . :cat: Apoi ...

Re: Nu stiu ce sa fac

din 6 ian 2009 09:39 de Pasaroi_Cuminte

Adica tu i-ai facut avansuri inainte ( ca sa vezi daca mai esti inca atragatoare) si acum nu-ti mai place reactiunea probabil :cat: Pai poti sa-l prostesti pe față astfel : Ii spui ca [b]il consideri ca pe un frate[/b].:cat: Ii spui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu es

din 6 ian 2009 08:54 de pacpac

mult mult mai mare

Re: Nu stiu ce sa fac

din 6 ian 2009 08:48 de pacpac

daca eram fata si venea un coleg la mine sa imi zica sa ma culc cu el,il rugam la randul meu sa se culce cu masa :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caut prietena - 14

din 6 ian 2009 08:40 de Durden93

Angela, mersi mult pt. sfat, o ciocolata e perfecta...:ok: sper sa nu aiba alergie la ciocolata ca numai eu puteam sa am ghinionu' astaB) ExoticDream, TU:) imi amintesti de profa mea de romana... si asta-i un compliment, caci ea era o persoana ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1623 din 3732
«   1 ... 1620   1621   1622   1623   1624   1625   1626 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare